MEB tüp bebek tedavisi icin mazeret tayini hakkı veriyor mu ?

3doktor imzalı heyet raporu.2 kadın doğum doktoru 1 ürolog imzalı.sadece araştırma hastaneleri veriyor.İlla görev yerinizden olması gerekmiyor bu raporun.Herhangi bir araştırma hastanesinden alınsın yeterli.Yine tedavi olacağınız istediğiniz ili seçebilirsiniz rapor aldığınız yer olmak zorunda değil.
Nasıl yaptınız bilgi verir misiniz? Ben de tüp bebekten sağlık özrü mazeret tayini istiyorum ama herkes "kabul olmaz,bir emsali yok "diyor. Sizin nasıl oldu.

Merhaba kabul edilme şartları neler acaba. Kadroluyum bir çocuğum var amh 1 altında ama bulunduğum yerde tedavi imkanı var. Ama artık burada kalmak istemiyorum.
Merhaba benim amh 0,95 ama doktorlar dogal yolla hamile kalabilirsin diyolar. Sizde ekstra sorunmu var acaba

Sözleşmeli,kadrolulu sağlık özründe farklı prosedür var.
Araştırma hastanesinden alınan tüp bebek raporu ve görev yapılan ilde tedavisi yoktur belgesi almak gerekiyor(il sağlık müdürlüğü).Bu yazdıklarım sözleşmeli için geçerli.
Hocam peki devlet ve üniversite hastanesinde yok fakat özel hastanede var ise de tedavisi yoktur verirler mi?

Sözleşmeli,kadrolulu sağlık özründe farklı prosedür var.
Araştırma hastanesinden alınan tüp bebek raporu ve görev yapılan ilde tedavisi yoktur belgesi almak gerekiyor(il sağlık müdürlüğü).Bu yazdıklarım sözleşmeli için geçerli.
Merhaba size özelden soru sorabilir miyim

X