Hocam bende merak ettim bu durumu , bilen varsa yazsın hepimiz faydalanalım..Herkese merhaba, aynı konuyu tup bebek başlığına da yazdım, ama burası daha aktif, sorumun cevabını bulma şansım daha yüksek olur diye buraya da sormak istedim.
Mardin Kızıltepe ilçesinde öğretmenim. Amh değerim 1’in altında. Doktorlar acil tüp bebek diyor. Mardin’de ne devlette ne de özelde tüp bebek tedavisi yok. Bu durumda olup tup bebek tedavisi icin milli eğitim bakanlığından sağlık özrü nedeniyle tayin alabilen var mi aranızda, bu konuyla ilgili bilgisi olanlar yazarsa cok mutlu olurum
Temmuzda sağlık özrü atamaları yapılacak, kacirmasak bariHocam bende merak ettim bu durumu , bilen varsa yazsın hepimiz faydalanalım..
Hiç duymadım böyle bi şey olabileceğini sanmıyorum ama inşalalh vardır çünkü 1 saat mesafedeki Diyarbakır’da her türlü tedavi imkanı varHerkese merhaba, aynı konuyu tup bebek başlığına da yazdım, ama burası daha aktif, sorumun cevabını bulma şansım daha yüksek olur diye buraya da sormak istedim.
Mardin Kızıltepe ilçesinde öğretmenim. Amh değerim 1’in altında. Doktorlar acil tüp bebek diyor. Mardin’de ne devlette ne de özelde tüp bebek tedavisi yok. Bu durumda olup tup bebek tedavisi icin milli eğitim bakanlığından sağlık özrü nedeniyle tayin alabilen var mi aranızda, bu konuyla ilgili bilgisi olanlar yazarsa cok mutlu olurum
Hocam her halükarda belgelerinizi sunun , umarım kabul edilirTemmuzda sağlık özrü atamaları yapılacak, kacirmasak bari
Yorumunuz icin teşekkür ederim öncelikleHiç duymadım böyle bi şey olabileceğini sanmıyorum ama inşalalh vardır çünkü 1 saat mesafedeki Diyarbakır’da her türlü tedavi imkanı var
erkek kardeşim ilkokuldayken hocası tüp bebek tedavisi görüyorduOlmuyor diye biliyorum, birkaç tane öğretmen arkadaşım vardı sizinle aynı durumda olan, rapor alıp gidiyorlardı Ankara'ya İstanbul'a
Onlar acaba böyle bir hakkın varlığından haberdar miydilar ? Başvurdular da kabul mu edilmedi yoksa zaten tayin olmak istemiyorlardi da o yüzden başvuru dahi yapmadılar mi ? Ben bu tedavi icin başvuru yapıp olumlu ya da olumsuz sonuç alan kişilere ulaşma amacındayımOlmuyor diye biliyorum, birkaç tane öğretmen arkadaşım vardı sizinle aynı durumda olan, rapor alıp gidiyorlardı Ankara'ya İstanbul'a
Canım bu tür tedaviler için bildiğim kadarıyla kıstas "tedavi olunmadığında yaratacağı olumsuz sonuçların hayati önem arzedip arzetmediği" siz doktorunuzla konuştunuz mu hiç böyle bir emsal karar için raporlandırma yapmışlar mı? Ya da ilçe milli eğitim ile görüşmeniz oldu mu?Onlar acaba böyle bir hakkın varlığından haberdar miydilar ? Başvurdular da kabul mu edilmedi yoksa zaten tayin olmak istemiyorlardi da o yüzden başvuru dahi yapmadılar mi ? Ben bu tedavi icin başvuru yapıp olumlu ya da olumsuz sonuç alan kişilere ulaşma amacındayım
Sanmıyorum hocam sağlık özrü sayılacağını. Bizde Batman da görevliydik rapor alıp Diyarbakır'a gittik tedavi için.Herkese merhaba, aynı konuyu tup bebek başlığına da yazdım, ama burası daha aktif, sorumun cevabını bulma şansım daha yüksek olur diye buraya da sormak istedim.
Ağustosta değil mi bu yıl sağlık, eş vs özür grubu atamaları?Temmuzda sağlık özrü atamaları yapılacak, kacirmasak bari
Ben doktorla konuşmadım henüz, az önce babasının hastalığı icin saglik özründen faydalanıp tayin olan arkadaşımla konuştum, o oluyor dedi, benim görümcem tup bebek tedavisi icin Giresun’dan Trabzon’a tayin oldu dediCanım bu tür tedaviler için bildiğim kadarıyla kıstas "tedavi olunmadığında yaratacağı olumsuz sonuçların hayati önem arzedip arzetmediği" siz doktorunuzla konuştunuz mu hiç böyle bir emsal karar için raporlandırma yapmışlar mı? Ya da ilçe milli eğitim ile görüşmeniz oldu mu?
Öğretmen mi bu görümce?Ben doktorla konuşmadım henüz, az önce babasının hastalığı icin saglik özründen faydalanıp tayin olan arkadaşımla konuştum, o oluyor dedi, benim görümcem tup bebek tedavisi icin Giresun’dan Trabzon’a tayin oldu dedi
Evet öğretmenmişÖğretmen mi bu görümce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?