Çatlaklar Medicassol,Acnelyse Krem,Evigen Ampul ile ÇATLAKLARA SON!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Şu edit butonun kaldırılması kötü olmuş. Yaz bittikten sonra başlayacağım ama işte yok mu hiç ben düzenli kullandım ve şu kadar ayda da görünümünde baya azlma oldu diyecek. Belki vardır önceki sayfaları okumadım..

Şu edit butonun kaldırılması kötü olmuş. Yaz bittikten sonra başlayacağım ama işte yok mu hiç ben düzenli kullandım ve şu kadar ayda da görünümünde baya azlma oldu diyecek. Belki vardır önceki sayfaları okumadım..

cnm diğer linkten biri çatlaklarımdan kurtuldum diye baslığı nette görmüştüm 5 ay düzenli kullandım ve silindi gitti hiç birşey kalmadı diye yazmış madecassol acnelyseyi kullanmış ve duşta kese yapmış ve duştan sonrada kırmızı katoron yağı sürmüş bende öyle yapmayı düşünüyorum sende dene istersen bende düzenli kullanamıyorm çabucak bitiyolar bebekte olduğu için gidip alamıyorum hemen

bende bugün başladım ne kaşıntı nede nede kızarıklık hiç bi yan etkisi yok yeni başlicak olan arkadaşlrın gözünü korkutmayalım tamamen cilt tipiyle alakalı herkeste aynı etkiyi vermiyor bakalım görücez ne derce etkiliymiş

canım soyulma ve kaşıntı ancak 1,5-2 haftadan sonra başlıyor
ama korkulacak bişey yok
çok kızarıklık olursa acneylseyi az sürüyorum ben hafifliyor
zaten cilt bir süre sonra alışıyor

1haftamı doldurdum hatta geçiyor bile ve 2gündür soyulma başladı gece uyku arasunda har har kaşıyorum gündüz pek bişi yok ay azalsında razıyım evet ya çok çabuk bitiyor bende çok bölgede olduğu için fazla kullanıyorum 1yıl kullandığımı düşünsenize eczaneyi zengin edicem

ayyy bu acnelyse beni mahfetti bütün bacaklarım kıpkırmızı kan durdu resmen kasınmaktan mahfoldum çok acıyo yakıyoda yaa kızlar bunun yerine tahriş yapmayan baska soyucu krem kullansak olmazmı concotuex miydi ne adını yanlıs yazmış olabilirim o da soyuyomuş onu kullansam olurmu ki yoksa oda tahriş yapıyomudur ki haa bide bi kaç yıl önce cilt doktoruna gitmiştim akne için bana bi jel vermişti çok güzel soyuyodu adı aknilox tu onu kullansam olurmu kızlar bide hiç tariş falan yapmamıştı sadece soyuyodu ne dersiniz kızlar akniloxmu kullansam yardımcı olın kızlar ya bu çatlaklarla kafayı yiycem eski bacaklarımı özlüyorum:gitme:

bu kremler etimi deşti parçaladı resmen kırmızı turp gibi oldu basenlerim popom mafoldumben

ben acnelyc kullnmıyorum ya o çok yıpratıyo bnm cildimi çatlak var bi de onun yüzünden iz kalsın istemiyorum
medacassolu çok seviyorum ben hemen emiyo cildim bi de güzl kokuyo
10 gündür yapıyorum etkisi var gbi önceden karşıdan belli olurdu aynadan bakardım ama şimdi belli olmuyo o kadar
çok ii bu krem

ben acnelyc kullnmıyorum ya o çok yıpratıyo bnm cildimi çatlak var bi de onun yüzünden iz kalsın istemiyorum
medacassolu çok seviyorum ben hemen emiyo cildim bi de güzl kokuyo
10 gündür yapıyorum etkisi var gbi önceden karşıdan belli olurdu aynadan bakardım ama şimdi belli olmuyo o kadar
çok ii bu krem

bende artık madecassol kullanyom sadece sabah aksam suryorum bişi socam sadece madecassol kullanmama rağmen neden soyuluyo soyan acnelys değil miydi :bbo:

bende artık madecassol kullanyom sadece sabah aksam suryorum bişi socam sadece madecassol kullanmama rağmen neden soyuluyo soyan acnelys değil miydi :bbo:[/QUOTE

benim acleyn kullndığım dönemde çok kötü oldu iz kalıcak diye korktum ve bıraktım
medacassolde soyulma olmuyo sen dğerini yeni bıraktın ya deri hala kendini atmaya devam ediyodr bi süre sonra geçer

saolun kızlar bu acnelysi gözüm hiç tutmamıştı alsanaalsanasmile mahvetti benim anam oturamıyodum ya alsanaalsanasmile madecassol daha süper sempatiksalakcinni

Bu kremler çok acayip bişeyya benim bacaklarımın arasını simsiyah yaptı bi haftadır geçmiyorda ya kaba etlerimde sorun olmuyo ama hassas yerleri çok fena yakıyo ve soyuyo diğer yerlerde soyulma yok sizdede aynı sorun oldumu cildimin normal bölgelrini soymuyo ama bacak arası gibi hassa bölgeleri çok fena yaptı çatlaklar dahada belirgin oldu sanki çünkü el sürüp çok oynamakda iyi gelmiyo gördüğüm kadarıyla

Bu kremler çok acayip bişeyya benim bacaklarımın arasını simsiyah yaptı bi haftadır geçmiyorda ya kaba etlerimde sorun olmuyo ama hassas yerleri çok fena yakıyo ve soyuyo diğer yerlerde soyulma yok sizdede aynı sorun oldumu cildimin normal bölgelrini soymuyo ama bacak arası gibi hassa bölgeleri çok fena yaptı çatlaklar dahada belirgin oldu sanki çünkü el sürüp çok oynamakda iyi gelmiyo gördüğüm kadarıyla

cnm bnmde öyle oldu 1 ay kulladım mahfetti bacak içlerimi kasınmaktan mahfoldum ve şimdi leke kaldı sürmeyelide nerdeyse 1ay oluyo şimdi geçmeye bsladı gibi pek bi faydasıda olmadı ben şimdi kabak lifi ve yosun sabunuyla kese yapıp kakao yağı sürücem umarım faydası olur

acnelys kullanmayın
o cildi çok yıpratıyo çatlaktan kurtulayım derken iz kalıcak
ben sadece medacassol kullanıyorum o çok iyi zaten onu kullnın

acnelys kullanmayın
o cildi çok yıpratıyo çatlaktan kurtulayım derken iz kalıcak
ben sadece medacassol kullanıyorum o çok iyi zaten onu kullnın

kızlar prospektüsü okudnuzmu emzirenler acnelysi kullanamıyo aklınızda olsun bende aldım 3nüde 5.5 aylık oldu bebişimama kullanmadım süte geçmesin diye çatlaklarımın kırmızılığı geçti çok şükür aynaya bakabiliyorum artık madecassolu kullanmayada yeni başlıycam bakalım nolcak haber veririrm size......

mrblar.Benim çatlaklarım doğum sonrası oldu ve 3 yıllık.Bugün madecassol.acnelys ve evigen ampül aldım.Kullanmaya başlıycam.Gelişmelerden haberdar edicem.

kızlar ya su leke bir türlü gecmiyo acaba gecermidir yoksa böyle kalmasın sakın of ya sakın acnlyseyi kullanmayın birde leke derdine düşmeyin benim gibi

X