:)) ahahhaSilikon taktırmayan bi sen bi ben kalmışız desene yaptır gitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)) ahahhaSilikon taktırmayan bi sen bi ben kalmışız desene yaptır gitsin
Elalemin senin göğüsünden ne ? Aile yapısını düşünmiceksin sen kendine yapıyorsun bu senin bedenin! Böyle baskılara maruz kalmak ne ya lütfen böyle zihniyetlere ayak uydurmayın kızlar. Bu dövme olur bu hızma olur giyim tarzı olur kimsenin karışmasına izin vermeyin siz kendi bedeninize yapıyorsunuz ve bu kimseye zarar veren bir şey değil, sizin kendi bedeninize ne yaptığınız ne ilgilendirir. Eşin hem dışarıya bakıyor hemde sana yaptırtmıyor harika başkasına bakarken iyi ama erkek milletin kendi eşi bişeyler yapmaya kalkınca nasıl da bahane buluyor hemen aman mazallah başkası da sana bakar çünkü :). Yaa yaa öyle güzelim işte.Yaptırmayı çok isterdim ama aile yapım gereği aaa silikon yaptırmış denecek mahalle baskısı eşim de doktor böyle şeylerin komplikasyonu var fln der. Yani yaptırmam büyük ihtimal keşke bi tık daha dolgun olsaydı sadece
Benim de goguslerim kucuktu fakat 2 yil dolu dolu emzirdim. Sutum de cok yariyordu ogluma. Yazanlara katiliyorum sut mikatrinin boyutla hic alakasi yok. Oglum bes yasinda nerdeyse 4 ay once buyutme operasyonu gecirdim. Kucuk olduklari icin degil de deforme oldugu icin. Valla suan cok mutluyum. Aynaya baktigimda goguslerimi begenmiyordum suan cok guzeller ve iyiki yaptirmisim diyorum. Aile yapisindan dolayi yaptiramam anlarlar demissiniz ama normal bir boyut yaptirirsaniz hic de anlasilmiyor. Benim dolgulu sutyen taktigim buyuklukte suan ve sutyen kullanmiyorum artik cok sukur. Bu kadar etkiliyorsa sizi yaptirin gitsin. Ya da kafaniza takmaktan vazgecin bosuna uzmeyin kendinizi.Arkadaşlar bu konu da açılır mı diyeceksiniz belki ama. Yani göğüslerim o kadar öirkin özgüvenimi yerle bir ediyor kendimi kadın gibi hissedemiyorum. Gayet bakımlı hoş biriyimdir ama o göğüslerimi görmeye benim bile tahammülüm yok. Sağ göğsüm hele sola göre daha küçük. Tatile geldik mesela eşimle kadınlrın göğüsler yerinde kendimi çok kötü hissediyorum. Neden böyle oldu çok şükür sağlık problemim yok vs ama insan neden siye de sormuyor değil. Mayo giymeye utanıyorum bebeğimi bile doğru dürüst emziremedim. Lanet olsun. Eşim kesin diyordur bi millete bak bir de bununkine of çok rezalet bi kafada kurma seviyesi ama belki de diyordur…
Adam suç bastırıyor diye milletin karısına kızına bakıyor yanınızda, siz de ses çıkarmıyorsunuz yani, ne acayip kafalar… Madem ağzı sulanıyor o kadar, size de versin bi 50 bin, silikon taktırıverin.Canım 4 yıllık evliyim balayında baktı kavga çıkardım ben öyle biri değilim falan dedi hep ben suçlu oluyorum aman tadımız kaçmasın koşundayım
Niye bu kadar güldünüzYok demedi ama mesela tatillerde kadınlara bakıyor hissediyorum yani sjdıkdke
Adam suç bastırıyor diye milletin karısına kızına bakıyor yanınızda, siz de ses çıkarmıyorsunuz yani, ne acayip kafalar… Madem ağzı sulanıyor o kadar, size de versin bi 50 bin, silikon taktırıverin.
Hayırlı olsun sizeBenim de goguslerim kucuktu fakat 2 yil dolu dolu emzirdim. Sutum de cok yariyordu ogluma. Yazanlara katiliyorum sut mikatrinin boyutla hic alakasi yok. Oglum bes yasinda nerdeyse 4 ay once buyutme operasyonu gecirdim. Kucuk olduklari icin degil de deforme oldugu icin. Valla suan cok mutluyum. Aynaya baktigimda goguslerimi begenmiyordum suan cok guzeller ve iyiki yaptirmisim diyorum. Aile yapisindan dolayi yaptiramam anlarlar demissiniz ama normal bir boyut yaptirirsaniz hic de anlasilmiyor. Benim dolgulu sutyen taktigim buyuklukte suan ve sutyen kullanmiyorum artik cok sukur. Bu kadar etkiliyorsa sizi yaptirin gitsin. Ya da kafaniza takmaktan vazgecin bosuna uzmeyin kendinizi.
Çok güzel yazdınız teşekkür ederimElalemin senin göğüsünden ne ? Aile yapısını düşünmiceksin sen kendine yapıyorsun bu senin bedenin! Böyle baskılara maruz kalmak ne ya lütfen böyle zihniyetlere ayak uydurmayın kızlar. Bu dövme olur bu hızma olur giyim tarzı olur kimsenin karışmasına izin vermeyin siz kendi bedeninize yapıyorsunuz ve bu kimseye zarar veren bir şey değil, sizin kendi bedeninize ne yaptığınız ne ilgilendirir. Eşin hem dışarıya bakıyor hemde sana yaptırtmıyor harika başkasına bakarken iyi ama erkek milletin kendi eşi bişeyler yapmaya kalkınca nasıl da bahane buluyor hemen aman mazallah başkası da sana bakar çünkü :). Yaa yaa öyle güzelim işte.
Eğer fırsat bulursan bir güzellik merkezine de danışabilirsin şimdi değişik cihazlar çıkmış belki ameliyatsız da yöntemler vardır sormak lazım. Kendin için yap başkaları için değil..
Umarım kendin için hep en iyisini en güzelini yaparsın hayatında
Genişlik böyle bir şey sanırım.Niye bu kadar güldünüz
Nesi rezalet fazla kuruyorsunuzEşim kesin diyordur bi millete bak bir de bununkine of çok rezalet bi kafada kurma seviyesi ama belki de diyordur…
75 80 lere harika sütyenler var büstiyerler var küçük göğüslüler şanslı bencebenim de memelerim 75B.. eskiden kilo vermeden önce 80 di.. anne oldum emzirdim, emzirme bitti hala 75B ama içleri biraz boşalır gibi oldu.. büyük değil ama memnunum en azında sarkık değiller şimdilik. ama memnun olmasam kesinlikle operasyon yaptırırdım. beğenmiyorsanız yaptırıverin.
Kim demiş küçük göğüs sarkmıyor diye kaç tane gördüm gayet de sarkık yaniBen de biraz küçük diye düşünürdüm, hamilelikten sonra büyüdü ve sarktı. Artık keşke öncesinde daha küçük olsaymış diyorum. Küçük göğüs hiçbir zaman sarkmayacak. Sevmek için güzel sebep bence. Eşiniz de takmıyordur muhtemelen, bilmiyorum. Kendisi mükemmel mi sanki?
Şu gülmenizden anladığım eşiniz bakmıyor arada denk geliyordur çevreye bakarken belki o. Yoksa böyle gülerek söylemezdiniz sanırım.Yok demedi ama mesela tatillerde kadınlara bakıyor hissediyorum yani sjdıkdke
Kocam yanımda kadınların göğüslerine bakacak etrafımda erkeklere bir bakarım feleği şaşar bilir çirkefliğimi bu yüzdendir ki yanımda dişi sineğe bakamıyorYok demedi ama mesela tatillerde kadınlara bakıyor hissediyorum yani sjdıkdke
Yok değil ama hoş biri yüne de bana hiç demedi bunu ama bakıyor farkediyorum