Çatlaklar Medicassol,Acnelyse Krem,Evigen Ampul ile ÇATLAKLARA SON!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
dilara canım benim
senin derin sanırım acneylse den tahriş olmuş ve kızarık bi hal almış
benimde öyleydi pembe pembe olmuştu çatlaklarım
sen bu ara biraz ara ver sadece madecassol sür
derinin kızarıklığı geçince fark edeceksin düzelmeyi
ben tatilden döndüğüm için soyuluyorum ve acnleyseyi bu soyulma sürecinde kullanmıyorum
sadece madecassol ve dermaroller tedavisi
şuan için çoook memnunum
bu kadar hırsla devam ediyorum ve yararını çok görüyorum
hatta şunu farkettim
hem dermaroller uygularken hemde kremleri sürerken sol elimle fazla iyi yapamıyor ve kremleri fazla yediremiyordum
sağ tarafım soldan çok daha iyi durumda
burdan da farkı anlayabiliyorum
dermaroller 3.uygulamamı yaptım kreme de devam (madecassol )
soyulmalarım geçtikten sonra acnleyseye devam edicem
herkese sevgiler kızlara.s.

canım bende tatilden yeni döndüm fakat tatil esnasında kullanmadım.karnım soyulduğu için güneş farklı zarr verebilir die düşündüm göbeğim yandıktan sonrada açıkçası cildim acayip pürüzsüz bi hal aldı.evt benimde karnım soyulmaya başladığında kırmızı çatlaklar oldu sonra beyaz renk aldılar şimdi yoklar kimse ban inanmak istemiyo burdan fakat ben çok hızlı etkisini gördüm hiç doğum yapmamışım gibi karnıp pürüzsüz oldu çokta mutluyum kendime güvenim arttı.tatilden döndüğünde kullanmaya başla tekrar şuan sadece madecassol u kullanıyorum çünkü hiç bişi kalmadı karnımda:) ama inan ki inanmakta çok önemlii ben inanarak başladım ve geçtiler:)düzenli kullan arada kese yapmayı ihmal etme kaşıntı olduğunda kesinlikle tırnakla kaşıma ve avuç içi ile kaşımaya gayret et inan ban geçiyorr...

laremtremcim ben tabikide sana inanıyorum ve inandığım için sordum zaten sana opuyorumnanaktan

çok güzel açıklamışsın çok teşekkr ederim, bu sne oluşan çatlaklarım bir anda beyaazlamaya başlayınca korktum galiba tamamen yerleşiyorlar dedim..
o yüzden telaş yaptım biraz da..

ben döner dönmez acnelyseyi gece sürücem 1 saat sonra madecassol, sabahlarıda sadece madecassol değil mi, rosebatumunda anlattığı gibi, sende böyle kullandın sanırsam eğer başka bşiyde eklediysen, mesela günaşırı madecassol uygulamak gibi söylermisin canm yada farklı uygulama tekniğin varsa anlatır mısın, karnının düpdüz olduğunu duymak beni son derece motive etti çünkü şu anda kaydirigubbakcemile2

teşekkr edermm cnm olumunekankayizsmile

dilara canım benim
senin derin sanırım acneylse den tahriş olmuş ve kızarık bi hal almış
benimde öyleydi pembe pembe olmuştu çatlaklarım
sen bu ara biraz ara ver sadece madecassol sür
derinin kızarıklığı geçince fark edeceksin düzelmeyi
ben tatilden döndüğüm için soyuluyorum ve acnleyseyi bu soyulma sürecinde kullanmıyorum
sadece madecassol ve dermaroller tedavisi
şuan için çoook memnunum
bu kadar hırsla devam ediyorum ve yararını çok görüyorum
hatta şunu farkettim
hem dermaroller uygularken hemde kremleri sürerken sol elimle fazla iyi yapamıyor ve kremleri fazla yediremiyordum
sağ tarafım soldan çok daha iyi durumda
burdan da farkı anlayabiliyorum
dermaroller 3.uygulamamı yaptım kreme de devam (madecassol )
soyulmalarım geçtikten sonra acnleyseye devam edicem
herkese sevgiler kızlara.s.

merhaba rosebatmcum kaydirigubbakcemile2

canım benim derimde kızarıklık yok sanırım yanlış anlattım ben.
bendeki kızarıklık dediğim şey, çatlaklarım daha bu sene ortaya çıktı daha kırmızı renkteler demek istedim. acnelyse den önce de kırmızıydı yani, tahriş etme gibi bir durum yok canm, sadece acnelyse bir tüpü bitirdim 3 günlük bir soyulma oldu zaten kullanmayı kesmiştim sonra da soyulma sona erdi..

hala direk güneş gördüğüm için acnelyse sürmüyorum günde 3 kere faln madecassol sürüyorum o kadar cnm..

keseyi de hiç ihmal etmiyorum her gün mutlaka kese yapıyorum keseden sonra çatlaklar tamamen gitmiş gibi oluyor kızlar inanılmaz ama 1 dk sonra tekrar acımasız gerçekler ortaya çıkıyor :KK3:
kese yaparken çatlaklara karşı savaş veriyorum da tamamen gitsinler diye ama nerrdeee alsanaalsanasmile

teşekkr ederim bana cevap yazan herkese
sevgilerrra.s.

kremlerin etkisini görenler olmuş çok şükür bende başlamak istiyorum umarım düzenli yapabilirim

arkadaşlar biri düzgün bir şekilde nasıl kullandığını anlatsa?
sayfalar öncesine dönemiyoruz malum yanii..

arkadaşlar bu acnelyse i biraz bolmu sürüosunuz yoksa azmı. bn az sürüodm 3 ayda azcık soyuluodu. nabiim??

Medicassol kremini sabah akşam mı kullanıyoruz..Çoğunluk memnun bu kremden bende başlayacağım..Sürdükten sonra yıkıyormuyuz kızlar..
Bir yardımcı olun..

kızlar geçtiğini görünce şok olmuş vaziyete düştüm aşırı antibiyotikten yemeden kilo alan biriyim 95 kiloya kadar çıktım şimdi bademcik ameliyatı oldum ve 3 aydırda 75.4 kiloya hafif diyet ki 1800 kalori ve yürüyüş yaparak zayıflıyorum asla geçmez diye düşündüğüm çatlaklarım anlatamıyacağım kadar çok tüm vücut neredeyse dirseğime kadar kolda demir yolu inşa etmişler sanki dizimin arkasından başlayıp aşşaya doğru inen dünya kadar çatlak karnımda mide bölümüne kadar uzanan geniş ve sayıca oldukça fazla çatlaklar göğüsü söylememe gerek bile yok zayıflayınca içleri boşalıpta tuhaf bir şekil almıyorlarmı hareket edince cinler tepeme çıkıyor ve ben daha 22 yaşındayım

kızlar geçtiğini görünce şok olmuş vaziyete düştüm aşırı antibiyotikten yemeden kilo alan biriyim 95 kiloya kadar çıktım şimdi bademcik ameliyatı oldum ve 3 aydırda 75.4 kiloya hafif diyet ki 1800 kalori ve yürüyüş yaparak zayıflıyorum asla geçmez diye düşündüğüm çatlaklarım anlatamıyacağım kadar çok tüm vücut neredeyse dirseğime kadar kolda demir yolu inşa etmişler sanki dizimin arkasından başlayıp aşşaya doğru inen dünya kadar çatlak karnımda mide bölümüne kadar uzanan geniş ve sayıca oldukça fazla çatlaklar göğüsü söylememe gerek bile yok zayıflayınca içleri boşalıpta tuhaf bir şekil almıyorlarmı hareket edince cinler tepeme çıkıyor ve ben daha 22 yaşındayım

yasdklarını pek annayamadm cnm. çatlakların geçtimi şimdi?

kızlar ya bende bu olayı uyguluyorum banamı öyle geliyo bilmiyorum ama sanki çatlak görüntüsü azaldı hergün aynaya bakıyorum işe yarıyo galiba bir de benim çatlaklar doğumdan falan değil ergenlik döneminden yani 7-8 yıllık nerdeyse ve ben sadece iki haftadır uyguluyorum ben çok umutluyum iki haftada bu kadar hafiflediyse bir kaç ayda daha iyi olur herhalde bence olacak kurtulacağız bu çatlaklardan

kızlar biz de arkadaşımla kullanmaya başladık 4. gün bugün ama ikimşzde de kaşıntı ve kızarıklık olmadı henüz okuduğum kadarıyla gerçi 7-8. günde başlıyomuş kızarıklık inşallah geçicek bu çatlaklar çok umutluyuz bu kremden :lepi:

bende bugun o iki kremden alıcam benımde ergenlikten beri çatlaklar var ve cok derin cok fazla umarım işe yarar inanmak istiyorum yazarım gelişmeleri

kullanalı 1 hafta oldu henüz soyulmalar başlamadı hafif bi kaşıntı var sadece umarım işe yarar :Saruboceq:

bi ara biri buraya bi krem yazmıstı Cons... gibi bir seydi sanırım doktor vermis sigortalı oldugu icin ucuza almıs gecirmis catlakları onu bulamadım ya ismini bulsam onu deniycem

ya kızlar ben sadece madecassol + evigen kullanmayı düşünyrm ne dersiniz öbürü leke bıraka bilir diye düşünyrm yardımcı olun lütfen.......

hayla evigen hakkında bilgi verilmemiş sonuç olarak bu ampülü kullanmamıza gerek varmı bi etkisi olmasa önermezlerdi heralde

kızlar merhaba ben yeni üyeyim burdan duyup uygulamaya basladım bu kremleri sadece evigen kullanmıyorum benim göbeğimde çatlak yok ama yan taraflarımda bacağımın iç kısmında ve diz kapaklarımın arkasında var en çok onlara üzülüyorum zaten etk giyemiycem diye barionlar geçsin diyorum ama yan taraflarımda hafif soyulma oldu ama diz kapaklarımda olmadı 3 haftadır kullanıyorum hamileyken oldu doğum yapalı 3 ay oldu daha 21 yasındayım çok morelim bozuluyo hamile kalmadan önce bacaklarım çok güzeldi nasıl eski haline döndürücem bilmiyorum annem üç doğum yapmış biriolarak bacakları çok güzel bi tane çatlak bile yok bende oldu ama hamileyken 19 kilo aldım ve ödem oldu halada var sizin sonuçlar nasıl kızlar ama sanki bende biraz silikleşme var gibi ama daha erken tabi bişey söylemk için 1 sene kullanmayı düşünüyorum birde baska kremlerde kullanmayı düşünüyorum hangisini kullansam karar veremiyorum yardımcı olun lütfen kızlar kusura bakmayın çok uzun yazdım:)

inanılmaz bişey bu bütün çatlaklarım geçti ve 3 haftada:) önce soyuldu karnım ve şimdi çatlaklarım yok olduu:) bütün arkadaşlarım şaşırıyor gördüğünde.herkez kullansın bayanlarr çatlaklardan kurtulmak hiçte zor değilmiş 3 doğumdan sonra ben kurtuldum ya darısı herkezin başına diyorum:))

laremtem mrb cnm inanmak istiyorum sana ama nasıl 3 haftada geçti bende 3 haftadır kullanıyorum ama daha yeni soyulma basladı acnelyseyi azmı sürüyorum acaba cnm sen ne kadar sürüyodun ve nasıl msj falan yaparakmı birde diz kapaklarımın arkalarında var orda daha soyulma olmadı sence neden acaba sen bacaklarında kullandınmı cnm sadece göbeğindemi benim göbeğimde yok yan tarflarımda var ama öyle derin değiller üstünler cvp bekliyorum cm senden daha çok yardımcı olursan sevinirim

dermaroller konusunda kkzın beri gelip, ay süperdi çatlaklarım hemen geçti falan yazmıştı hatta aynı nikten iki kişiymişler sonra çıktı meğersem gittgigidiyorda o malı satan kaıdn gelmiş yazmış onları.

laremtrem töhmet altında bırakmak istemiyorum ama doktorlar bile tamamen geçmez, anca azalır o aylar alır derken sen 3 haftada geçit demen bilemiyorum.

Ya yok mu ben düzenli şu kadar ay kullandım ve görünümünde azalma oldu diyen.

Yaz bitsin başlıycam da, çok kaşındırıp soyuyormuş ya tedirginim...

X