Sevgili sinemxs,
Medilife Beylikdüzü Hastanesi'nin doğum servisi gerçekten çok güzel. Odalar temiz, ferah ve hemen her ihtiyaca cevap veriyor. Bazılarında refakatçi odası ayrı bazılarında anne ile aynı odada ama bu mesele değil bence. Ziyaretçiler için rahat oluyor dışarıda oda olması. Bebek hemşireleri ve diğer personel de güleryüzlü, ilgili. Temizlik çalışanları bile elinden geldiğince herşeye yardımcı olmaya çalıştı. Doktorumuz
Selda Hanım ile ilgili epey yazmıştım, ama yine de gözden kaçmışsa tekrar ediyorum, çok memnunuz doktorumuzdan. Hamilelik öncesi, hamilelik sırası, doğum ve sonrasında.. her zaman olması gerektiği gibi bir doktor. Çok yoğun ve çok yorgun olduğunda bile hep belli etmeden en nazik haliyle karşılar ve gönderir. Yoğunluğunu çalan telefondan ve asistanın hatırlatmalarından anlarım ben hep. En saçma sorulara bile sabırla cevap verir. Kendisinin de minik bir oğlu var. Medilife'da doğum yapmış.
Kardeşimin doğumu spinal anesteziyle olmuştu. Anestezi uzmanı da ülkenin en iyilerinden. Benim doğumuma 2 ay kadar zaman var. O sebeple doğum kısmını kardeşimin ve arkadaşlarımın tecrübelerinden aktarıyorum. Selda Hn. zaten bebekte ve annede doğuma engel bir durum yoksa sonuna kadar doğal doğum öneriyor. Gerekli kesiler ve dikişleri yapılanlar da çok memnun. Hatta eskisinden güzel oldu diyen arkadaşım var
Sezaryen olacaksa da ayrıntılarla izah ediyor, genel olursa şöyle lokal olursa böyle... Doğumhane ortamı da çok rahatmış. Aralarındaki hoşsohbet anneye kendini rahat hissettiriyor, şakalaşıyorlar, anneye de espri yapıyorlar, sanki hepiniz arkadaşsınız ve masa başında çay keyfinde gibisiniz... gibi yorumlar duydum
görücez. zaten doğumhaneye girdin mi birkaç dk sonra çıkıyorsun Allah'ın izniyle. Üstelik dünyaya getirdiğin mucizenle birlikte
Sevgili esrarod doktorla ilgili kısımda senin sorularına da cvp vrebilmişimdir umarım :) başka sorun varsa sor lütfen, belki bnm unuttuğum birşeyler vardır. bir de bebeğin kalbini dinlemek için hastane randevusu beklemene grek yok. sağlık ocağına da gidebilirsin. ben ilk önce önyargılıydım ama çok yanılmışım. Beylikdüzü'nde bnm gittiğim sağlık ocağında Sebahat hemşire var. O da çok tatlı bir insan ve aşılarımla genel izlemlerim için periyodik olarak gidiyorum. Bebeğimin kalbini bana ilk o dinletti.