• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medilife Hastanesinde doğum yapan

sağol canım teşekkür ederim sen nasılsın ? doğum yorgunluğunu attın mı ? hayır henüz çatı muaeyenesi olmadım ne kadar geç olursa o kadar iyi diye düşünüyorum konuyu açmıyorum :)
bebiş olsun da internet feda olsun değil mi ama :) :69:

mrb siz kaçıncı haftanızdasınız? bende çatı muaynesi olmadım 35.haftamdayım.olmakta istemiyorum.çünkü kendimi biliyorum vücudum uygun değil benim.
3 yıllık evliyiz hala ilişkide canım çok acır.kasmaya gerek yok diyorum.yalnız bişey dikkatimi çekti benim arkadş medilife da gökhan beye sezeryan dogum yaptırdı.kızın karnını öle bi kesmişki standart
ebatları aşmış boyu.oysa bazı kişilerindeki baya ufak oluyor..

mrb siz kaçıncı haftanızdasınız? bende çatı muaynesi olmadım 35.haftamdayım.olmakta istemiyorum.çünkü kendimi biliyorum vücudum uygun değil benim.
3 yıllık evliyiz hala ilişkide canım çok acır.kasmaya gerek yok diyorum.yalnız bişey dikkatimi çekti benim arkadş medilife da gökhan beye sezeryan dogum yaptırdı.kızın karnını öle bi kesmişki standart

canını hiç sıkmayın o halde madem bebeğin gelişimi iri o halde sezeryan olursunuz.çatı muaynesi korkulacak bişey değil ama siz olmazsınız bence doktorunuz sezeryana gün verecekse gerek yok çatı muayenesine.sağlıkla gelsin bebiş:nazar:

bende 36 haftalık hamileyim akşam medilifeda kontrolüm vardı.ne yazıkki oraya gündüz gitme şansım olmadı hiç:( iki keredir cihad bey diye bir doktora görünüyorum.doktor 38. haftanda gel sana gün vericem bebişin biraz büyük dedi.dogum %90 sezeryan olacak..yardımcı olaun lütfen bu dr hakkında bilginiz varmı?veya bana hangisini tavsiye edersiniz.doktor titiz işine sağlam biri olsun istiyorum

Cihad beyi hiç duymadım ben, sanırım nöbetçi doktor. Ama sana tavsiyem, normal doğumu tercih ediyorsan, bebeğin büyük sezaryen yapalım dediklerinde hemen inanma. Bir kaç yere daha görün, emin ol. Normal doğum şansını sonuna kadar kullan. Ücreti daha yüksek, ameliyat daha kısa diye bir çok anne adayı kandırılıyor. Avcılar'da adını vermek istemediğim bir hastane arkadaşımı çatın dar diye korkutup kandırdılar. Daha sonra başka bir hastanede muayene oldu çatısı dar falan değilmiş. :34: çok duyuyoruz bu hikayeleri.

merhaba, ben 32. haftamdayım. Sezaryen tercih ediyorsanız çatı muayenesine gerek yok rahat olun :) doğuma girecek doktorunuzla kesik konusunu görüşmekte fayda var. Bazı annelerde belli belirsiz bir iz oluyor, gerçekten doktorun maharetine bağlı diye düşünüyorum. :66:

kızımız olacak bizim de :))
süt sorununun geçtiğine sevindim. herkes rezene çayı öneriyor hem sütü bollaştırıyormuş hem de bebeğe gaz yapmıyormuş :76:

çok teşekkürederim .bende rezene çayına başladım.hatta rezene ısırgan otu anasonu karıştırıyorum.öyle içiyoruum.bebişin gaz sorunu başladı şimdide:)))onada bi çay kaşığı içiriyorum.inş ii gelir

canım ben 26 ay emziren bir anne olarak tecrübelerimi herkesle paylaşıyorum sanada yazmak istedim.günde en az 1 saat uyumaya çalış,sıcak zaten ama hergün banyo yap,bol bol komposto iç,dereotunu şiddetle tavsiye ediyorum hem bebişinde gaz problemini ortadan kaldırıyor,eti burçak bisküvisini çaya batırıp iç sütlerin fışkıracak:)ben boza çok içmiştim ama sanırım daha yoktur hava sıcak biraz serinleyince bulursunuz inanılmaz sütü artırıyor.bulgur pilavı ve soğan ye sevmiyorsanda bebişin için ye:)eti burçak ve bozada malt olduğu için piyasada satılan maltlı içecekler gibi benim göğüslerimden sızardı pet yetişmezdi hepside yenilip içilmesi güzel şeyler.sütünüz ve uykunuz bol gazınız az olsun canım:34:

çok teşekkürederim cnm.hemn dediklerini yapıcam.buarada gaz sorunu için ne yapmalıyım.kakasını yaparken sanki zorlanıyo.hafif yeşil yapmaya başladı.bi sorun yoktur dimi.her emzirmeden sonra çok gaz sancısı oluyo bebişte.tecrübelerinzi paylaştığınız için teşekkürederrim..

çok teşekkürederim cnm.hemn dediklerini yapıcam.buarada gaz sorunu için ne yapmalıyım.kakasını yaparken sanki zorlanıyo.hafif yeşil yapmaya başladı.bi sorun yoktur dimi.her emzirmeden sonra çok gaz sancısı oluyo bebişte.tecrübelerinzi paylaştığınız için teşekkürederrim..

rica ederim canım ben denedim faydasını gördüm herkeslede paylaşıyorum sanırım senden dolayı üşütüyor bebişin hem kakasının rengi hem gazının olması o yüzden olabilir.sen kendine dikkat edersen oda rahatlayacak annesi 2gündür dengesiz hava sen kolla kendini doktora gittiğinizde gaz için ilaç verebilir ben Omix kullandım çok rahatlatıyordu uykuda yapıyordu.dereotu ye bu ara rahatlatır onudazaten tüm gaz ilaçlarında dereotu kullanılıyor:34:

ben de medilife da doğum yapacam doğum esnasında fotoğraf makinesiyle bir kişi doğuma alınabiliyor mu acaba merak ettim

rica ederim canım ben denedim faydasını gördüm herkeslede paylaşıyorum sanırım senden dolayı üşütüyor bebişin hem kakasının rengi hem gazının olması o yüzden olabilir.sen kendine dikkat edersen oda rahatlayacak annesi 2gündür dengesiz hava sen kolla kendini doktora gittiğinizde gaz için ilaç verebilir ben Omix kullandım çok rahatlatıyordu uykuda yapıyordu.dereotu ye bu ara rahatlatır onudazaten tüm gaz ilaçlarında dereotu kullanılıyor:34:

çok teşekkürederim zeynep.dediklerini yapıcam.buarada gaz ilacı için zararlı dediler bana.o yüzden kullanmadım hiç.

çok teşekkürederim zeynep.dediklerini yapıcam.buarada gaz ilacı için zararlı dediler bana.o yüzden kullanmadım hiç.

hayır canım neden zararlı olsun hepsi bitkisel şeyler çocuğun gazdan çatlaması dahamı iyi:(sen kimseyi dinleme herkes bişey söyler. en iyisi zaten ilk kontrolünüzde dr gerekli olan herşeyi söyler takma kafana.

ginevra bebişinin ismini buldunmu?buarada kaç haftalık oldu.

günaydın canım. maalesef hala karar veremedik biz :))) 33 haftalık oldu bebiş hala ismi yok :))))))) sana birşey soracağım, medilife NST için ek ücret istiyor mu ? yoksa muayene ücretine dahil mi ediyor ?

günaydın canım. maalesef hala karar veremedik biz :))) 33 haftalık oldu bebiş hala ismi yok :))))))) sana birşey soracağım, medilife NST için ek ücret istiyor mu ? yoksa muayene ücretine dahil mi ediyor ?

günaydın canım sanırım alıyordur ben medilife a gitmedim ama her girmemde alınıyordu benden ücreti.

Merhaba sevgili anneler ve anne adayları :)

Ben 19 haftalık hamileyim, Medilife Beylikdüzü'ne gidiyorum ve doktorum Selda Örnek Hanımoğlu. Kendisinden son derece memnunum. Hakkında okuduğum bazı olumsuz yorumlara inanmakta güçlük çekiyorum. Yazan annelere elbette inanıyorum. Sanırım hasta-doktor uyumu sorunu gibi bir şey söz konusu ya da ters günü olabilir doktorun...

Benden önce iki arkadaşım, kuzenim ve kardeşim Selda Hanım'a gitti ve onun yanında doğum yaptı. Hem normal hem sezaryan olanlar var tanıdık. İlk defa forumda olumsuz şeyler okudum. Kardeşim ilk zamanlarında Ahmet Bey'e gitmişti 1-2 kez. Çok ilgisiz ve dikkati dağınık göründü bize hep. Diğer arkadaşların dediği gibi ne kilo kontrolü, ne tansiyon ölçümü... tahlil görmeden ilaç yazmak falan.. bunlar huzursuzluk veren şeyler. Sonuçta can taşıyoruz. Kadın doğum doktoru olmak herkesin harcı değil. Bir yandan zaten kadınla ilgilenmenin detaylı sorumluluğu var bir de hamile olunca, iş ciddi uzmanlık gerektiriyor bence.

Selda Hn. 2-2,5 yıldır gördüğüm bir doktor ve her görüştüğümüzde güleryüzlü. Genellikle yoğun bir doktor ve çoğu kez yorgun olsa da bize hissettirmemeye çalışıyor. Her seferinde kilo ve tansiyon ölçümü yapıyor. Önceden tahlil istediyse mutlaka sonuçlarını soruyor, inceliyor, değerlendirmesini de anlayacağınız dilden saygıyla yapıyor. Bir sonraki tahlillerle ilgili bilgi veriyor ve hatta en uygun fiyatlı laboratuarlar hakkında da yönlendirme yapıyor, seçenekler sunuyor. Ultrason cihazı 2 boyutlu, evet, ve ben de 85 kilo olduğumdan ekranım çok net olmuyor ama hiç sorun etmedim. Yavaş yavaş bakıp en net halini bana gösterir ve gördüğünü bana hep izah eder, o nedenle benim soru işaretlerim kalmaz. Asistanları da çok şeker kızlar :3: Ben ne Selda Hn'ın ne de başka bir hastane çalışanının yakını değilim ve herkesin ödediğinden fazlasını da ödemiyorum. Yani özenli oluşunun özel bir nedeni yok ;)

Benim doğumuma daha çok var ama dediğim gibi ilk ağızdan Selda Hn'ın yaptırdığı 3 doğum hikayesi dinledim, ikisine doğum sonrasında refakat ettim. Anne ve bebek taburcu olana kadar 4-5 kez gelip denetliyor, hal hatır soruyor vs.

Öte yandan hastaneden de çok memnunuz. Yenidoğan yoğun bakım ünitesi yokmuş diye okudum şimdi forumda, bilmiyordum olmadığını. Ünitesi olan en yakın kurumları araştırmak veya doktora sormak gerek. Bir de ihtiyaç olmaması için dua etmek :49: Medilife'da birkaç farklı bölümde farklı aile fertlerimizn muayene ve tedavileri oldu. Hatırlamakta zorlandığım küçük yanlış anlaşılmalar haricinde hiçbir sorunumuz olmadı. Bazen danışmalardaki hosteslerin suratsızlığı beni pek rahatsız eder, ama kafama asla takmam, çünkü adımı söyleyip ücretimi ödeyip, doktorumu görmeye giriyorum. O kızlardan insan ilişkileri anlamında profesyonellik beklemek yersiz. Saygılı ve güleryüzlü olmaları artı değer ama öyle değillerse de yapacak bir şey yok, işini gör, geç, git ;)

Şimdilik bunlar geldi aklıma, daha sonra hatırladıkça artıyı da eksiyi de yazarım. Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin arkadaşlar...

Back