Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamm canım o zaman baslayım bende özlem hanıma.buyuksehırde hacer hanıma gıdıyordum ama begenmedım pek o yuzden degıstırecegım.ya kafama bısey takıldı bu sadece dogum ucretı olabılır yatak parası doktor parası bılmem ne parası ayrı alabılırler sormak lazım.cunku teyzem ankara medicana da 5 bine yaptı sadece 1 gun yattı sasırdım ucretının bu kadar uygun olmasına
Amin cnm rica ederim:)ayy süpermişş ya bende büyükşehir hastanesıne 42 verdim ve hersyı ucretlı tıklım tıklım sıra beklerken gerıldım resmen ve begenmedım.bundan sonra medıcana ya gıdıcem evım de yakın hava loj. karsısı.ya gercekten teyzeme 38 yasındasın rısklı demısler sezeryan oda 2500 doktor 2500 almıslar 5 bın sok olmustum .belkı yerınden de kaynaklanıyor olabılır.ankarada pahalı mı yada bulduklarından alıyorlar mı bılmem:) esıme bende medıcana ıstıyom deyınce ters ters bakmıstı:) bunları soledım e o zaman gıdelım dedı tesk. ederım bu arada bılgılendırdıgınız ıcın cnm .ınsaallah sag sağlım kucagımıza alırız s:)
Hayır tahlillere ekstra birsey ödemiyorsun. En son 1 ay önce gittim muayene için 42 lira verdim. Normalde proflar öyle alıyorBende KONYA da dogum yaptım ama kızılayda..ama sezeryan daha pahalı dıye bılıyorum normal dogumdan.. ben yazdıgınızı yanlıs mı okudum acaba bıdaha bakayım yazdıgınıza..fıyatlar da uygunmus..ama medıcana da tahlıllerde ayrıca para alınıyor demı kızlar
evet canım haklısın..cocuk prof 136 alıyor oyle olunca prof ların oyle olabılecegını sandım ..ben dogumumu kızılay azer hanımda yaptım ama metın beyı de duydum.. daha deneyımlı dr bakıyorum dogum ıcın degıl ama normal muayene ıcın olmazsa ona bakarım bende
Sen ne kadara yapmıştın doğumunu cnm ?
peripek ılk bebegın mı
Evet cnm ilk bebeğim:)