Medical park tüp bebek yaptıranlar

masalperissi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
46
26
8
32
Merhaba kızlar 🤗 tüp bebek tedavisine başladım bu salı 4 yumurta toplandı 1 i boş çıktı diğer 3 tanesinn bu gün ikinci günüydü her gün arayıp bilgi veriyorlar bir tanesinn bölünmesi diğer ikisine göre birazcık geriden geliyormuş orta kalite dedi anlayamadığım olay gün gün mü kalite artıyor yoksa orta kalite olarak mı ilerliyorlar 🙏🏻

keşke yumurta toplanmadan önce denk gelseydik. Burada sürekli yazıyorum. Benim amh düşük. İlk tedavimde 4 yumurta, 2. de 7 yumurta, 4. Tedavimde ise 17 yumurta toplandı. Yumurta sayımın artmasını sağlayan redostim diye bir takviyedir.

Doktorum 5. Güne kadar bekliyoruz dondurulmuş transfer edicez rahim dinlendirme yapıcaz en kaliteli olanı seçicez dedi inş canım 🥰
İnşaAllah canım Rabbim yardımcımız olsun. Evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun İnşaAllah. Benim de bu gün 1.gün embriyolarımın.

keşke yumurta toplanmadan önce denk gelseydik. Burada sürekli yazıyorum. Benim amh düşük. İlk tedavimde 4 yumurta, 2. de 7 yumurta, 4. Tedavimde ise 17 yumurta toplandı. Yumurta sayımın artmasını sağlayan redostim diye bir takviyedir.
Keşke ben yeni üye oldum on dk felan oldu benmde amh 0.66 çıktı malesef

İnşaAllah canım Rabbim yardımcımız olsun. Evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun İnşaAllah. Benim de bu gün 1.gün embriyolarımın.
Amin canım inşallah allah bu emeklerimizin karşılığını bize verir 🙏🏻🤲🏻 Ben bişeyler olmayınca zamanı olmadığını düşünüyorum hayırlısı deilmiş diyorum ama inşallah allahım hayırlısı nasip eder

Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza 🥰 lütfen moralini yüksek tut. İnşaAllah 5. Güne hepsi gider :)
🥰🥰🧿inşallah embriyolog acaba yavaş gidenemi orta kalite dedi acaba ama bölünüyor şu an o kadarda yavaş ilerlemiyo bi tık geriden gidiyor dedi diğerleri bölünüyor şu an dedi yarın haber vericem tekrar dedi

🥰🥰🧿inşallah embriyolog acaba yavaş gidenemi orta kalite dedi acaba ama bölünüyor şu an o kadarda yavaş ilerlemiyo bi tık geriden gidiyor dedi diğerleri bölünüyor şu an dedi yarın haber vericem tekrar dedi
Bence öyle. Hızlanır o endişe etme güzel düşün güzel olacak İnşaAllah ❤️

Bence öyle. Hızlanır o endişe etme güzel düşün güzel olacak İnşaAllah ❤️
Canım nasılsın beni bir saat önce embriyolog aradı 3 yumurtanızın gelişmesi bu gün 3 gün güzel devam ediyor ikisi iyi kalite dedi biri 7 biri 8 hücreli arkadan gelen 6 hücreli ama merak etme en küçük kardeş atak yaparsa yarın onları bile geçebilir dedi ☺️ Yarın levent hocayla konuşup yarın dondurabiliriz embriyoları yarında kalitesine bakıp size dönüş yapıcam dedi🤲🏻🧿

Arkadaşlar merhaba bizde bu ay tüp bebek yaptırmak istiyoruz 3,5 yıldır evliyiz ama hiç gebelik yaşamadım bende pko var(her ay düzenli adet görüyorum ama) eşimde 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu değerlerinde artış var ama gebelik oluşmuyor doktor ve hastane arıyorum sizler memnunmusunuz..Allah isteyen ve anne baba olmayı hak eden kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏

Arkadaşlar merhaba bizde bu ay tüp bebek yaptırmak istiyoruz 3,5 yıldır evliyiz ama hiç gebelik yaşamadım bende pko var(her ay düzenli adet görüyorum ama) eşimde 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu değerlerinde artış var ama gebelik oluşmuyor doktor ve hastane arıyorum sizler memnunmusunuz..Allah isteyen ve anne baba olmayı hak eden kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏
Merhaba canım ben levent mıhçıoğluna gidiyorum çok ilgili bir doktor kendisi çokta memnun olanlar var tavsiye ederim artış olabilir fakat sperm ileri haraket hızı düşük olunca malesef olmuyor bizim sorunumuzda buydu

Back
X