Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet öle gözüküyo baştan gelenlerin çoğu topiğe uğramıo bile :bbo:Bu gidisle hicbirsey olmayacak gibi sanki...!
slm bende istanbuldayım, şişli civarı, sanırım sanalda başlayan sanalda kalıyor kaidesi buradada farklılık göstermemiş, buradan böyle bir buluşma düzenlemek bana kalırsa çok zor!!! ama yinede ümidinizi yitirmeyin derim umarım başarırsınız, iyi forumlar....
hoşgeldin cnm opuyorumnanaktan inş. bi aksilik olmazda herkes bir arada olur
ne iş yapıodun sen cnm
prensesi slmlar tekrardan.
oğluş grip oldu giremedim nete
özel msjını aldım ama yazamıyorum.msj sayım yüzünden.
bi 50 yapamadım
yazdıgına katılıyorum.bana uyar.sen çalışıyorsun galiba iş çıkışı olcak büyük ihtimal.
profiloda yakın orada bi saatte olsa görüşürüz
gününü sen söyle?
uzun süredir giremedim kızlarrr bana akşam uymaz ne yazıkki eşim evde oluyo en haftaiçi yada cumartesi farketmez ama gün içinde olması lazım benim için buluşmanın inşallah bi sonuca bağlanır:umursamaz:
geçmiş olsun cnm çok şükür valla banada uyar hangi gün olsunprensesi,bugün hariç yarın bile olur benim için.
ogluş atlattı şükür.geçen hafta ugraştırdı biraz geçen hafta olmazdı.
özelden günü ve profiloda hangi katta nerede buluşacagımızı yazarsan sevinirim.
Hu huuu bende gelmek isterim ama kimseyi tanımıyorumsizlerde mi ilk kez görüşceksiniz yoksa birbirinizi daha önceden tanıyo musunuz?
prensesi tamam perşembe olsun.inşallah bir şey çıkmaz ogün.
şimdilik bana uyuyor.gelenim olmazsa veya ben bir yere çagrılmazsam
perşembe 5.30da profilo diyoruz ozaman.
özeldende nerede filan bekleyip görüşecegimizi yazarız.
başka gelmek isteyenler olursada seviniriz.