Bende 5. aydan sonra zorunlu olarak medılıfta burcu hanıma gitmeye başladım ve hiç ısınamadım buz dolabı gibi ya ilgisiz havalı yanındaki asistanıda öyle bana sadece yaşattığı şey stres korkutmaktan başka bişey yapmıyo diğer hastalara nasıl bilmiyorum ama bana karşı çok soğuk napcam bilmiyorum doktor değiştirmek içinde çok geç özel diye gidiyoruz ama sonu hüsran benim gibi düşünenler varmı arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
canım ben selda hanımın hastasıydım evet burcu hanımla aralarında farklar var selda hanım herşeyi sen sormadan anlatır güler yüzlü ve muayeneye girmeden önce hal hatır sorardı burcu hanım öyle değil ama aklıma takılan ne varsa açıklıyo yardımcı oluyo sadece biraz fazla yoğun sanırım şu aralar malum selda hanımın çoğu hastası ona devam ediyodur diye düşünüyorum
bu işler kısmet işi son ana kadar ne olcağı belli olmaz benim yiğenim 9 ay boyunca çok severek bi doktora devam etti ama anadolu yakasına bi mevlüte gitti doğumuna daha vardı ama aniden suyu gelmiş ve ora bi hastanede doğum yapmak zorunda kaldı sen ve bebeğin iyi olunda gerisi boş doğum işlemlerininde çok fazla değişiklik göstericeğini sanmıyorum
benim son günlerim ama bebeğim ne doğum kanalında ne sancı var ne açılma ne rahimde yumuşama
bu gidişle yaa suni sancı yada sezeryan olur gibi geliyo 1 hafta sonra karar verilecek :44: