• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medilife Hastanesinde doğum yapan

hayır canım neden zararlı olsun hepsi bitkisel şeyler çocuğun gazdan çatlaması dahamı iyi:(sen kimseyi dinleme herkes bişey söyler. en iyisi zaten ilk kontrolünüzde dr gerekli olan herşeyi söyler takma kafana.

buarada zeynepcim cok tesekkur ederim.biskuvi gercekten cok iyi geldi.artik sut sorunum yok Allaha sukur.baya sutum oluyo.cok saol:)

buarada zeynepcim cok tesekkur ederim.biskuvi gercekten cok iyi geldi.artik sut sorunum yok Allaha sukur.baya sutum oluyo.cok saol:)

canım benim bir faydam olduysa ne mutlu bana:)boza ve burçakta malt var onun içinde sütü artırıyor piyasadaki vitamalt vs içecekler gibi.hemde barsaklarını çalıştırıyor aynı zamanda içindeki yulaf sayesinde.benim kardeşim de dr ama jinekolog değil o söyledi banada eşine doğumdan sonra denemişti onlarda.birde bulgur pilavı çok süt artırıyor aklınızda olsun sütünüz uykunuz bol,gazınız az olsun bitanem:)

canım benim bir faydam olduysa ne mutlu bana:)boza ve burçakta malt var onun içinde sütü artırıyor piyasadaki vitamalt vs içecekler gibi.hemde barsaklarını çalıştırıyor aynı zamanda içindeki yulaf sayesinde.benim kardeşim de dr ama jinekolog değil o söyledi banada eşine doğumdan sonra denemişti onlarda.birde bulgur pilavı çok süt artırıyor aklınızda olsun sütünüz uykunuz bol,gazınız az olsun bitanem:)

amin cnm:)tekrar teşekkürler.gerçekten çok yardımcı oldun.sütüm cidden çok azdı.bisküvi gerçektende çok iyi oldu bnm için.nehirimin şimdi karnı iyicene doyuyor.bnmde içim rahat senin sayende:34:

ben de medilife da doğum yapacağım odalar nasıl acaba doğumhane ve doğum sırasında yaşadıklarınız hastane hakkında biraz fikir verebilirmisiniz.bi de bazı hastanelerin hasta için karşıladığı şeyler var medilifela ilgili bilgilerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim

amin cnm:)tekrar teşekkürler.gerçekten çok yardımcı oldun.sütüm cidden çok azdı.bisküvi gerçektende çok iyi oldu bnm için.nehirimin şimdi karnı iyicene doyuyor.bnmde içim rahat senin sayende:34:

ikinizede afiyet olsun canım havalar serinleyince birde bozayı dene bak o zaman hiç tutamayacaksın sütlerini:34:

kızlar, doğum sancısı adet sancısına benziyor değil mi ? biri tarif edebilir mi ?
bugün çok sancım oldu, gerçi düzensizdi ama, umarım erken gelmez bebiş :43:

ben bebek istediğim için sanem hanıma gitti.korunmadığımızı ve bebk istediğimizi söyledim bana kan tahlili yapmadan baktı ve bişy görmedi nasıl göremediyse ve prolaktin hormonun fazla dedi ilaç verdi bunu iç 3 ay öyle gel dedi ve ben içmeye başladım ama ben bi türlü tam regl olamadım kendim gebelik testi yaptım pozitif çıktı ve hemen o akşam medilfe gidip kan testi yaptırtım ve sonuç ben 5 haftalık hamilydim ve sanem hanıma gitttiğim de3 hftalıkmış, birgün sonra sanem hanıma gittim nasılolur dedi ve kontrol eeti hamileyim ve düşük tehlikem var bunun sebebi de o:( ilk 3 ay ne deyse yattım ve sanem hanımı değiştirdim.çok kibar biri ama o kadar yoğun ki ilgilenmiyor bile.tel.bile asistanı çıkıyor ilgisizz.hiç tavsiye edemiyorummmm.çok üzücü bi dönmdi benm için.

bende 6 haftalık hamişim kan testimide medilife yaptırdım şimdı de yıne medilife
devam etmek istıyorum. yorumlarınızı okudum senem hanım ve selda hanım iyi
sanırım. hemen aradım ama senem hanım 1 ay sonra randavu verebılıyormuş ben
o zamana kadar cınsıyetını öğrenirim :( daha kalp atışını duymadım sadece keseyı gorduk(özel muayenede)
bende selda hanıma almaya karar verdım nasıpse haftaya ilk randavum inş
kalp atışlarınıda duyarım :)

son zamanlarda selda hanımla kontolu olan varsa benı bilgilendirirse cok ama cok sevinirim...
umarım memnun kalırım kafam cok karışık sizin desteğinize ihtiyacım var arkadaslar

şimdiden teşekku ederim :)))

Sevgili sinemxs,

Medilife Beylikdüzü Hastanesi'nin doğum servisi gerçekten çok güzel. Odalar temiz, ferah ve hemen her ihtiyaca cevap veriyor. Bazılarında refakatçi odası ayrı bazılarında anne ile aynı odada ama bu mesele değil bence. Ziyaretçiler için rahat oluyor dışarıda oda olması. Bebek hemşireleri ve diğer personel de güleryüzlü, ilgili. Temizlik çalışanları bile elinden geldiğince herşeye yardımcı olmaya çalıştı. Doktorumuz

Selda Hanım ile ilgili epey yazmıştım, ama yine de gözden kaçmışsa tekrar ediyorum, çok memnunuz doktorumuzdan. Hamilelik öncesi, hamilelik sırası, doğum ve sonrasında.. her zaman olması gerektiği gibi bir doktor. Çok yoğun ve çok yorgun olduğunda bile hep belli etmeden en nazik haliyle karşılar ve gönderir. Yoğunluğunu çalan telefondan ve asistanın hatırlatmalarından anlarım ben hep. En saçma sorulara bile sabırla cevap verir. Kendisinin de minik bir oğlu var. Medilife'da doğum yapmış.

Kardeşimin doğumu spinal anesteziyle olmuştu. Anestezi uzmanı da ülkenin en iyilerinden. Benim doğumuma 2 ay kadar zaman var. O sebeple doğum kısmını kardeşimin ve arkadaşlarımın tecrübelerinden aktarıyorum. Selda Hn. zaten bebekte ve annede doğuma engel bir durum yoksa sonuna kadar doğal doğum öneriyor. Gerekli kesiler ve dikişleri yapılanlar da çok memnun. Hatta eskisinden güzel oldu diyen arkadaşım var :D Sezaryen olacaksa da ayrıntılarla izah ediyor, genel olursa şöyle lokal olursa böyle... Doğumhane ortamı da çok rahatmış. Aralarındaki hoşsohbet anneye kendini rahat hissettiriyor, şakalaşıyorlar, anneye de espri yapıyorlar, sanki hepiniz arkadaşsınız ve masa başında çay keyfinde gibisiniz... gibi yorumlar duydum :D görücez. zaten doğumhaneye girdin mi birkaç dk sonra çıkıyorsun Allah'ın izniyle. Üstelik dünyaya getirdiğin mucizenle birlikte:16:

Sevgili esrarod doktorla ilgili kısımda senin sorularına da cvp vrebilmişimdir umarım :) başka sorun varsa sor lütfen, belki bnm unuttuğum birşeyler vardır. bir de bebeğin kalbini dinlemek için hastane randevusu beklemene grek yok. sağlık ocağına da gidebilirsin. ben ilk önce önyargılıydım ama çok yanılmışım. Beylikdüzü'nde bnm gittiğim sağlık ocağında Sebahat hemşire var. O da çok tatlı bir insan ve aşılarımla genel izlemlerim için periyodik olarak gidiyorum. Bebeğimin kalbini bana ilk o dinletti.

teşekkur ederim melekmutlu inan cok yardımcı oldun :)

ben sağlık ocaklarında kalp atışını dinlenebileceğini bilmiyordum
aşı işlemleride sağlık ocağında olabılıyorsa ne guzel bende en yakın sağlık ocağınla
bir görüşyim... cok ama cok teşk :))) sevgilerimle

slm arkadaşlar bende 12 haftalık haöileyim ve selda hanıma gidiyorum beylikdüzü medilife a çok iyi güleryüzlü şeker bi dr. aksilik olmadığı sürece normal doğumdan yana şimdilik hiç bi probelm yok perşembe günüde 2 li testimi yaptırdım salı günü alıcam sonucu inşallah temiz çıkar onada 48 lira verdim Rabbim herkese sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...

slm arkadaşlar bende 12 haftalık haöileyim ve selda hanıma gidiyorum beylikdüzü medilife a çok iyi güleryüzlü şeker bi dr. aksilik olmadığı sürece normal doğumdan yana şimdilik hiç bi probelm yok perşembe günüde 2 li testimi yaptırdım salı günü alıcam sonucu inşallah temiz çıkar onada 48 lira verdim Rabbim herkese sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım bende 10 haftalık hamileyim 5. haftamda gitmiştim selda hanıma ilk kontrolümdü
ama sonrasında lekelenme ve progestanın yan etkisi yüzünden acil olarak başka bi doktora kaldırıldım malesef
selda hanıma devam edicem ama 2 li testlerden önce tam kan tam idrar testleri yapılıyomuş ve ben böyle bi sekme yüzünden sanırım
o testleri olmadım malesef hastaneyi aradım direk 2 li testlerin zamanı geldiği zaman randevu alıp gelirsin dediler hastaneden
telefonla ulaşamadım selda hanıma yoğun olduğu için ya veznedekiler yada hostesi cevap veriyo sorulara
selda hanımın ağzından duysaydım daha bi içim rahat edicekti bunları ama dediğim gibi o çıkmıyo telefonlara
ama bu testlerde arada kaynarsa bi sorun olurmu sen yaptrdınmı tam kan tam idrar testlerini
yada 2 li testlerle beraber yapılırsa geç kalmış olurmuyuz
çok soru sordum ama kafam karışık kusura bakma
ama şunu söyleyeyim selda hanıma 1 kere gitmeme rağmen çok sevdim kendisini ve ona devam etmek istiyorum çok güleryüzlü dediğin gibi :16:

Selda Hanım'a ulaşmak için cep numarasını kullanabilirsiniz. Bana kendisi vermişti. Çok şükür 7. aydayım ve bir kere lazım oldu. Benim illa onunla görüşmeme gerek yoktu ama sesini duymadan içim rahat etmedi. Her zaman her soruya cevap veriyor, yeter ki müsait olsun.

Selda Hanım'a ulaşmak için cep numarasını kullanabilirsiniz. Bana kendisi vermişti. Çok şükür 7. aydayım ve bir kere lazım oldu. Benim illa onunla görüşmeme gerek yoktu ama sesini duymadan içim rahat etmedi. Her zaman her soruya cevap veriyor, yeter ki müsait olsun.

haklısın ilgili bi doktor olduğunu bildiğim için ona gittim ve gidicem
evime yakın medilife ama işime uzak malesef iş yerinde fenalaşınca başka doktora gitmek zorunda kaldım
kopukluk oldu ve ilk gittiğimde sormadım cep telefonu felan heyecandan
bi sorunum yok doktorla anlıcağın
benim sorunum testlerim yapılmadı beklenebilir dendi hastaneden ama doktorun ağzından duysaydım içim daha rahat edicekti :44:

ben ilk öğrendiğimde 5 haftalık hamileydim hemen tam kan tahlili ve idrar kültürü istediler yaptırdım çok şükür bişiy çıkmadı sadece az bişey kansızlığım var sanırım o da demir ilaçlarıyla düzelir daha sonra ultrason kontrollerimi oldum hep selda hanım 11-14 hafta arası 2li test dedi geçen perşembe yaptırdım 12 haftalıktım tam çarşamba alıcam sonuçları inşallah temiz çıkar Rabbim o günleri göstersin bize inşallah hiç canını sıkma 2li testle yaptırabilirsin tam kan sayımınıda istersen cep nomu da verebilirim bişeye kafan takılırsa konuşmak isterrsen asuman adım

ben ilk öğrendiğimde 5 haftalık hamileydim hemen tam kan tahlili ve idrar kültürü istediler yaptırdım çok şükür bişiy çıkmadı sadece az bişey kansızlığım var sanırım o da demir ilaçlarıyla düzelir daha sonra ultrason kontrollerimi oldum hep selda hanım 11-14 hafta arası 2li test dedi geçen perşembe yaptırdım 12 haftalıktım tam çarşamba alıcam sonuçları inşallah temiz çıkar Rabbim o günleri göstersin bize inşallah hiç canını sıkma 2li testle yaptırabilirsin tam kan sayımınıda istersen cep nomu da verebilirim bişeye kafan takılırsa konuşmak isterrsen asuman adım

teşekkür ederim arkadaşım yardımcı oldun hastanedende söylediler aynı anda olur diye ama
baktım seninle haftalarımız yakın bi sorayım dedim aslında bu kadar takıntılı değildim ama bebeği öğrendikten sonra herşeyi kafama takar oldum :)
seninde inşallah test sonuçların ter temiz çıkar dua edicem sana çok teşekkürler :3:

teşekkür ederim arkadaşım yardımcı oldun hastanedende söylediler aynı anda olur diye ama
baktım seninle haftalarımız yakın bi sorayım dedim aslında bu kadar takıntılı değildim ama bebeği öğrendikten sonra herşeyi kafama takar oldum :)
seninde inşallah test sonuçların ter temiz çıkar dua edicem sana çok teşekkürler :3:

ne demek cnm ben tşk ederim ben çok takıntılı biriyim bide panik atak var bende napıcam bilmiyorum doğumdan falan acaip korkuyorum inşallah hamileliklerimiz güzel geçer Rabbim bütün hamilelerekolaylık sağlık nasip etsin doğum zamanı napıcam bilmiyorum...

Back