merhaba kızlar konuyla alakasız aslında pek kel alakada değil ama oğlumun ana dizi küveti ilkadım ayakkabısı böyle birkaç eşyası var hepsi sağlam bir ihtiyaç sahibine vermek istiyorum pek Konya da tanıdığım yokta yardımcı olursanız sevinirim.
Peripek ucretlerden emin miyiz. Bende ozlem hanima gidecegim iki hafta sonra ama telefonda sordugumda 1000 2500 tl civari dediler
Bilgi icin tesekkurler oncelikle peki benek yogun bakim unitesi icin kuvez vb ek ucret var mi? Bilgin var mi?
Bence cok pahali ya..anestezi icin 1500 aliniyor demissin peki bu fiyat dogum icin 1700 aliniyor demissin onun disinda dimi?yani 3200 e geliyor dogum
Ben baskent hastanesine gidiyorum. Emel hanim kesinlikle en iyisi. Ama ücretleri hala bilmiyorum. Baskent in ücretlerini bilen var miiii
merhaba metin çapar a gidiyorum.salı günü rahimde perde den dolayı ameliyat oldum.konya da bu doktora gidenler tecrübelerimizi paylaşalım:)):2:
Metin Hoca size fazla açıklama yapmaz baştan bunu bilmenizde fayda var.
Size çok vakit de ayırmaz,internetten kendiniz anlamaya çalışırsınız.
Ama şunu bilin ki ustadır,bilgilerini kendine saklar,teşhisi çabuk koyar,öngörülüdür,bilgisi yoğun bir insandır ve de sevimlidir.
Ah İnşaallah bende 2.bebeğimin hamilelik haberini alıp,doğum fiyatlarını filan tartışırım burda,inanın doğum fiyatı filan hiç gözümde yok şu an,sadece çift çizgiyi istiyorum.
Medicana Konya Hastanesi ise biraz acemi,hasta yatışının yukarıdan haberi yok,ameliyathanenin odadan haberi yok,ama zamanla inşallah biraz daha oturur,yeni olmasına veriyorum hastanenin.Daha oturmamış bir hastane.
Hepinize sağlıklı doğumlar,herşey gönlünüzce olsun.
merhaba herkese ..4 buçuk yaşında bir kızım var. ilk gebeliğim kalp atışı olmadığı için 7.haftada kürtajla sonuçlandı. doktorlar rahim perdeli dediler.çift rahimden dolayı kızım 35 haftalık erken doğumla oldu. bebek tersti. sezeryan oldum. bu olayları istanbulda yaşadım kızım İstanbul Koşuyolu medipol hastanesinde oldu. şimdi konyadayım. etrafımda herkes hikmet karabacak iyidir dedi.ona gitmeye başlamıştım. hamile kaldım. mayıs ayında 3.gebeliğimde kalp atışı olmadığı için 7.haftada kürtajla sonuçlandı.hikmet karabacak düşük sebebini hiç merak etmedi. selçuklu hastanesinin ameliyathanesi mezbaha gibiydi bence. sonra metin çaparı duydum. kürtajdan hemen sonra ona gittim. çift rahim olduğumu söylemedim. normal ultrasonla baktı rahmin kalp şeklinde dedi. bu perdeyi alalım dedi 2 kürtaj olduğum için üniversiteye genetik test yaptıralım dedi. bu testleri yaptırdım.moleküler tıbbi genetik sonuçlarım
faktör V heterozigot mutant
protrombin normal
MTHFR (C677T) normal
MTHFR (A1298C) homozigot mutant
şeklinde çıktı.kan pıhtılaşmasından bana gebe kalınca iğne kullanman gerekecek dedi.3 gün önce perde ameliyatımı yaptı. medicana güzel bir hastahane. prof.dr metin çapar çok iyi. bu doktorun hastalarıyla durum paylaşalım istedim....teşekkürler..
çok teşekkür ederim. inşallah bende sizin gibi hamile kalıp bekleme sürecine geçebilirim. Allah vaktiyle hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. benim size sorum şu iğneler hakkında. çok korkuyorum. kendime iğne yapma düşüncesi beni çok geriyor. her yeri morarttığını duydum. metin bey gebe kalınca başlıcaz. doğumdan 6 hafta sonra daha devam edicez dedi. bana bu sürecinizden biraz bahseder misiniz. yani iğne acıtıyor mu...teşekkürler..
size çok teşekkür ederim...biraz içim rahatladı. acaba morarmalar için buz falan çare olmaz mı...yani bir çözümü olması lazım...inşallah sizin az kalmış.. Rabbim tamamına erdirsin....metin hoca doğumdan sonra 6 hafta daha devam dedi...Allah büyüktür..Çok sağolun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?