slm arkadaşım kremlerı kullanıyorum ama ampulüde aldım onu nasıl ve ne zaman kullanacağız bızı bılgılendırırsen sevinirim.sevgiyle kalın.
2 hafta oldu canım :ecrin_bebek:
selisa nasıl kakao yağı kullandın, sert mi sıvı mı, bir de markası ne?
katı halde olan işe yarıyormuş uzun sürede,
geçirmiyor ama cildi sıkılaştırarak görünümü düzeltiyormuş diye duymuştum
teşekkür ederim Selisha,10gün oldu kremler hala işe yaramadı üzülüyorum.kullanmaya devam
arkadaşlar gerçekten inanılmaz bi ilaç medicassol resmen çatlaklarım geçiyor.
2 hafta oldu canım :ecrin_bebek:
evet canımcım gösterdi ama ben kestim artık kullanmıyorum canım baya düzeldi çünkü
bu arada medacassol her derde deva sivilce izlerini ve sivilceleri yokeden cildi pürüzsüz yapan bu
kakadar etkili olan bi ilaç daha görmedim yeminle söylüyorum. ben 1 günde şok oldum resmen
kaydirigubbakcemile2
Ben de yaklaşık 1 haftadır kullanıyorumm çocuk falanda doğurmadım ama inanılmaz çatlaklarım var ...Sağ dizim arkadasındaki tamamem silinmek üzeree veee sağ baldırımdaki silindi.İnanılmaz mutluyum artık iice takıntı haline getirdim çünkü.Vucudumun sağ tarafını seviyorum:)Buarada strevectin i de 4 sene önce baya para sayıp almışlığım vardır.Bu kadar ucuza sonuç vermesi mucizee......:)
cnm senin adına cok sevindim.seninkiler nekadardı yani cok mu derindiler?benimde diz kapağımın arkasında şuan kilo vermekten okadar korkuyorum ki pskolojim bozuldu heryerimde çatlak görmeye başladım.bugunde kakao yagı aldım onuda tedaviye ekliyeceğim.STREVECTİN peki işe yaradı mıı?
renuee kremi 1 ay kullanıp memnun kalmayınca sabah medacassol akşam ise acnelsy uyguladım.bugün 17 gün oldu,sanki çatlaklarım daha çok çoğaldı gibi.[/Q
evet ya benimkilerde daha belirginleştii sankii(
Benimkii o kadar çok kiiii anlatamam sanaaaa.. kakao yağııda denedim strevectinde soğuk su bi dolu şey.. Ve işe yaramadıkça duygusal olarak çöküorum... dahaa fena.. Aynanın karşına geçmek bile istemio insan.. Milimi bile iyileşse kardı bnm için düşünmeden o kreme o kadar para saydım... Ama inan çok faydasını gördümmmm ..Mutlaka kullann derim benn... Düşün ki birde esmerim o çatlaklarrr nasılll belirgin oluyoo... İki kremi toplasan 10 ytl edioyor. Neye vermiyoruzz ki??? Üstelikkk işe yaradığını düşünürsek...:)Ben kullan derim.....