Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar hanımlar ben buluşma için fikrimi söylemek istiyorum bence c.tesi günü olsun çünkü h.içi çalışnalar var, h.içi akşamda ev hanımları çıkamaz evden en uygunu bence c.tesi öğlen sizler ne dersiniz???
merhabalar hanımlar ben buluşma için fikrimi söylemek istiyorum bence c.tesi günü olsun çünkü h.içi çalışnalar var, h.içi akşamda ev hanımları çıkamaz evden en uygunu bence c.tesi öğlen sizler ne dersiniz???
bende gelebilirmiyim
kağıthane gültepede oturuyorum ama mecidiyeköyede gelebilirim çok yakınım.bi buluşma olursa bende gelmeyi çok isterim,görüşmek üzeree
bende gelebilirmiyim
Kağıthane gültepede oturuyorum ama mecidiyeköyede gelebilirim çok yakınım.bi buluşma olursa bende gelmeyi çok isterim,görüşmek üzeree
çarşambadan beri ogluş hasta.bu hafta sonu çıkaramam
gelecek hafta sonu demişiniz.şimdiik bana uyar.
bende gelirim.
bi kesinleşsin özeldende herkese tekrar atalım msjla.
ugrayan çok yok,ama görüşmek isteyen var bayagı bakalım katılım çok olur umarım.
çarşambadan beri ogluş hasta.bu hafta sonu çıkaramam
gelecek hafta sonu demişiniz.şimdiik bana uyar.
bende gelirim.
bi kesinleşsin özeldende herkese tekrar atalım msjla.
ugrayan çok yok,ama görüşmek isteyen var bayagı bakalım katılım çok olur umarım.