Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MEB tüp bebek tedavisi icin mazeret tayini hakkı veriyor mu ?
Merhaba kabul edilme şartları neler acaba. Kadroluyum bir çocuğum var amh 1 altında ama bulunduğum yerde tedavi imkanı var. Ama artık burada kalmak istemiyorum.
Merhaba. Ben de öğretmenim. Tüp bebek tedavi sürecimiz var ve bulunduğumuz şehirde tedavimizi yapacak kurum yok maalesef. Siz mazeret tercihlerinde hangi ili seçtiniz? İl seçimi size mi bırakıldı yoksa tedavinize uygun yerler mi sundunuz ona göre mi oldu
3doktor imzalı heyet raporu.2 kadın doğum doktoru 1 ürolog imzalı.sadece araştırma hastaneleri veriyor.İlla görev yerinizden olması gerekmiyor bu raporun.Herhangi bir araştırma hastanesinden alınsın yeterli.Yine tedavi olacağınız istediğiniz ili seçebilirsiniz rapor aldığınız yer olmak zorunda değil.
Nasıl yaptınız bilgi verir misiniz? Ben de tüp bebekten sağlık özrü mazeret tayini istiyorum ama herkes "kabul olmaz,bir emsali yok "diyor. Sizin nasıl oldu.
Merhaba kabul edilme şartları neler acaba. Kadroluyum bir çocuğum var amh 1 altında ama bulunduğum yerde tedavi imkanı var. Ama artık burada kalmak istemiyorum.
Sözleşmeli,kadrolulu sağlık özründe farklı prosedür var.
Araştırma hastanesinden alınan tüp bebek raporu ve görev yapılan ilde tedavisi yoktur belgesi almak gerekiyor(il sağlık müdürlüğü).Bu yazdıklarım sözleşmeli için geçerli.
Sözleşmeli,kadrolulu sağlık özründe farklı prosedür var.
Araştırma hastanesinden alınan tüp bebek raporu ve görev yapılan ilde tedavisi yoktur belgesi almak gerekiyor(il sağlık müdürlüğü).Bu yazdıklarım sözleşmeli için geçerli.