Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu edit butonun kaldırılması kötü olmuş. Yaz bittikten sonra başlayacağım ama işte yok mu hiç ben düzenli kullandım ve şu kadar ayda da görünümünde baya azlma oldu diyecek. Belki vardır önceki sayfaları okumadım..
ben acnelyc kullnmıyorum ya o çok yıpratıyo bnm cildimi çatlak var bi de onun yüzünden iz kalsın istemiyorum
medacassolu çok seviyorum ben hemen emiyo cildim bi de güzl kokuyo
10 gündür yapıyorum etkisi var gbi önceden karşıdan belli olurdu aynadan bakardım ama şimdi belli olmuyo o kadar
çok ii bu krem
bende artık madecassol kullanyom sadece sabah aksam suryorum bişi socam sadece madecassol kullanmama rağmen neden soyuluyo soyan acnelys değil miydi :bbo:
bende artık madecassol kullanyom sadece sabah aksam suryorum bişi socam sadece madecassol kullanmama rağmen neden soyuluyo soyan acnelys değil miydi :bbo:[/QUOTE
benim acleyn kullndığım dönemde çok kötü oldu iz kalıcak diye korktum ve bıraktım
medacassolde soyulma olmuyo sen dğerini yeni bıraktın ya deri hala kendini atmaya devam ediyodr bi süre sonra geçer
Bu kremler çok acayip bişeyya benim bacaklarımın arasını simsiyah yaptı bi haftadır geçmiyorda ya kaba etlerimde sorun olmuyo ama hassas yerleri çok fena yakıyo ve soyuyo diğer yerlerde soyulma yok sizdede aynı sorun oldumu cildimin normal bölgelrini soymuyo ama bacak arası gibi hassa bölgeleri çok fena yaptı çatlaklar dahada belirgin oldu sanki çünkü el sürüp çok oynamakda iyi gelmiyo gördüğüm kadarıyla