kimse cevap yazmıcak mı?:2:
kızlar bende hamilelik planlıyorum.ve selda hanıma gittim memnun kaldım folbiol verdi bana şimdi heyecanla bekliyorum.inşallah olurdanhamile kalırsam selda hanıma gitmeyi düşünüyorum yine.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse cevap yazmıcak mı?:2:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım doktorumu zorunlu olarak değiştirdim şimdi medılıfe burcu hanım ya da selda hanıma gitmeyi düşünüyorum ultrason cihazlarının renkli olup olmadığı ve doğum ücretini merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
merhaba canım
ben selda hanıma gidiyorum çokta memnunum ultrasonu renkli değil
15 gün öncede doğum fiyatını sordum normal 425 sezaryen 825 dediler epidural olursa artı bi ücretmiş tabi ama onuda kadın doğum katına tekrar çıkmaya üşendim bidahaki sefere sorucam inşallah cevap biraz geç oldu ama yardımcı olmuştur inşallah
Merhaba siyahask, selda hanim dogumuna girebilecek mi? Bildigim kadari ile oda hamile. Bende bu yuzden burcu hanima devamediyorum. Kafam hala karisik normalmi? Sezeryan mi? Kararimi veremedim henuz. Senverdin mi kararini?
Merhaba siyahask, selda hanim dogumuna girebilecek mi? Bildigim kadari ile oda hamile. Bende bu yuzden burcu hanima devamediyorum. Kafam hala karisik normalmi? Sezeryan mi? Kararimi veremedim henuz. Senverdin mi kararini?
medilife senem hn.a giden varmı acil bilgi rica ediyorum...
bende selda hanıma gidiyorum 36 haftadayız 10 mayıs görünüyo ama bakalım iznine kadar yetişecekmi çok iyi bir dr bu arada doğum fiyatlarına zammı gelmiş 350 idi normal 650de sezeryan