• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meb müdürlük ve müdür yardımcılığı sınavına girecek arkadaşların paylaşım alanı

Varyemez

Subhanallahi ve bi-hamdihi, subhanallahi'l-azim
Pro Üye
6 Ağustos 2010
39.454
70.046
798
merhaba arkadaşlar
Ben 10 yıllık sosyal bilgiler öğretmeniyim. Bu yıl nasipse idarecilik sınavına girmek istiyorum ve de bu konuda ciddi ciddi inşallah çalışacağım bu konudaki görüşlerimizi paylaşmaya ne dersiniz ?:16:

erkek olsaydım kesinlikle düşünürdüm ama bayan olunca işler değişiyor.Eve geç gitmeyi,tatillerimin olmamasını göze alamam.

bende istiyorum sınava gırecem tayın hakkı için istiyorum en cok sınıf öğretmenı olarak pek sansımız yok merkez egıtmede belkı ıy olur farmasıcım sanada yakısır su an zaten mud yetkılıyım koyde,tabı ben öğrtemn gıbıyım su an ama merkezde mud yardımcısı olak zor olurdu tatıl ve sorumluluk ayrı tabıkı

bende istiyorum sınava gırecem tayın hakkı için istiyorum en cok sınıf öğretmenı olarak pek sansımız yok merkez egıtmede belkı ıy olur farmasıcım sanada yakısır su an zaten mud yetkılıyım koyde,tabı ben öğrtemn gıbıyım su an ama merkezde mud yardımcısı olak zor olurdu tatıl ve sorumluluk ayrı tabıkı

anladım canım hayırlısı olsun hakkında
çevremdekilerle istişare ettim senin gibi haksızlığa gelemeyen biri için çok zor.ayrıca sen hocam dönen üçkağıtlara dayanamazsın dediler, kısacası idareci olanlar harama helale çok dikkat etmeli o da maalesef burada dönüyor dediler çok üzüldüm ve bana göre olmayacağını düşündüm.:26:

Back