- 11 Haziran 2009
- 60
- 1
arkadaşım bende madecassol veacnylsekullanan biri olarak yazmak istedim.. yanlız ben yaz dönemine girdiğimden dolat,yı tahriş etmesini düşünerekten acnylse yi kesti. ama kullandığım dönem içinde 1 hafta sonra kendini gösteren bir krem çok kuvvetli soyma etkisi var. işte bu yüzden sıcaklar ve o krem vücudumu tamamiyle kötüye götürmesin diye şimdilik bıraktım . evet şimdilik yani havalar serinlediğinde tekradan başlamayı düşünüyorum.
madecossole gelince ben bu kremi çok beğeniyorum.. öncelikle çok güzel bir etkisi var. kullandığım bölgeleri çok güzel yumuşatıyor. ben bu kremde çok yeniyim daha 2 tüp bitirdim yanii. ama inancım tam sadece acele etmek istemiyorum çünkü benim çatlaklarım tam 11 yıllık doğumdan kalma. bu kremi tavsiye eden dr da en azından 1 yıl diyor. birde sonuçta zamanla tamamiylede çatlakların yokolmasını bekleyemeyiz. benim için gözme düzgün gelse yeter diyorumm.
ama azimli ve hırslı biri olarak bu kremleri kullanarak ve birde kahve limon kürünüde yaparak zamanla bu çatlaklarla olan savaşımı kazanacağıma inanıyorumm.
kızlar çatlaksız yaşam diyorum umarım sonuna kadar gidersiniz...
benden kurtulamazsınız çatlaklarla savaşaaa hücümmmmmmmm
zemuszemus zemuszemus zemuszemus
madecossole gelince ben bu kremi çok beğeniyorum.. öncelikle çok güzel bir etkisi var. kullandığım bölgeleri çok güzel yumuşatıyor. ben bu kremde çok yeniyim daha 2 tüp bitirdim yanii. ama inancım tam sadece acele etmek istemiyorum çünkü benim çatlaklarım tam 11 yıllık doğumdan kalma. bu kremi tavsiye eden dr da en azından 1 yıl diyor. birde sonuçta zamanla tamamiylede çatlakların yokolmasını bekleyemeyiz. benim için gözme düzgün gelse yeter diyorumm.
ama azimli ve hırslı biri olarak bu kremleri kullanarak ve birde kahve limon kürünüde yaparak zamanla bu çatlaklarla olan savaşımı kazanacağıma inanıyorumm.
kızlar çatlaksız yaşam diyorum umarım sonuna kadar gidersiniz...
benden kurtulamazsınız çatlaklarla savaşaaa hücümmmmmmmm
zemuszemus zemuszemus zemuszemus