• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Medicana Konya doğum ücretleri

toffeess

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
12
0
16
Konya
Kızlar bugün Medicana Konya hastanesinin doğum ücretleri öğrenebildim. Belki lazım olur. Normal doğum 630 TL, Sezaryen 550 TL... 20 haftalık hamileyim ve kontrollere ALLAH izni ile mayısta normal doğum Medicana hastanesinde yapmayi düşünüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım. bende 5 haftalık hamileyim doktor araştırıyorum . ayrıca doğum ücretleri uygunmuş .

selamm canım o zaman baslayım bende özlem hanıma.buyuksehırde hacer hanıma gıdıyordum ama begenmedım pek o yuzden degıstırecegım.ya kafama bısey takıldı bu sadece dogum ucretı olabılır yatak parası doktor parası bılmem ne parası ayrı alabılırler sormak lazım.cunku teyzem ankara medicana da 5 bine yaptı sadece 1 gun yattı sasırdım ucretının bu kadar uygun olmasına

selamm canım o zaman baslayım bende özlem hanıma.buyuksehırde hacer hanıma gıdıyordum ama begenmedım pek o yuzden degıstırecegım.ya kafama bısey takıldı bu sadece dogum ucretı olabılır yatak parası doktor parası bılmem ne parası ayrı alabılırler sormak lazım.cunku teyzem ankara medicana da 5 bine yaptı sadece 1 gun yattı sasırdım ucretının bu kadar uygun olmasına

Yok artık 5bin bide :KK70: ben yattım ordan biliyorum günlük oda ücreti tek kişilik oda 110 civarı. Zaten öyle düşünürsek hiçbir Prof. normal muayene ücreti almıyor. Aynı zamanda hemşireleri hasta bakıcıları çok tatlı insanlar. İlgi çok iyi , hastane cok temiz. Ben çok memnunum inşallah doğumu da sıkıntısız nasip eder Rabbim. Tabi bu ücretler Ssk lılar için geçerli cnm.

ayy süpermişş ya bende büyükşehir hastanesıne 42 verdim ve hersyı ucretlı tıklım tıklım sıra beklerken gerıldım resmen ve begenmedım.bundan sonra medıcana ya gıdıcem evım de yakın hava loj. karsısı.ya gercekten teyzeme 38 yasındasın rısklı demısler sezeryan oda 2500 doktor 2500 almıslar 5 bın sok olmustum .belkı yerınden de kaynaklanıyor olabılır.ankarada pahalı mı yada bulduklarından alıyorlar mı bılmem:) esıme bende medıcana ıstıyom deyınce ters ters bakmıstı:) bunları soledım e o zaman gıdelım dedı tesk. ederım bu arada bılgılendırdıgınız ıcın cnm .ınsaallah sag sağlım kucagımıza alırız s:)

ayy süpermişş ya bende büyükşehir hastanesıne 42 verdim ve hersyı ucretlı tıklım tıklım sıra beklerken gerıldım resmen ve begenmedım.bundan sonra medıcana ya gıdıcem evım de yakın hava loj. karsısı.ya gercekten teyzeme 38 yasındasın rısklı demısler sezeryan oda 2500 doktor 2500 almıslar 5 bın sok olmustum .belkı yerınden de kaynaklanıyor olabılır.ankarada pahalı mı yada bulduklarından alıyorlar mı bılmem:) esıme bende medıcana ıstıyom deyınce ters ters bakmıstı:) bunları soledım e o zaman gıdelım dedı tesk. ederım bu arada bılgılendırdıgınız ıcın cnm .ınsaallah sag sağlım kucagımıza alırız s:)
Amin cnm rica ederim:)

Bende KONYA da dogum yaptım ama kızılayda..ama sezeryan daha pahalı dıye bılıyorum normal dogumdan.. ben yazdıgınızı yanlıs mı okudum acaba bıdaha bakayım yazdıgınıza..fıyatlar da uygunmus..ama medıcana da tahlıllerde ayrıca para alınıyor demı kızlar

muayene ucretlerı degıstı dıye bılıyorum bu arada ne kadar dogruysa..proflar 136 tl dıe duydum ben..

merhaba kızlar konuyla alakasız aslında pek kel alakada değil ama oğlumun ana dizi küveti ilkadım ayakkabısı böyle birkaç eşyası var hepsi sağlam bir ihtiyaç sahibine vermek istiyorum pek Konya da tanıdığım yokta yardımcı olursanız sevinirim.

Bende KONYA da dogum yaptım ama kızılayda..ama sezeryan daha pahalı dıye bılıyorum normal dogumdan.. ben yazdıgınızı yanlıs mı okudum acaba bıdaha bakayım yazdıgınıza..fıyatlar da uygunmus..ama medıcana da tahlıllerde ayrıca para alınıyor demı kızlar
Hayır tahlillere ekstra birsey ödemiyorsun. En son 1 ay önce gittim muayene için 42 lira verdim. Normalde proflar öyle alıyor

ben 18 ocakta gıttım kızımı goturdum ..normalde almıyorlardı ama ıdrar ve gaıta ve ıdrar kultur ıcın para aldılar..prosedur degısmıs dedıler..gercı 10 tl birsey degıl ama..sız yıne de bakın ona buna ayrı ucret ısteyebılırler..gercı dr ıyıyse o da onemlı degıl ama durumu sıkıntılı olanlar olabılır..hepınıze kolay dogumlar bu arada ınsallah..

Çocuk konusunda bilgim yok ama Kadın Doğum konusunda eminim. Gebeliğimin başından beri oraya gidiyorum , orda hastanede yattım ekstra birseye rastlamadım. Fakat çocuk allerji prof 140 küsür alıyor diye biliyorum . Zaten Konya'da %90 kadın tanır. Uzun yıllar Meram Tıp taydı. Dünyada ilkleri yapmış drlardan biri. Ben çok memnunum eğer ciddi bi maddi durum sıkıntısı yaşamıyorsanız herkese tavsiye ederim.

evet canım haklısın..cocuk prof 136 alıyor oyle olunca prof ların oyle olabılecegını sandım ..ben dogumumu kızılay azer hanımda yaptım ama metın beyı de duydum.. daha deneyımlı dr bakıyorum dogum ıcın degıl ama normal muayene ıcın olmazsa ona bakarım bende

evet canım haklısın..cocuk prof 136 alıyor oyle olunca prof ların oyle olabılecegını sandım ..ben dogumumu kızılay azer hanımda yaptım ama metın beyı de duydum.. daha deneyımlı dr bakıyorum dogum ıcın degıl ama normal muayene ıcın olmazsa ona bakarım bende

Sen ne kadara yapmıştın doğumunu cnm ?

normal doguma girecekmi peki?cok iyi bi doktordur ben ali acara gidiyorum

Ya arkadasim 80 lira vermis muane ucreti olarak muane oldu:0

Back