• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mc donalds kızlar lütfen cvp verin

papatyaozge

özge
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
134
2
66
40
İstanbul
kızlar 15 haftalık hamileyım canım cok fecı mc donalds yemek çekti bu zamana kadar hiç yemedim sizlerden hamile iken yiyen oldumu bir kerecık yesem sizce bişey olurmu yoksa hiç riske atmamı dersiniz..eğer ye derseniz hemen sipariş vereceğim:)

nıye yıyemıyosunuz,yada yemeyeceksınız.. anlamadım..zehır mı var ıcınde..

Hamile değilim ama bu kadar ince düşünmemek gerekiyor.Bir kereden bir şey olmaz her şeyin fazlası zarardır.aşermen geçmesi için ucuundan tadına bak belki miğden kaldırmaz

Son düzenleme:
toksaplazma çiğ -yada az pişmiş etten insana geçtiği için bu tarz yemekler hamilelikte pek önerilmiyor diye biliyorum ben.Evde kendin yapmayı denesen.
ayrıca salam-sucuk gibi et ürünleride önerilmiyor.bu sebepten dolayı

Son düzenleme:
ben olsam başka şeylerle kendimi meşgul eder geçmesini beklerdim...ne bileyim gider uyurdum belki...bebişimle konuşurdum..."bak annen senin için ne zorluklara katlanıyor seni ne kadar seviyor.........." :)))

gerçekten içinde zehir gibi bir çok şey var

bu tarz yiyecekler hamile olan insanları bırakın hepimiz için zararlı üstelik her canınız istediğinde "bi kereden bişey olmaz" diyeceksiniz madem zararının farkındasınız boşverin zamanla isteğiniz körelir.....

Son düzenleme:
ona bakarsanız evde kızartamada yapıp yemeyın..ya da saglıksız oldugunu dusundugunuz hıc bırseyı..

bak guzel kardesım canın ne cekıyosa abartmadan ye...ne cekıyosa ama..bunun nıye bebegıne bır zararı olsun kı..bır arkadasımın gecen sene hamısken yedıgı hazır köftelerı bılseydın aklın dururdu..tosuncuk bır bebek dogurdu gayet sgalıklı...sakınılan goze cöp batar bu kadar esırgeme bebegını olurmu..

hemen siparişi ver ben 2 ay once doğum yaptım nerdeyse haftada bır mc yedım hemde son aylarımda bı oturuşta 2 menu bırden :66::66::66: yıne hamıle olsamda yıne yesem

canın cekmıs bu halde yemelısın..nefsını körelt ama az yemeye calıs...bu kadar :49:

işte bende tam bu yuzden yememiştım etten dolayı hani bakteri falan bebeğe gecer diye o testleri yaptırmıştım ordan bende biliyorum

toksaplazmadan korunma yolları.

alıntıdır*

• Ellerinizi sık sık yıkayın.
• Eğer toprak ile uğraşıyorsanız mutlaka eldiven giyin
• Çiğ ya da az pişmiş et yemeyin (salam sucuk vb)
........

Son düzenleme:
o tosuncuk bebekler ileride alerji astım obezite gibi ve bilimum sorunlarla uğraşırken bu günleri hatırlayın....

annelik zor zanaattır

Son düzenleme:
sağolun kızlar o zman ben bıraz kavun yiyim oyalanayım eğer hala cnm istemeye devam ederse sipariş verim gelsin nasılsa saat gece 2ye kadar acık:32:

doğum yapalı 20 gün oldu.hamileyken mc donaldstan hamburger yediğim zamanlarda oldu.sürekli yemediğin sürece herhangi bir problem olmuyor.canın çekmiş bence arada yiyebilirsin.

canım bebeğim 8 haftalıkken burgerden yedim o gün öyle bi iğrendimki kokusundan artık öyle yerlerin önünden bile geçemiyorm..sonrada doktorum fast food yasak dedi hatta dışardan istenenn herşey dedi ama ben döner falan yiyorumm:1:

bir kere yemekle birşey olmaz canım devamlı yersen de olmaz ama biraz kilo alırsın o kadar. ama çok tedirgin oluyorsan evde de yapabilirsin hemde içine istediğini koyabilirsin dene bak çok güzel oluyor:1::1:

mc donalds yemek cektı nedır ya ..hamburger ,menü fılan yazsaydın ..:1:

canın cektıyse ye tabı ben de sımdıye kadar 3-4 kere yemısımdır menulerden

fast foodda calısmısdım ogrencılık yıllarımda
dısarıda yemek yedıgınız bırcok restoranttan daha temız oldugundan bır kere emın olun
hıcbır ısyerı gece 3de kapanıpda sabahın 6 7 sıne kadar temızlık yapmaz o hamburgerın pıstıgı makıne komple sokulup yıkanır takılır mesela
cıg olayına gelınce
zaten o etlerı yarı pısmıs olarak saklanıyor ordada fazlasıyla pısıyor
toxoplasma korkusu yerıne hazır yemek korkusu olur fast foodda benım bıldıgım
ayrıca tekrar soluyorum dısarıdan yenılen her yemek de durup dusunmelıyız ozaman :S
bence alkol ve sıgaradan uzak durup besınlerımızede dıkkat edersek cok dusunup uzulmeye gerek yok
bır menuden hıcbır bebek ılerıde obez olmaz :1:
bu benım dusuncem

Back
X