Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu medecasol ve acnelyse kremlerini kullanmaya başlayalı 10 gün oluyor. Acayip bir kaşıntı var sürüdğüm bölgelerde.Ben koluma sürüyorum. Dirsek içlerim ve koltuk altımda hiç krem değdirmediğim halde kızarıklıklar ve soyulmalar oldu. Anlamadım ve korkuyorum kulanmaya devam etsem mi? Pek bir etkisi de olmadı daha. Bi yardım edin lütfen
acnelyse güçlü bir ilaç, ben sivilce tedavisinde kullanıldığını biliyorum, sürülüp güneşe çıkıldığında 1. dereceden yanık ve tahriş yapabiliyor. hassas ciltlerin azar azar dikkatli bir şekilde gerekirse 2-3 gün ara vererek kullanması gerekiyor, soyulma da yapabilir
bende bir kaç ay önce bu karışımı öneren doktorun sitesini okumuştum, acnelyse evde vardı sivilcelerim için, madecassol de genelde çizik, kesik vb. yaralarda kullandığım çabucak deri yenileyen bir krem. ama çatlaklar için kullanıldığını okuyunca merak ettim, açıkçası deneyip denememekte kararsızım.
arkadaşım, bu karışımı öneren doktorun sitesinde okudum, acnelyse 1. dereceden yanık yapabiliyormuş güneşe çıkıldığında
YA ARKADAŞLAR BEN HERGÜN KULLANIYORUM AMA SADECE MEDACASSOL YA BENDE
KIZARIKLIK YAPTI VE GEÇMİYO ÇATLAKLARIMA ÇOK İYİ GELDİ GERÇİ %50Sİ GİTTİ BEN KAKAO
YAĞINA DÖNÜCEM ARTIK SİZDEDE KIZARIKLIK OLDUMU
:1closedeyes:
Merhaba
Ne zamandır kullanıyorsun?süprizzzzz