Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,ben 87 tl verdim muayene ücreti,az önce medicanadaydım,sizinki de aynı mı?
evet muayene ücreti 87 tl...
bana telefonda 43 tl demişlerdi sizin doktorunuz kim?doktordan farkediyo olabilirmi?
muayene ücre ne kadar acabaMerhabalar hanımlar bugün Konya Medicana'da doğum fiyatlarını sordum
Suda doğum 3500 TL
Normal doğum 1150 TL
Dediler.
Bilginiz olsun. Suda doğumu bir tek Narin Hanım yaptırıyormuş.
Ekim Kasım Aralık anneleri medicana da doğum yapacak var mı?
arkadasım dogum yapacak ..normalde sezaryen de 1500 demişler narin hanıma gidiyor...ben özleme gittim , sinir oldum oraya bi daha da gitmedim. üç boyutlu ultrason istedim ..ilk defa gittiğim için ben sadece kendi hastalarıma bakıyorum dedi. ben sana geldim zaten de mi? çok sacmaladı..şikayet ettim bende
İlk haftalar da değil ama 5.aydan sonra Narin hoca da muayeneleri hep 4boyutlu ultrason da yaptı[/QUOTE canim sen normal dogum yapmissin ama narin hanimda sezeryan yapan tabidigin var mi eli hafif mi becerikli mi anne bebek dostu sezeryan yapabiliryor mu hic duydun mu sana bari sorayim dedim 2 hafta sonra gidip konuscam ama sabirsizlaniyorum arastiriyorum bisey bulamadim
Meraba üzerinden epey geçmiş ama ben yeni taşınıcam konyaya 27 haftalık gebeyim narin hanımda mı doğum yaptınuz memnun kaldınız mı kimi tavsiye edersiniz biraz bilgi verir misinizaz önce telefonla öğrendim doğum ücretlerini 1150 tl dedi. narin hanıma gidiyorum bende annemin doktoruda oydu çünkü. çok memnunum. henüz 10. haftadayım. doğum yapan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Ben 12 haftalık hamileyim bundan önce 8 haftalıkken kürtaj olmuştum konyanın ennnn övülen doktoruna gidiyordum emel ebru özçimene ama ben memnun kalmadın tatlı dilli ama hiçbir rahatsızlıkla ilgilenmiyor görmezden geliyor. Şimdi narin e gidiyorum gider gitmez annemin teyzelerimin ablamın doğum geçmişlerini sordu bir tane kaybın var bunu da kaybetme dedi kan pıhtılaşması için üni hastanesine yönlendirdi orda test yapıldı gerçektende pıhtılaşma çıktı şuan gayet iyiyiz bebişimle başka doktor olsa 3 kaybım olmadan bakmaz araştırmazdı. normal doğumu için çok iyi diyorlar ondan onu tercih ettim yardımcı olumuşumdur umarım canımMeraba üzerinden epey geçmiş ama ben yeni taşınıcam konyaya 27 haftalık gebeyim narin hanımda mı doğum yaptınuz memnun kaldınız mı kimi tavsiye edersiniz biraz bilgi verir misiniz