- Konu Sahibi papatyaozge
İlk hamileliğimde de yedim hamburgerleri pizzaları az mı götrdüm :) bu hamileliğimde de daha geçen gün yedim,Allah korur,sen herşeyi böyle kafana takarsan çok sıkıntılı olursun..hamileliğinin tadını çıkart..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 15 haftalık hamileyım canım cok fecı mc donalds yemek çekti bu zamana kadar hiç yemedim sizlerden hamile iken yiyen oldumu bir kerecık yesem sizce bişey olurmu yoksa hiç riske atmamı dersiniz..eğer ye derseniz hemen sipariş vereceğim:)
konuyu nerelere cektinizya polemige gerek yok birkere yiyor sonucta kim olmus bir kereden? saglikli bol bol yemi diyoruz? bizde biliyoruz sagliksiz oldugunu ayrica bir hamburgerde olan bir isiriktada var
size alinmadimki zaten sigarayla bile kiyaslandi olay buyutecek birsey yok birkereyle birsey olmaz tabi yinedekendine kalmis birseyneden alındınız ki? yanıtım size değildi.önceki sayfalarda yazılanlarıydı.
kızlar 15 haftalık hamileyım canım cok fecı mc donalds yemek çekti bu zamana kadar hiç yemedim sizlerden hamile iken yiyen oldumu bir kerecık yesem sizce bişey olurmu yoksa hiç riske atmamı dersiniz..eğer ye derseniz hemen sipariş vereceğim:)
Canınız çektiyse bir kereden birşey olmaz diye düşünüyorum. Ama abartılmamalı bence. Bazıları sürekli yedim felan demiş bence zararlı bilemiyorum. Hele haftasonları pek gidilmemeli çünkü çok fazla yoğunluk oluyor hızlı davranılıyor, özen gösterilmiyor olabilir. O köftelerde genelde dondurulmuş ve hazır olıuyor ki hemen koyuveriyorlar. Marul felan nasıl yıkandığını bilemeyiz. Evde yapmak en sağlıklısı ve lezzetlisi olabilir. Patates kızartmaları da aynı yağda kaç tur kızarıyor ve bekliyor. Evet bebekler sağlıklı doğabilir bir sorun olmayabilir ama obezite dediğimiz durumda anne karnında başlıyor. Polemik yaratmak için söylemiyorum ama abartı olmaması lazım sadece. Görüyorum alışveriş merkezlerinde ucafık çocuklara anneler hamburgerleri yediriyorlar hiç hoşuma gitmiyor bu durum çünkü kola, hamburger, cips vs. yiyecekler insanlara bağımlılık yapıyor içindeki bazı maddelerden dolayı.
bazı arkadaşlar saçmalamış ne alakası var yaa ben burger king'tede mc donalds'tada sürekli yemek yiyorum bişeyde olmadı
katılmamak elde değil ister polemik yaratsın ister tartışma çıksın ister kavga kim alınırsa alınsın ben doğru bildiğimi söylerim düşünebilen biraz üzerinde düşünsün....
bilgi çağı diyoruz bilmem kaçıncı yüzyıla geldik diyoruz ama hala aynı tas aynı hamam....dişi ağrımadan dişçiye gitmeyen hastalıktan ölecek duruma gelmeden doktor kontrol yüzü görmeyen, bana birşey olmaz diyen bilinçsiz bir toplumuz ve ben gerçekten internet kullanımının yaygınlaştığı çağımızda insanların bilgiye kolayca ulaştığını zannediyordum ama çok fena yanılmışım....elinizin altında internet var azcık araştırıp okuyun...sizin çocuklarınızı nasıl beslediğiniz ne yedirdiğiniz beni ilgilendirmez ama cahilliğe tahammülüm yok artık....
haha çok komik yedim yedim bişey olmadı, olmuyor, aferin...bunu da yıllar önce çernobil faciasından sonra çayda radyasyon olmadığını ispat etmek için TV karşısında bardak bardak çay içip "bakın bişey olmuyor" diyen sağlık bakanına benzettim ve çok güldüm...ben hatırlamam yıllar önceydi ama nedense biliyorum...ve nedense karadenizde yaşayan her ailede 3-5 kanserli ya da kanserden ölmüş insan var.....bilgisizle laf yarışına girmem çünkü kazanamam ama burda bir kaç kişinin dikkatini çeksem kardır....ne kadar az yense ne kadar uzak durulsa o kadar iyidir, yedim bişey olmadı demek marifet değildir....
afiyet olsun :))))
katılmamak elde değil ister polemik yaratsın ister tartışma çıksın ister kavga kim alınırsa alınsın ben doğru bildiğimi söylerim düşünebilen biraz üzerinde düşünsün....
bilgi çağı diyoruz bilmem kaçıncı yüzyıla geldik diyoruz ama hala aynı tas aynı hamam....dişi ağrımadan dişçiye gitmeyen hastalıktan ölecek duruma gelmeden doktor kontrol yüzü görmeyen, bana birşey olmaz diyen bilinçsiz bir toplumuz ve ben gerçekten internet kullanımının yaygınlaştığı çağımızda insanların bilgiye kolayca ulaştığını zannediyordum ama çok fena yanılmışım....elinizin altında internet var azcık araştırıp okuyun...sizin çocuklarınızı nasıl beslediğiniz ne yedirdiğiniz beni ilgilendirmez ama cahilliğe tahammülüm yok artık....
haha çok komik yedim yedim bişey olmadı, olmuyor, aferin...bunu da yıllar önce çernobil faciasından sonra çayda radyasyon olmadığını ispat etmek için TV karşısında bardak bardak çay içip "bakın bişey olmuyor" diyen sağlık bakanına benzettim ve çok güldüm...ben hatırlamam yıllar önceydi ama nedense biliyorum...ve nedense karadenizde yaşayan her ailede 3-5 kanserli ya da kanserden ölmüş insan var.....bilgisizle laf yarışına girmem çünkü kazanamam ama burda bir kaç kişinin dikkatini çeksem kardır....ne kadar az yense ne kadar uzak durulsa o kadar iyidir, yedim bişey olmadı demek marifet değildir....
Asıl benim hamilelikte bu hazır gıdaları canım istiyor.Canımın istemesinden daha önemli bir şey daha var.Çalışan anneyseniz ve hamileyseniz ne pizza hamuru açabilirsiniz ne de her gün yemek yapabilirsiniz.Heleki ilk aylarda bulantınız da varsa..döner de yedim pizza da hamburger de iskender de...Doktorum bunlara çok takılma sen yemene bak dedi.Hatta canın çok istediğinde 1 bardak kola da içebilirsin yada günde 1 fincan kahve.Nasıl ki bizi yediğimiz hamburger döner hasta etmiyorsa bebişimizi de etmez.Ama her gün sadece bu şekilde beslenirsek biz de bebek de sağlıklı beslenmemiş olur.Yeteri kadar protein vitamin vs..alamaz.Haftada 1 yada ayda 1 hambburger yemek istediniz diye kendinize eziyet etmeyin derim ben.