• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medicana Konya doğum ücretleri

Merhaba,ben 87 tl verdim muayene ücreti,az önce medicanadaydım,sizinki de aynı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
saol canım cvp için diğer doktorların fiatıymış 40 tl.

bende narin hanıma gidiyorum çok olumlu bir doktor muayene ve doğum ücretleri doktora göre değişiyor uzman olanlar daha uygun preföser olan daha pahalı ...

dogum ücreti 1750 suit oda gecelik 250 tl dediler, epidural farkını sormayı unutmuşum😁😁

Üzerinden baya bir tarih geçmiş ama 1 hafta önce telefonla öğrendim,Konya medıcana normal doğum 900 tl bir gece kalma ve refakatci dahil,muayene ücreti 72(prof hariç) yalnız yapılan her tahlilden ayrı ücret alınıyor hemde fazlaca mesela ikili ve üçlü testi 175 tl ye yapıyorlar, Bu nedenle ben devlete gözüküp son iki ayımda medıcana ya gözüküp orada doğum yapmayı düşünüyorum,Konya medıcana da doğum yapan arkadaşlar lütfen fikir verirmisiniz,memnun kaldınız mı?

az önce telefonla öğrendim doğum ücretlerini 1150 tl dedi. narin hanıma gidiyorum bende annemin doktoruda oydu çünkü. çok memnunum. henüz 10. haftadayım. doğum yapan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Merhabalar hanımlar bugün Konya Medicana'da doğum fiyatlarını sordum
Suda doğum 3500 TL
Normal doğum 1150 TL
Dediler.

Bilginiz olsun. Suda doğumu bir tek Narin Hanım yaptırıyormuş.

Ekim Kasım Aralık anneleri medicana da doğum yapacak var mı?

arkadasım dogum yapacak ..normalde sezaryen de 1500 demişler narin hanıma gidiyor...ben özleme gittim , sinir oldum oraya bi daha da gitmedim. üç boyutlu ultrason istedim ..ilk defa gittiğim için ben sadece kendi hastalarıma bakıyorum dedi. ben sana geldim zaten de mi? çok sacmaladı..şikayet ettim bende

Ben de özlem Kayaciga gidiyordum bence de çok soğuk hamileliğin tadını çıkarmak istiyorsanız Narin Hoca ya gidin harika bir doktor odasından çıktığınızda kendinizi mutlu ve rahatlamış hissediyorsunuz verdiği tavsiyeler sayesinde eylül 2015de bebeğime 1.5 saat de normal doğumla kavuştum

arkadasım dogum yapacak ..normalde sezaryen de 1500 demişler narin hanıma gidiyor...ben özleme gittim , sinir oldum oraya bi daha da gitmedim. üç boyutlu ultrason istedim ..ilk defa gittiğim için ben sadece kendi hastalarıma bakıyorum dedi. ben sana geldim zaten de mi? çok sacmaladı..şikayet ettim bende

Ben Çorum da doğum yaptım 9 ay boyunca 3 boyutlu gösterdi bebeğimi ve giden herkese aynı muamele yapıyor buradaki doktorlar.Konya da annemi ziyaret için kaldığım günlerde gittiğim hiçbir doktor 3 boyutlu göstermedi.Çok moralim bozuluyordu zor bir şey değil ne yani sonuçta dünyanın parasını veriyoruz bebeğimizi görmek için.Medicanayı vasat buluyorum açıkcası.

İlk haftalar da değil ama 5.aydan sonra Narin hoca da muayeneleri hep 4boyutlu ultrason da yaptı[/QUOTE canim sen normal dogum yapmissin ama narin hanimda sezeryan yapan tabidigin var mi eli hafif mi becerikli mi anne bebek dostu sezeryan yapabiliryor mu hic duydun mu sana bari sorayim dedim 2 hafta sonra gidip konuscam ama sabirsizlaniyorum arastiriyorum bisey bulamadim

az önce telefonla öğrendim doğum ücretlerini 1150 tl dedi. narin hanıma gidiyorum bende annemin doktoruda oydu çünkü. çok memnunum. henüz 10. haftadayım. doğum yapan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Meraba üzerinden epey geçmiş ama ben yeni taşınıcam konyaya 27 haftalık gebeyim narin hanımda mı doğum yaptınuz memnun kaldınız mı kimi tavsiye edersiniz biraz bilgi verir misiniz

Meraba üzerinden epey geçmiş ama ben yeni taşınıcam konyaya 27 haftalık gebeyim narin hanımda mı doğum yaptınuz memnun kaldınız mı kimi tavsiye edersiniz biraz bilgi verir misiniz
Ben 12 haftalık hamileyim bundan önce 8 haftalıkken kürtaj olmuştum konyanın ennnn övülen doktoruna gidiyordum emel ebru özçimene ama ben memnun kalmadın tatlı dilli ama hiçbir rahatsızlıkla ilgilenmiyor görmezden geliyor. Şimdi narin e gidiyorum gider gitmez annemin teyzelerimin ablamın doğum geçmişlerini sordu bir tane kaybın var bunu da kaybetme dedi kan pıhtılaşması için üni hastanesine yönlendirdi orda test yapıldı gerçektende pıhtılaşma çıktı şuan gayet iyiyiz bebişimle başka doktor olsa 3 kaybım olmadan bakmaz araştırmazdı. normal doğumu için çok iyi diyorlar ondan onu tercih ettim yardımcı olumuşumdur umarım canım

Back