• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medicana Konya doğum ücretleri

merhaba kızlar konuyla alakasız aslında pek kel alakada değil ama oğlumun ana dizi küveti ilkadım ayakkabısı böyle birkaç eşyası var hepsi sağlam bir ihtiyaç sahibine vermek istiyorum pek Konya da tanıdığım yokta yardımcı olursanız sevinirim.

canım tanıdığım var eğer vermek istersen görüşelim olur mu?

Peripek ucretlerden emin miyiz. Bende ozlem hanima gidecegim iki hafta sonra ama telefonda sordugumda 1000 2500 tl civari dediler:(

Peripek ucretlerden emin miyiz. Bende ozlem hanima gidecegim iki hafta sonra ama telefonda sordugumda 1000 2500 tl civari dediler:KK43:

Kızlar en son iki gün önce gittim son ücretleri yazayım dedim. Hastanede tamamen yeni ücretlendirmeye geçilmiş.Hocalara göre yazıyorum.

Normal ve sezeryan doğum ikiside 1700 lira. Yatak ücreti hariç yani toplamda 1900 e geliyor dediler.

Özlem Kayacık GÜNDAY muayne ücreti 40 civarı bildiğim kadarıyla. Sezeryan 600 civarı normal dogum ilk doğumsa 630 ikinci ücüncü vs dogumlar ise 580 lira.

Ayrıca epidural normal dogum var fakat sadece anestezi uzmanı 1500 lira alıyor.

Bunlar 20.02.2013 tarihindeki hastaneden aldıgım güncel bilgiler arkadaşlar.

Ayrıca hastanede artık laboratuar içinde ayrıca ücret alınıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence cok pahali ya..anestezi icin 1500 aliniyor demissin peki bu fiyat dogum icin 1700 aliniyor demissin onun disinda dimi?yani 3200 e geliyor dogum

Bilgi icin tesekkurler oncelikle peki benek yogun bakim unitesi icin kuvez vb ek ucret var mi? Bilgin var mi?

Anladığım kadarıyla artık herşeye ek ücret alınıyor arkadaşım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Bence cok pahali ya..anestezi icin 1500 aliniyor demissin peki bu fiyat dogum icin 1700 aliniyor demissin onun disinda dimi?yani 3200 e geliyor dogum

Şöyleki 1700 lira Metin beyin doğum ücreti. Bana d çok geldi hatta sordum sadece anestezi uzmanı mı 1500 alıyor diye evet dediler. Amaç ne anlayamadım açıkçası:S Çünkü artık devlet hastaneleri bile başladı epidural normal doğum (Ağrısız doğum ) uygulamasına :S

Hadi Metin Bey'in doğum ücreti abartı değil çünkü kendisi Profesör, tabi yinede herkesin maddiyatının kaldıracağı bir ücret değil. Özlem hanımın doğum ücretide iyi geldi bana. Fakat sadece anestezi uzmanına 1500 lira vermenin herhangi bir yeri mantıklı gelmedi açıkçası.

Medicanaya bir kadin dogum doktoru daha basliyor 1-2 hafta icinde ondan fiyatlarda bir duzenleme yapilmis olabilir. Yogun bakim bebek icin ben de soracagim ama sizde bilgi alirsaniz paylasin lutfen

kızlar bi doktor daha gelmiş ve bugün gittim özlem hanıma medicana ittifak holdingle anlaşma yapmış sadece 30 tl verdım muayene ücreti bilginiz olsun

Ben baskent hastanesine gidiyorum. Emel hanim kesinlikle en iyisi. Ama ücretleri hala bilmiyorum. Baskent in ücretlerini bilen var miiii

Ben baskent hastanesine gidiyorum. Emel hanim kesinlikle en iyisi. Ama ücretleri hala bilmiyorum. Baskent in ücretlerini bilen var miiii

Emel hanim 50 tl,tahlillerde ucretli

merhaba metin çapar a gidiyorum.salı günü rahimde perde den dolayı ameliyat oldum.konya da bu doktora gidenler tecrübelerimizi paylaşalım:)):2:

merhaba metin çapar a gidiyorum.salı günü rahimde perde den dolayı ameliyat oldum.konya da bu doktora gidenler tecrübelerimizi paylaşalım:)):2:

Mrblar.. Bende Metin Çapar'a gidiyorum, daha önce düşük bi gebelik geçirdim o zamanda ona gitmiştim. Sonradan bartolin kistinden ameliyat oldum kendisinde, bartolin sıkıntısını senelerce çekmiştim gezmediğim doktor yaptırmadığım işlem kalmamıştı, her doktor "alalım gitsin" diyordu hep, ama Metin hoca bezi almadan sorunumu çözdü, çok bilgili sevimli iyi bi doktor bence. Şimdi 26 haftalık hamileyim takiplerime de ona gidiyorum, gözü kapalı emanet ederim kendimi doktor olarak kendisine..

Benim merak ettiğim hocanın güncel doğum ücretleri hakkında bilgisi olan varmı? Medicanada Metin hocada doğum yapan varmı, doğuma kendisimi giriyor mesela?? Bilgisi olan yazarsa sevinirim...

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazmıyordum bu siteye seneler oldu en son yazalı,ama yazıları okuyordum.
Ben,8 aydır denememize rağmen çocuk sahibi olamayan ,bir Metin çapar hastasıyım,
Belki birilerinin bu bilgilere ihtiyacı olur diye yazıyorum.
İlk gittiğimde Metin Hocaya biraz tedirgindim.Çok paracı falan olduğunu söylemişlerdi bana.
Yinede dünyaca ünlü olduğu için ona gittim.
"Başka yere gitseydin çok gezecektin" dedi bana.
Metin Hoca beni önce ameliyat etti,laporoskopi ve histeroskopi ameliyatı 2000 liraya oldum bu ameliyatı konya medicanada,tüplerimi açtığını söyledi.
Sonra daha tahlil bile yapmadan prolaktin seviyemin yüksek olduğunu söyledi (sonradan tahlilde aynen çıktı zaten)
Şimdi herşey düzeldi tedaviye devam ediyoruz.Klomen ve çatlatma iğnesi safhalarına geldik.

Metin Hoca size fazla açıklama yapmaz baştan bunu bilmenizde fayda var.
Size çok vakit de ayırmaz,internetten kendiniz anlamaya çalışırsınız.
Ama şunu bilin ki ustadır,bilgilerini kendine saklar,teşhisi çabuk koyar,öngörülüdür,bilgisi yoğun bir insandır ve de sevimlidir.
Ah İnşaallah bende 2.bebeğimin hamilelik haberini alıp,doğum fiyatlarını filan tartışırım burda,inanın doğum fiyatı filan hiç gözümde yok şu an,sadece çift çizgiyi istiyorum.
Medicana Konya Hastanesi ise biraz acemi,hasta yatışının yukarıdan haberi yok,ameliyathanenin odadan haberi yok,ama zamanla inşallah biraz daha oturur,yeni olmasına veriyorum hastanenin.Daha oturmamış bir hastane.
Hepinize sağlıklı doğumlar,herşey gönlünüzce olsun.

merhaba herkese ..4 buçuk yaşında bir kızım var. ilk gebeliğim kalp atışı olmadığı için 7.haftada kürtajla sonuçlandı. doktorlar rahim perdeli dediler.çift rahimden dolayı kızım 35 haftalık erken doğumla oldu. bebek tersti. sezeryan oldum. bu olayları istanbulda yaşadım kızım İstanbul Koşuyolu medipol hastanesinde oldu. şimdi konyadayım. etrafımda herkes hikmet karabacak iyidir dedi.ona gitmeye başlamıştım. hamile kaldım. mayıs ayında 3.gebeliğimde kalp atışı olmadığı için 7.haftada kürtajla sonuçlandı.hikmet karabacak düşük sebebini hiç merak etmedi. selçuklu hastanesinin ameliyathanesi mezbaha gibiydi bence. sonra metin çaparı duydum. kürtajdan hemen sonra ona gittim. çift rahim olduğumu söylemedim. normal ultrasonla baktı rahmin kalp şeklinde dedi. bu perdeyi alalım dedi 2 kürtaj olduğum için üniversiteye genetik test yaptıralım dedi. bu testleri yaptırdım.moleküler tıbbi genetik sonuçlarım
faktör V heterozigot mutant
protrombin normal
MTHFR (C677T) normal
MTHFR (A1298C) homozigot mutant
şeklinde çıktı.kan pıhtılaşmasından bana gebe kalınca iğne kullanman gerekecek dedi.3 gün önce perde ameliyatımı yaptı. medicana güzel bir hastahane. prof.dr metin çapar çok iyi. bu doktorun hastalarıyla durum paylaşalım istedim....teşekkürler..

Metin Hoca size fazla açıklama yapmaz baştan bunu bilmenizde fayda var.
Size çok vakit de ayırmaz,internetten kendiniz anlamaya çalışırsınız.
Ama şunu bilin ki ustadır,bilgilerini kendine saklar,teşhisi çabuk koyar,öngörülüdür,bilgisi yoğun bir insandır ve de sevimlidir.
Ah İnşaallah bende 2.bebeğimin hamilelik haberini alıp,doğum fiyatlarını filan tartışırım burda,inanın doğum fiyatı filan hiç gözümde yok şu an,sadece çift çizgiyi istiyorum.
Medicana Konya Hastanesi ise biraz acemi,hasta yatışının yukarıdan haberi yok,ameliyathanenin odadan haberi yok,ama zamanla inşallah biraz daha oturur,yeni olmasına veriyorum hastanenin.Daha oturmamış bir hastane.
Hepinize sağlıklı doğumlar,herşey gönlünüzce olsun.

Protonun hocayla ilgili söylediklerine aynen katılıyorum, insan bazen açıklama bekliyor ama hoca genelde soru sormadan açıklama yapmaz, ama bilgisinden yada tedavisinden şüphe etmenize gerek bile olmadığını, sizin için en iyisi olduğunu zamanla anlıyorsunuz... medicanada iki kez yatış yaptım, dediğiniz gbi hastane henüz acemi, aksilikler oldu ama yinede memnun ayrıldım, hastane çok temiz, konforlu, personel ilgili ve güleryüzlü, tavsiye ederim.. Bende bu safhaya gelene kadar baya sıkıntı çektim, gebeliğimde şimdiye kadar oldukça sıkıntılı geçti, hala tedirginim kaybedicem diye.. ama şimdilik minik kızım karnımda kıpır kıpır cok şükür.. :) Rabbim yardımcınız olsun en kısa zamanda sizede bi bebiş nasip etsin inşallah...

merhaba herkese ..4 buçuk yaşında bir kızım var. ilk gebeliğim kalp atışı olmadığı için 7.haftada kürtajla sonuçlandı. doktorlar rahim perdeli dediler.çift rahimden dolayı kızım 35 haftalık erken doğumla oldu. bebek tersti. sezeryan oldum. bu olayları istanbulda yaşadım kızım İstanbul Koşuyolu medipol hastanesinde oldu. şimdi konyadayım. etrafımda herkes hikmet karabacak iyidir dedi.ona gitmeye başlamıştım. hamile kaldım. mayıs ayında 3.gebeliğimde kalp atışı olmadığı için 7.haftada kürtajla sonuçlandı.hikmet karabacak düşük sebebini hiç merak etmedi. selçuklu hastanesinin ameliyathanesi mezbaha gibiydi bence. sonra metin çaparı duydum. kürtajdan hemen sonra ona gittim. çift rahim olduğumu söylemedim. normal ultrasonla baktı rahmin kalp şeklinde dedi. bu perdeyi alalım dedi 2 kürtaj olduğum için üniversiteye genetik test yaptıralım dedi. bu testleri yaptırdım.moleküler tıbbi genetik sonuçlarım
faktör V heterozigot mutant
protrombin normal
MTHFR (C677T) normal
MTHFR (A1298C) homozigot mutant
şeklinde çıktı.kan pıhtılaşmasından bana gebe kalınca iğne kullanman gerekecek dedi.3 gün önce perde ameliyatımı yaptı. medicana güzel bir hastahane. prof.dr metin çapar çok iyi. bu doktorun hastalarıyla durum paylaşalım istedim....teşekkürler..

Geçmiş olsun öncelikle, benimde bi düşüğüm oldu, gerçekten zor bi durum, ama diğer doktorlar sebebini hiç merak etmiyor dediğinz gibi, "ilk gebeliklerde normal, 3 düşükten sonra araştırma yapıyorz" gbi saçma bi cevapları var üstelik..metin hoca tespit etti pıhtılaşma durumunu.. Bende bebeğimi pıhtılşamadan dolayı kaybettim, genetik sonuçlarımız aynı, şuanki hamileliğimde hergün clexane iğne kullanıyorum, 7. aya kadar geldik çok şükür, başlarda çok sorguladım bu durumu biçok doktora sordum ama emin olun en iyisi Metin hoca, çoğu doktor pıhtılşama konusunda genetk konusunda bilgisiz.. kan sulandırıcı iğne kullanan gebelere normal doğum yaptırabileceğini söyleyen tek doktor gezdiklerim arasında mesela.. gebelik sürecinde de herşeyin doğal olmasından yna olan, kan ilaçlarını vitamnleri progestanı dayamayan tek doktor..

Biraz uzun yazdım ama konyada gidilebilecek en iyi doktor bana göre, doktor konusunda hala kararsz olanlar için bilgilendirmek, paylaşmak istedim, herkese sağlıklı, güzel günler dilerim :)

çok teşekkür ederim. inşallah bende sizin gibi hamile kalıp bekleme sürecine geçebilirim. Allah vaktiyle hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. benim size sorum şu iğneler hakkında. çok korkuyorum. kendime iğne yapma düşüncesi beni çok geriyor. her yeri morarttığını duydum. metin bey gebe kalınca başlıcaz. doğumdan 6 hafta sonra daha devam edicez dedi. bana bu sürecinizden biraz bahseder misiniz. yani iğne acıtıyor mu...teşekkürler..

çok teşekkür ederim. inşallah bende sizin gibi hamile kalıp bekleme sürecine geçebilirim. Allah vaktiyle hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. benim size sorum şu iğneler hakkında. çok korkuyorum. kendime iğne yapma düşüncesi beni çok geriyor. her yeri morarttığını duydum. metin bey gebe kalınca başlıcaz. doğumdan 6 hafta sonra daha devam edicez dedi. bana bu sürecinizden biraz bahseder misiniz. yani iğne acıtıyor mu...teşekkürler..

İnşallah en kısa zamanda bebişiniz sizinle olur ;) Dualarınız için teşekkürler.. Ben normalde iğneden çok korkan bi insanım, hatta bi kere acilde vurmak zorunda kalmışlardı ve bayılmıştım ardından, o kadar yani... hergün iğne vurunmak zorunda olma fikri insanın biraz moralini bozuyo başta ama bu clexane iğne çokta katlanılmayacak bişey değil.. insülin iğnesi gördüyseniz bilirsiniz iğnesi aynı incelikte birazcık daha uzun sadece 4-5 mm kadar... zaten iğneler hazır enjektör, kullanıp atıyosunuz.. bende kendime iğne vurmayı hiç denemedim, başta evin yakınındaki sağlık kabininde vurduruyordum, sonra bigün eşimin eline tutuşturdum bi dene gayet kolay bişey diye, o günden beri eşim vuruyor, hep koldan vurduk biz, başlarda morardı birazcık ama sonradan hiç morarmadı, ara sıra oluyo azıcık.. vuran kişiye bağlı biraz, bide hergün farklı koldan farklı yerden vurunca hiç sıkıntı olmuyor.. bikaç kez bacaktan denedik sadece ama bacaktan daha çok acıdı, göbeği hiç denemedim denemeyide düşünmüyorum... iğne girerken değilde içindekini enjekte ederken sızlıyo ama alışılmıycak gibi değil.. uzun oldu biraz ama bende iğneyi duyunca aklıma biçok soru gelmişti ondan detaylı detaylı yazdım.. size tavsiyem adet gecikmesi beklemeden adetten 5-6 gün önce kanda B-hcg baktırıp iğnelere hemen başlamanız sadece.. Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin....

size çok teşekkür ederim...biraz içim rahatladı. acaba morarmalar için buz falan çare olmaz mı...yani bir çözümü olması lazım...inşallah sizin az kalmış.. Rabbim tamamına erdirsin....metin hoca doğumdan sonra 6 hafta daha devam dedi...Allah büyüktür..Çok sağolun...

size çok teşekkür ederim...biraz içim rahatladı. acaba morarmalar için buz falan çare olmaz mı...yani bir çözümü olması lazım...inşallah sizin az kalmış.. Rabbim tamamına erdirsin....metin hoca doğumdan sonra 6 hafta daha devam dedi...Allah büyüktür..Çok sağolun...

rica ederim.. belki herkeste farklıdır ama bende öyle çok çok morarmalar olmadı, buz denemedim hiç, sadece başta biraz sertleşmeler oldu, onada hemşireler sıcak suya bezi batırıp koluna koy yumuşatır demişti, bide nemlendirici, başlarda bikaç kez yaptım ama sonra gerek kalmadı hiç, vuran kişiden kaynaklanıyo morarmada sertleşmede...
Bunlar kafaya takılmayacak şeyler aslında, kanama olabiliyor iğneden dolayı yani başkalarını bilmiyorum ama bende oldu 7. ve 16. haftalarda, hastanade yattım ikincisinde, serum yedim bolca ama atlattık şükür. Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. 3 ayım kaldı ama hala korkuyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun..

Back