MEB tüp bebek tedavisi icin mazeret tayini hakkı var mi ?

Eklentiler

• 331F0ACA-851B-4E85-A536-8C0F1EAEDAD6.jpeg
    331F0ACA-851B-4E85-A536-8C0F1EAEDAD6.jpeg
    84,5 KB · Görüntüleme: 112
Zaten tek örnek bile size emsal olur o zaman
Ben başvuracağım, şansımı denemek istiyorum. Bana en yakın il Diyarbakır. Arabam yok Diyarbakır’a toplu taşımayla gidişim , sehir içinde tedavimi yaptıracağım hastaneye ulaşmam vs. nerden baksanız en az 3 saat sürer. Gidiş geliş yaparsam günde 6 saatim yolda geçer. Bu cok zorlu bir süreç olur. Tayin hakkım varsa bundan faydalanmak istiyorum. Eğer olumlu bir sonuç alırsam da burda paylaşacağım ki benim durumumda olanlara bir faydası dokunsun.

Ben başvuracağım, şansımı denemek istiyorum. Bana en yakın il Diyarbakır. Arabam yok Diyarbakır’a toplu taşımayla gidişim , sehir içinde tedavimi yaptıracağım hastaneye ulaşmam vs. nerden baksanız en az 3 saat sürer. Gidiş geliş yaparsam günde 6 saatim yolda geçer. Bu cok zorlu bir süreç olur. Tayin hakkım varsa bundan faydalanmak istiyorum. Eğer olumlu bir sonuç alırsam da burda paylaşacağım ki benim durumumda olanlara bir faydası dokunsun.
Merhaba bizimde doğal yolla bebek sahibi olmamız zor değerler düşük ve heyet raporuda var görev yaptığım ilde tüp bebek merkezi yok siz ne yaptınız oldumu tayin

Merhaba bizimde doğal yolla bebek sahibi olmamız zor değerler düşük ve heyet raporuda var görev yaptığım ilde tüp bebek merkezi yok siz ne yaptınız oldumu tayin
Merhaba, ben geçen sene raporumu aldım ve meb’e başvurdum tayin için. Başvurum kabul edildi tercih ekranı açıldı fakat ailevi sebeplerden dolayı tercih yapmadım. Durum bildirir sağlık kurulu raporunuz varsa tayin olabilirsiniz

Merhaba, ben geçen sene raporumu aldım ve meb’e başvurdum tayin için. Başvurum kabul edildi tercih ekranı açıldı fakat ailevi sebeplerden dolayı tercih yapmadım. Durum bildirir sağlık kurulu raporunuz varsa tayin olabilirsiniz
Merhaba öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ağustos ayında bende başvuru yapacağım şimdi heyet raporu ve ilden tedavisi yoktur yazısı alacağım. Bu arada ilçe de görev yapıyorum il mi ilçeden mi alayım ? Ve nasıl bir süreç bekliyor beni müdürüme mi söylemeliyim kendim mi sisteme yüklüyorum bunları ? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Merhaba öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ağustos ayında bende başvuru yapacağım şimdi heyet raporu ve ilden tedavisi yoktur yazısı alacağım. Bu arada ilçe de görev yapıyorum il mi ilçeden mi alayım ? Ve nasıl bir süreç bekliyor beni müdürüme mi söylemeliyim kendim mi sisteme yüklüyorum bunları ? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Siz sadece heyet raporunu alacaksınız, tüp bebek tedavisinin gerekli olduğunu beyan eden. Sonra bu raporunuzu tayin dönemi geldiği zaman okula bir dilekçe ile vereceksiniz. Dilekçemde söyle yazmıştım: “İVF tedavisi görmem gerekmektedir, ilimiz sınırlarında tedavinin mümkün olup olmadığının araştırılmasını talep ediyorum.” Suan ben size kısaca yazdım, siz bunu dilekçenizde uygun cümlelerle ifade edersiniz. Okulunuz bu dilekçeyi ve raporunuzu ilçe mem’e gönderecek, ilçe mem il sağlık müdürlüğüne resmi yazıyla yazacak, tedavisi var mı diye. İl saglik müdürlüğü ilimizde tedavisi yoktur yazısı gönderince bu defa siz il sağlıktan gelen yazıyla birlikte yeni bir dilekçe yazacaksınız okulunuza. “İlde tedavisi olmadığı için atamamın yapılmasını talep ediyorum”. Okulunuz dilekçenizi sağlık müdürlüğünden gelen yazıyla birlikte ilçe mem’ gonderecek. Sonra da tercih ekranı açılacak size

Buraya da yazayım ki araştıran arkadaşlara yol göstersin.
Hocam merhaba rahatsız ediyorum ama ben de tüp bebek sağlık özrü için başvuracağım Hataya atandım. Devlet hastanesinde yok fakat özel hastanede var ama malum fiyatlar uçuk. Tedavisi mümkün değildir de özel hastanede varsa sorun olur mu?

Merhaba, özel nedenlerden dolayı tayin istemedim. Aynı şehirdeyim halen. Tedavi sürecimiz ise yaz tatilinde yapabildiğimiz kadar devam ediyor
İnşallah bu yaz güzel haberi alırsınız ♥️♥️ ama bildiğim kadarıyla sevk isteyerek rapor alarak dönem içinde de tedavi gormenizde bir sakınca yok. Bende aynı şekilde tüp bebek tedavisine başlayacaktım araştırmıştım bu şekilde yapanlar olduğunu duydum

İnşallah bu yaz güzel haberi alırsınız ♥️♥️ ama bildiğim kadarıyla sevk isteyerek rapor alarak dönem içinde de tedavi gormenizde bir sakınca yok. Bende aynı şekilde tüp bebek tedavisine başlayacaktım araştırmıştım bu şekilde yapanlar olduğunu duydum
Evet ben de bunu duydum. Eğer tedavimin okul dönemine denk gelirse sevk almayı düşünüyorum ben de

X