Arkadaşlar ben de yaklaşık bir ay önce doğum yaptım. Pek bir şey paylaşmadım benim doğumum biraz sorunlu oldu diye. Ama sizin yazdıklarınızı görünce de yazmadan edemedim. Bildiğim kadarıyla benim odamın kapısı süslenmedi, temizlikçiler desen hastanede 5 gün kaldım nevresim vs yalan olmasın 1 kere mi ne değişti. Lohusa şerbeti de 2 gün sonra mı ne geldi. Belki aradan geçen süre zarfında bazı şeyler oturmuştur. Bana belki öylesi denk geldi bilmiyorum ama kendinizi o kadar hazırlamayın diye diyorum.
1 hafta önce tamda bu saatlerde suyumun gelmesiyle hastaneye gitmemiz bir oldu çünkü suyumun rengi berrak değil sarımtıraktı.ewde netten baktığımda bebeğin kakasını yapmış olabiliceği yazıyordu nitekimde öyle olmuş dr açıklamasıyla bebeğim streslenmiş hemen yatış yaptırdı gece boyu beni ntsye bağlayarak bebeğimi takip ettiler bu tür durumlarda bebeğin bu suyu yutabileceği ve bu durumda acil sezeryanın olabileceğini anlatılar.o saate kadar herşey normal doğumu gösterirken bir anda olay sezeryana döndü.acil sezeyan olabileceği için yeme ve içmede yasaklandı
bu arada gece yarısı sancılarımda başladı ve ben sabaha kadar sancılarlada boğuştum
sabah kendi dr derya yaşar geldi ve muayanesi sonucu açılmamın bi türlü ilerlemediği sonucu çıktı bana yine bekleyebileceğimizi ama açılmanın ne zaman gerçekleşeceğinin belli olmiyacağı ve kalp atışında bi değişiklik olursa bebeği riske atmamak için yine acil sezeyana gireceğimizi anlattı o sırada aç sussuz ve ve sancıdan bitap düşmüş ben ağlama krizlerine girmiştim eşim ve annemin teşvikiyle sezeyanı kabul ettim
spinal aneztesi yaptırdım ve anestezi dr gerçekten mükemmel bi bayandı beni sakinleştirmeyi o başardı
derya hanımdan her zaman memnundum operasyonumda gayet başarılı geçti bu arada eğer rica ederseniz ameliyahanedeki görevlilerden bebeğin çıkışını sizinle ilk verilişinizi fotoğraf makinanızla çekilyorlar ki ben yaptırdım
hastane verdği hizmet karşısında şu anki fiyatı gayet uygun odalar şık ve hastane çok temiz günde 2 kez temizlikçi gelip banyoyu temizliyor kapıya süs takılıyor lohusa şerbeti ikram ediliyor saat başı hemşireler durum kontrolüne geliyor ama en güzeli bebek hemşiresi bebeği emzirme çalışmalarında size yardımcı olup bebeği nasıl tutmanız gerektiği hakkında bilgi veriyor benimle ilgilenen herkes işini profesyonel şekilde yaptı bide bebeğinizin resmini internet sayfasında bugün doğanlar diye yayınlıyorlar hasta yemeklerinden bişey beklemeyin ama refakaçi yemekleri gayet iyi kısaca ben hastanedende derya hanımdanda çok memnun kaldım
medipolü düşünenlere umarım yardımcı olmuşumdur
...Hiçte bile sıra bende:) canım biliyosun 6 günüm kaldı ya da daha az:) bende doğum ile ilgili görüşlerimi muhakkak allahtan bişi olmaz ise paylaşıcam sizinle bu topikte buna çok ihtiyaç var hastaneye giden çok ama doğum yapan yok:)
meraklaaaa bekliyoruuuuz normal mi sezeryan mi:)))) paylaşın paylaşınnn biz merakla ve dua ile bekliyor olacağız sizi:))
şerbet olayı çook ince sahiden hoş bir ayrıntı akrabanız normal doğummu yaptı acil demişsiniz ya o yüzden soruyorummm çok sevindim olumlu yorumlaraa bu arada
bağcılar medipolün fiyatları gerçekten uygunmuş.ben göztepe medipolü düşünüyordum.sgk sezeryan fiyatı 2.600 dediler.2 sene önce 1.500 civarıydı.çok fazla artmış.
Kadınlar Kulubü üyeleri selamm... Bende MEDİPOL op.dr.Hande Akbaş Güleç in hastasıyım...Bunca yorum arasında kendisine ait tek bir yorum göremedim.Kendisi hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşmanızı istiyorum.....
canım ben de hande hanıma gidiyorum, derya ile başlamıştım aslında ama hiç ısınmadım deryaya, tesadüfen hande ye randevu aldım, dha ilgili, hızlı , zeki ve çevik olduğunu düşünüyorum :) memnunum ondan ama doğuma gelmeme mevzusu kafamı karıştırıyo
o zaman niye aynı doktoru takip edyoruz
öff bilmiyorum ya, bi doğuraydık iyiydi :)
ahh nihayet hande hanım'ın bir hastası çıktı:) hande hanım'ın hızlı ve çevik olmasına kesinlikle katılıyorum aynı zamanda fazlasıyla dinamik...bİz genel olarak sabah saatlerine alıyoruz randevumuzu ve sabah sabah hande hanım'ın enerjisine inanamıyorum.. genel olarak hande hanım'dan bende memnunum başka bir doktora gitmediğim için belki de bunu söyleyebiliyorum cünkü daha iyisine veya daha kötüsüne rastlamadım.benim hande hanımda takıldıgım nokta BESLENMEMİ gözden geçirmeden direk calsiyum+ vitamin vs.bunlara yüklenmesi oldu.bu arada siz kaç haftalık gebesiniz.. doguma gelip gelmeme konusunu bizzat kendisiyle mi konustunuz yoksa yorumlardan dolayı mı kafanız karıstı..
doğumla ilgili hiçbişey konuşmadım, hiçbi bilgim de yok burda konuşulanlar dışında =)
pazt gidicem ben, o zaman sorucam aklıma gelenleri, gebe danışmanıyla da görüşmek isityorum
muayne konusunda çok da beklentim yok aslında doktordan, testler olumlu çıkıtğı için çok şükür artık rahatım o konuda da
ama işte doğum konusu,
normal doğumda gelmez tabi doktor, mantıken bakınca =) ne zaman doğurcağın belli değil ki, senle birlikte sancını mı beklesin
hande sezeryan yanlısı mı onu da bilmiyorum, sen hiç konuştun mu bu konuda?[
ferem merhaba... ben siteyi genelde telden üye girişsiz takip ettiğim için doğum bilgilerini görememiştim.üye girişimi yapınca gördüm ki senin doğumuna az kalmış hayırlısıyla.. ben daha çok yeni sayılırım 16.haftamın içindeyim.bu sebepten doktorla doğum konusunda hiçbirsey konusmadık haliyle..sen aldığın tüm bilgiyi bana iletirsen çok memnum olurum..
Kızlar medipol mega da 12 mart saat 21.14 te oğluşum spinal sezeryanla dünyaya geldi muhteşem bi duygu yaaaaa allahım bekleyen herkese nasip etsin..
Sabah yatışımız yapıldı suyumuzda bunalıklık gördü sun hanım riske atamayız bebek kakasını yapmış olabilir doğumu başlatalım dedi ve sadece 1 cm açıklığım vardı saat 11 den akşam 21.00 e kadar hatta uyuşturula na kadar sancı çektim sadece 3 cm açıklık oldunöbetçi doktor olarak o akşam nagehan kaya vardı ayyy ne tatlı doktor yaaa allah razı olsun bi abla bi kardeş nasıl anlatıyım bilmiyom suna hanımdan bin kat iyi biz aylarca ona ücret ödedik hatta son haftalarda 75 tl olmuştu naghan hanım ın muayenesi ücretsizdi şaka gibi yaaa kesinlikle suna hanım çok iyi bir hekim ondan hiç şüphem olmadı ama ben beni sahiplenmesini isterdim bana normalde biliyosun gece doğuma kalmıyorum seninki 12 den önce olursa gelirim ama evde misafirim var falan dedi ben sancı çekerken neyse kötü bişi yok yinede bugüne kadar bana hep yardımcı oldu sadece kırgınım o ka dar:
Nagehan hnm ile ilk kez o gece tanıştım gerçekten çok ilgili ve çok tatlı açılmam geç ilerliyodu ama o hep biraz daha sabret sen yaparsın die telkin etmeye çalışıyodu beni ben ona beni ya öldürün yada sezeryana alın diye yalvardıkça oda bana normal yapmam için yalvarıyodu resmen gerçektende 2 saat daha dişimi sıksaydın olurdu belkide ama hayırlı buymuş pişman değilim ameliyatım çok güzel geçti. Yaaaa kızlar valla hastaneden yana hiç şüpheniz olmasın hepsi mükemmeleer hele anestezi uzmanı bayan allahhhımmm bi beni öpmediği kaldı elimi tutuyo saçlarımı okşuyo sakın korkma bebeğim bitanem falan ameliyathanedeki herkes aynen bu şekildeydi
Allah razı olsun hepsinden bu arada kendi doktorumu o kdar arıyodum yoğunluğundan dolayı genelde ulaşamıyodum doğumdan sonra bişi sormak için nagehan hnm ı aradım müsait değildi benim kendi doktorum olmadığı halde sistemden numaramı bulmuş 2 kere aramış beni bi sıkıntın var mı diye inanamadı. Valla kendide yeni doğum yapmış bana bir sürü öğütte bulundu saolsun valla
Öle işte sonra daha detaylı paylaşıcam doğum hikayemi kısaca hastane ebeler bebek hemşireleri yönetim herkes mükemmel yapıyo işini kapı düsümüz şerbetimiz yemekler temizlik hizmette sınır yok:) gece ben dinleniyim diye hemşireler isterseniz biz biraz bakalım bebeğe siz uyuyun dediler ki o kdR ihtiyacınız oluyo ki o an heşe sezeryanlılar için...[/QUOT
ayy aynı şeyleri yaşamışşız anestezi drmuz aynı kişi olabilirrr
Kızlar medipol mega da 12 mart saat 21.14 te oğluşum spinal sezeryanla dünyaya geldi muhteşem bi duygu yaaaaa allahım bekleyen herkese nasip etsin..
Sabah yatışımız yapıldı suyumuzda bunalıklık gördü sun hanım riske atamayız bebek kakasını yapmış olabilir doğumu başlatalım dedi ve sadece 1 cm açıklığım vardı saat 11 den akşam 21.00 e kadar hatta uyuşturula na kadar sancı çektim sadece 3 cm açıklık oldunöbetçi doktor olarak o akşam nagehan kaya vardı ayyy ne tatlı doktor yaaa allah razı olsun bi abla bi kardeş nasıl anlatıyım bilmiyom suna hanımdan bin kat iyi biz aylarca ona ücret ödedik hatta son haftalarda 75 tl olmuştu naghan hanım ın muayenesi ücretsizdi şaka gibi yaaa kesinlikle suna hanım çok iyi bir hekim ondan hiç şüphem olmadı ama ben beni sahiplenmesini isterdim bana normalde biliyosun gece doğuma kalmıyorum seninki 12 den önce olursa gelirim ama evde misafirim var falan dedi ben sancı çekerken neyse kötü bişi yok yinede bugüne kadar bana hep yardımcı oldu sadece kırgınım o ka dar:
Nagehan hnm ile ilk kez o gece tanıştım gerçekten çok ilgili ve çok tatlı açılmam geç ilerliyodu ama o hep biraz daha sabret sen yaparsın die telkin etmeye çalışıyodu beni ben ona beni ya öldürün yada sezeryana alın diye yalvardıkça oda bana normal yapmam için yalvarıyodu resmen gerçektende 2 saat daha dişimi sıksaydın olurdu belkide ama hayırlı buymuş pişman değilim ameliyatım çok güzel geçti. Yaaaa kızlar valla hastaneden yana hiç şüpheniz olmasın hepsi mükemmeleer hele anestezi uzmanı bayan allahhhımmm bi beni öpmediği kaldı elimi tutuyo saçlarımı okşuyo sakın korkma bebeğim bitanem falan ameliyathanedeki herkes aynen bu şekildeydi
Allah razı olsun hepsinden bu arada kendi doktorumu o kdar arıyodum yoğunluğundan dolayı genelde ulaşamıyodum doğumdan sonra bişi sormak için nagehan hnm ı aradım müsait değildi benim kendi doktorum olmadığı halde sistemden numaramı bulmuş 2 kere aramış beni bi sıkıntın var mı diye inanamadı. Valla kendide yeni doğum yapmış bana bir sürü öğütte bulundu saolsun valla
Öle işte sonra daha detaylı paylaşıcam doğum hikayemi kısaca hastane ebeler bebek hemşireleri yönetim herkes mükemmel yapıyo işini kapı düsümüz şerbetimiz yemekler temizlik hizmette sınır yok:) gece ben dinleniyim diye hemşireler isterseniz biz biraz bakalım bebeğe siz uyuyun dediler ki o kdR ihtiyacınız oluyo ki o an heşe sezeryanlılar için...
Öle işte sonra daha detaylı paylaşıcam doğum hikayemi kısaca hastane ebeler bebek hemşireleri yönetim herkes mükemmel yapıyo işini kapı düsümüz şerbetimiz yemekler temizlik hizmette sınır yok:) gece ben dinleniyim diye hemşireler isterseniz biz biraz bakalım bebeğe siz uyuyun dediler ki o kdR ihtiyacınız oluyo ki o an heşe sezeryanlılar için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?