Geçmiş olsun.Kürtaj fiziksel olarak çok acı vermese de psikolojik olarak travma oluşturabiliyor.5 haftalık hamileyim ancak planlı bir gebelik değildi hatta imkansızdı korunuyordum.Astım ve haşimato hastasıyım ayrıca geceleri beni nefesimi keserek uyandıran uyku apnesi yaşıyorum.Doktora doğurma ihtimalim olup olmadığını sorduğumda bile bile lades olur ama belkide olmaz bunca sağlık sorunun varken bunları düzeltmeden bebeğinde yada sende sıkıntı olabilir dediAlmamız ve doğru bir planla gebeliğini yaşaman bebek ve senin için en doğrusu dedi.Şu anda kürtaj işleminden korkuyorum doktor daha çok küçük işlem kısa sürer herşey bittiğinde bir çok test istiycem ve sonrasında doğru zamanda bebek planı yapıcaz dedi.Sorum şu daha önce düşük yaptım 8 sene önce hiç doğum yapmadım 5 haftalık bebek aldıranlar işlem nasıl oluyor Canınız yanıyormu? Doktor muaynesinde yapıcak özel bir klinik anestezi uzmanı olucakmış ama uyku apnesi sıkıntım olması beni tedirgin ediyor doktor sıkıntı olmıycak çok az bir doz kullanıcaz ve kısa sürücek dedi ama korkuyorum.Bana deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
5 haftalık hamileyim ancak planlı bir gebelik değildi hatta imkansızdı korunuyordum.Astım ve haşimato hastasıyım ayrıca geceleri beni nefesimi keserek uyandıran uyku apnesi yaşıyorum.Doktora doğurma ihtimalim olup olmadığını sorduğumda bile bile lades olur ama belkide olmaz bunca sağlık sorunun varken bunları düzeltmeden bebeğinde yada sende sıkıntı olabilir dediAlmamız ve doğru bir planla gebeliğini yaşaman bebek ve senin için en doğrusu dedi.Şu anda kürtaj işleminden korkuyorum doktor daha çok küçük işlem kısa sürer herşey bittiğinde bir çok test istiycem ve sonrasında doğru zamanda bebek planı yapıcaz dedi.Sorum şu daha önce düşük yaptım 8 sene önce hiç doğum yapmadım 5 haftalık bebek aldıranlar işlem nasıl oluyor Canınız yanıyormu? Doktor muaynesinde yapıcak özel bir klinik anestezi uzmanı olucakmış ama uyku apnesi sıkıntım olması beni tedirgin ediyor doktor sıkıntı olmıycak çok az bir doz kullanıcaz ve kısa sürücek dedi ama korkuyorum.Bana deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Şuan gebelik daha yeni oluşmuş yerinizde olsam başka Bi doktora daha giderdim gebe kalmak düşünüldüğü kadar kolay degil şuan kullandığınız ilaçlar belki de bebege hiç etki etmedi bile çünkü henüz kalp atışı vs olmamıştır bundan sonraki süreçte de hafif ilaçlar vs ile devam edilirse aldırmaya gerek kalmayabilir çocuk isterken kürtaj yaptırmak kolay bişey degil birkaç doktor daha görmesi aldırınca vs içinizin daha rahat olmasını saglar aklınızda acaba kalmaması için5 haftalık hamileyim ancak planlı bir gebelik değildi hatta imkansızdı korunuyordum.Astım ve haşimato hastasıyım ayrıca geceleri beni nefesimi keserek uyandıran uyku apnesi yaşıyorum.Doktora doğurma ihtimalim olup olmadığını sorduğumda bile bile lades olur ama belkide olmaz bunca sağlık sorunun varken bunları düzeltmeden bebeğinde yada sende sıkıntı olabilir dediAlmamız ve doğru bir planla gebeliğini yaşaman bebek ve senin için en doğrusu dedi.Şu anda kürtaj işleminden korkuyorum doktor daha çok küçük işlem kısa sürer herşey bittiğinde bir çok test istiycem ve sonrasında doğru zamanda bebek planı yapıcaz dedi.Sorum şu daha önce düşük yaptım 8 sene önce hiç doğum yapmadım 5 haftalık bebek aldıranlar işlem nasıl oluyor Canınız yanıyormu? Doktor muaynesinde yapıcak özel bir klinik anestezi uzmanı olucakmış ama uyku apnesi sıkıntım olması beni tedirgin ediyor doktor sıkıntı olmıycak çok az bir doz kullanıcaz ve kısa sürücek dedi ama korkuyorum.Bana deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Ben keyfi kurtaja da karsi degilim ama bu saydiklariniz zorunlu kurtaji gerektirir hastaliklar degil. Uyku apnesi: ben ne alaka? Durumu var nerdesye5 haftalık hamileyim ancak planlı bir gebelik değildi hatta imkansızdı korunuyordum.Astım ve haşimato hastasıyım ayrıca geceleri beni nefesimi keserek uyandıran uyku apnesi yaşıyorum.Doktora doğurma ihtimalim olup olmadığını sorduğumda bile bile lades olur ama belkide olmaz bunca sağlık sorunun varken bunları düzeltmeden bebeğinde yada sende sıkıntı olabilir dediAlmamız ve doğru bir planla gebeliğini yaşaman bebek ve senin için en doğrusu dedi.Şu anda kürtaj işleminden korkuyorum doktor daha çok küçük işlem kısa sürer herşey bittiğinde bir çok test istiycem ve sonrasında doğru zamanda bebek planı yapıcaz dedi.Sorum şu daha önce düşük yaptım 8 sene önce hiç doğum yapmadım 5 haftalık bebek aldıranlar işlem nasıl oluyor Canınız yanıyormu? Doktor muaynesinde yapıcak özel bir klinik anestezi uzmanı olucakmış ama uyku apnesi sıkıntım olması beni tedirgin ediyor doktor sıkıntı olmıycak çok az bir doz kullanıcaz ve kısa sürücek dedi ama korkuyorum.Bana deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim