Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel sözlerin için teşekkürler
hiç yabancı gibi değildik
kaynaştık konuştuk çok güzeldi.
fazla duramadım hem vakit geçti,hemde ogluş sıkıldı
bir dahakinde katılıma çok olur bi tanecikte çocuk olur umarım![]()
slm kızlar ben pek iyi değilim dün eşimin ananesini acile kaldırdık durumu kötü olduğu için yoğun bakıma aldılar :85:
incim benim ogluş 4 yaşında.abi sayılır
bir dahakinde sende katılırsın tanışırız umarım.
mecidiyeköydemisin sende?
burayı takip edemiyoum pek fazla kızar buluşmuşsunuz ne güzel arkadaşlığınız daim olsun inşallah bende görüşmek isterim ama haftaiçi akşam çıkamam daha öncede söylediğim gibi benimde oğluşum 17 aylık şişlideyim cevahirin hemen arkasındayım banada gelin beklerim kızlar![]()
merhaba neslihancım bende buluşmaya katılamadım malesef ama yakın bi zamanda buluşma ayarlayalım aynı şekilde akşamları bende çıkamıyorum oğluşla birlikte çok zor h. sonu veya h.içi herzaman müsait olabilirim
bu arada yeni siteni ziyaret ettim canım çok güzel şeyler yapmışsın hayırlı uğurlu olsun.......
Bende bebek şekeri, sepeti, kapı süsü vs. yapıyorum aklında olsun tatlım...
varmı seninde blogun canım söylediğin iyi oldu lazım olan olursa sana yönlendiririm inşallah ben pek fazla online olamıyorum bu arada buluşma olcağı zamanda haberim olmuyo haliyle organizasyonu kim düzenliyosa tel bıraksam olurmu acaba :44:
ekledim canımsaol hayatım blogum yok malesef fakat facebook var Şeker evi diye bakarsan çıkıyo arkadaş olarak ekle istersen görüşürüz canım...
çook geçmişler olsun tez vakitte atlatır inşallahh seninde kutlu olsun geçmiş bayramınslm kızlar kaç gündür hastanelerdeydik anane hala yoğun bakımda ama dün uyandı şuru yerinde bayramımız iyi geçecek çok üzülmüştük kendinizi hazırlayın demişti doktorlar ama Allah ın işi işte
hepinize iyi bayramlar diliorum sevdiklerinizle,sağlıkla..