Mecidiyeköy civarında oturan yok mu?

Bu gidisle hicbirsey olmayacak gibi sanki...!

slm bende istanbuldayım, şişli civarı, sanırım sanalda başlayan sanalda kalıyor kaidesi buradada farklılık göstermemiş, buradan böyle bir buluşma düzenlemek bana kalırsa çok zor!!! ama yinede ümidinizi yitirmeyin derim umarım başarırsınız, iyi forumlar....

slm hoşgeldin cnm valla biz daha önce bir buluşma gerçekleştirdik topiklere bakarsan bluşanlar var ama istanbulda biraz zor oluyor herkesin işi gücü oluyor uymuyor bir türlü
inş. bi buluşma ayarlayabileceğiz :sinifsinif:

prensesi slmlar tekrardan.
oğluş grip oldu giremedim nete
özel msjını aldım ama yazamıyorum.msj sayım yüzünden.
bi 50 yapamadım
yazdıgına katılıyorum.bana uyar.sen çalışıyorsun galiba iş çıkışı olcak büyük ihtimal.
profiloda yakın orada bi saatte olsa görüşürüz
gününü sen söyle?

uzun süredir giremedim kızlarrr bana akşam uymaz ne yazıkki eşim evde oluyo en haftaiçi yada cumartesi farketmez ama gün içinde olması lazım benim için buluşmanın inşallah bi sonuca bağlanır:umursamaz:

slm cnm geçmiş olsun şimdi iyidir umarım evet cnm 5te çıkıorum işten 5.30 gibi profiloda olurum hangi gün buluşlaım?

uzun süredir giremedim kızlarrr bana akşam uymaz ne yazıkki eşim evde oluyo en haftaiçi yada cumartesi farketmez ama gün içinde olması lazım benim için buluşmanın inşallah bi sonuca bağlanır:umursamaz:

cnm malesef ben çalışıorum ancak akşam ya da haftasonu cumartesi gerçi kimsenin gelmeye niyeti yok gibi

cumartesi günleri banada uyar ama akşam çıkamam dediğim gibi canım unutmuşlardır topiği hatırlayıp gelirler elbet hem gelenlerle buluşma düzenleriz bizde

prensesi,bugün hariç yarın bile olur benim için.
ogluş atlattı şükür.geçen hafta ugraştırdı biraz geçen hafta olmazdı.
özelden günü ve profiloda hangi katta nerede buluşacagımızı yazarsan sevinirim.

bende herkesle tanışmak isterim ama kimse toplaşamıyor.bu işler biraz zorr oluyor.

prensesi msj sayım 50de değil.özel msj yazamıyorum sen bana yazarsan sevinirim.

geçmiş olsun cnm çok şükür valla banada uyar hangi gün olsun
perşembe olsun mu?

Hu huuu bende gelmek isterim ama kimseyi tanımıyorum sizlerde mi ilk kez görüşceksiniz yoksa birbirinizi daha önceden tanıyo musunuz?

prensesi tamam perşembe olsun.inşallah bir şey çıkmaz ogün.
şimdilik bana uyuyor.gelenim olmazsa veya ben bir yere çagrılmazsam
perşembe 5.30da profilo diyoruz ozaman.
özeldende nerede filan bekleyip görüşecegimizi yazarız.

başka gelmek isteyenler olursada seviniriz.

tamam cnm bi aksilik çıkmazsa perşembe buluşuruz özelden haberleşiriz
evet başka gelmek isteyen yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…