italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 21 Nisan 2009 Konu Sahibi italim #21 Huli81 .!.: ay migdem kalkti zaten mc hakkinda acayip seyler duymustum Genişletmek için tıkla... AsiMavi .!.: cok kotu yaaaa Genişletmek için tıkla... Arsiz Gönlüm .!.: ayyyy bu neee yaaaa rezalet buuu asla mc den yemiyecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm atik gerci zaten diyetdeyim kapisindan gecmem Genişletmek için tıkla...
Huli81 .!.: ay migdem kalkti zaten mc hakkinda acayip seyler duymustum Genişletmek için tıkla... AsiMavi .!.: cok kotu yaaaa Genişletmek için tıkla... Arsiz Gönlüm .!.: ayyyy bu neee yaaaa rezalet buuu asla mc den yemiyecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm atik gerci zaten diyetdeyim kapisindan gecmem Genişletmek için tıkla...
kahvekolik Ya Hafiz! Kayıtlı Üye 5 Eylül 2008 8.161 6 21 Nisan 2009 Konu Sahibi italim #23 küçükken civciv beslemiştim. o yüzden bu görüntü beni çok üzdü:çok üzgünüm:
italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 21 Nisan 2009 Konu Sahibi italim #24 Ben .!.: cidden tavukmu o? Genişletmek için tıkla... evet canım kahvekolik .!.: küçükken civciv beslemiştim. o yüzden bu görüntü beni çok üzdü:çok üzgünüm: Genişletmek için tıkla... :çok üzgünüm: :teselli:
Ben .!.: cidden tavukmu o? Genişletmek için tıkla... evet canım kahvekolik .!.: küçükken civciv beslemiştim. o yüzden bu görüntü beni çok üzdü:çok üzgünüm: Genişletmek için tıkla... :çok üzgünüm: :teselli: