Mecidiyeköy civarında oturan yok mu?

kızlar herkese merhaba ben merakla bekliyorum bi tanışma buluşması olucakmı diye fakat yakın zamanda yok galiba

herkesin müsait olduğu bir zaman ayarlayalımda buluşalım canlar
haftaya pazartesi iş çıkışı herkes müsaitmii??profiloda buluşalım ne dersiniz?

evet kızlarrr herkese msj attım

talkeffect
neslihang
speedy-gonzales
kendim1987
incim34
sherkerkizcandy
hoscakal
arzuco
death-girl-h
babyboys
bir dee ben..

kimler geliyo bakalım kızlar ??ben pazartesi iş çıkışı dedim ama başka birgün de olabilir herkesin gelebileceği bir gün ve saat olsun kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
özel msj gönderemiyorum prensesi.msj sayım daha uygun değilmiş.
buluşma için ben gelebilirim diyorum.ama çocukluyum???bir sorun olurmu.
yer olarak uyar bana bu civardaki her yer.
saati sonra yazarsanız sevinirim.
katılımda fazla olsun isterim.

canım ben katılırım buluşmaya fakat 2 yaşında oğluşum var onunla akşam çıkamam üzgünüm c.tesi olsa benim için çok daha iyi oluropuyorumnanaktan

Benim is cikisi aksam saat 19 ve Profilo´ya gelmem yine bi 30 dak alir pazartesi aksami.

Gün olarak bana uyuyor ama saat olarak neye karar verdiniz?
Daha erken cikma imkanim yok..!

Son düzenleme:
kızlar mecidiyeköy çok uzak değil ki orasınıda biliyorum gelin işte sizler de metrobüsle bir vesait sadece ve yok en fazla 40 dk sürüyor...
yer yenibosna airport.

Son düzenleme:

o nasıl soru cnm ya hiç sorun olur mu çocuğunuda getircen tabi biz de sevcez yerimseniben

kızlar bnm için farketmez isterseniz cumartesi saat 2 gibi falan da buluşabiliriz ya da pazartesi herkes yorum yapsın tarihi ve saati hep beraber kararlaştıralım

bende geldim. sonunda. :)
çok isterim gerçekten katılmayı. bi aksilik olmazsa da çok güzel olur. :) :)
benim işlerim birazcık manyak inşallah aksilikte olmaz

bende geldim. sonunda. :)
çok isterim gerçekten katılmayı. bi aksilik olmazsa da çok güzel olur. :) :)
benim işlerim birazcık manyak inşallah aksilikte olmaz

hoşgeldin cnm opuyorumnanaktan inş. bi aksilik olmazda herkes bir arada olur
ne iş yapıodun sen cnm

slmlar hanımlar.
ctesi için net bir şey söyleyemem.eşim evde oldugu için havada iyi olursa planlarımız var.
ama her şey ogüne baglı.siz ayarlayın kesinleştirin evde olursam ugrarım mutlaka yanınıza.

kızlar karar verelim hadii amaaa
ozmana pazartesi buluşalım iş çıkışı 1 saat falan görüşür evlere dağılırız cumartesi herkesin planı olabilir

Kizlar,

benim calisma saatlerim gün gün degisiyor..O yüzden bir güne karar verin, bende ona göre kesin bir yanit vereyim..!

Önümüzde´ki hafta Pazartesi, Sali, Carsamba & Cuma 19 cikisim var..! Onun disinda daha gec cikiyorum ve izinliyim..!

Bana bu 19 cikislari uyar..!

Karar verirseniz sevinirim, hani bulusma yapilacaksa yapalim...yoksa kalsin..! olumunekankayizsmile

buluşma yapalımda kimsenin geldiği yok ki??
herkese özelden msj da attım ama kesin gelen haber veren yok
valla bugün gelen olursa buluşalım ben gelirim yani??

selamlar herkese
hafta sonu olsaydı gelemezdim ben.
hafta içi hangi gün derseniz bana uyar gelirim.
cuma tatil o gün olursa gelemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…