Mazlumun ahı indirir şâhı...

Harikasın ya.
Bir de ben alıntılayayım sağlam olsun.

Adamın evli olduğunu bilmeden beraber olmuşsunuz, bu noktada haklısınız kandırılmışsınız.

Ama sonradan bunu devam ettirerek, adam evli olduğu halde sürdürerek, eşinden boşanmasını bekleyerek, üstelik ailenizle tanıştırarak haklılığınızı kaybetmişsiniz. Asıl mağdur ettiğiniz kişi o diğer kadın.

Sağolasın sayende konuyu okuduk.

Teşekkürler
Konu sahibinkonuyu sildiğin için yorum yapmıyacağım konuyuda boşa silmişsin zaten geri gelicek

Üzülmemek sana ve senin gibilere.adam boşansa güle oynaya evlenecektin değilmi?şimdi karısına döndü diye mağdurum da mağdurum.iyi olmuş size.birden dinden girerek kendini melek gibi tanıtmaya çalışıyor.beter ol.o kadının ahı seni ölene kadar bırakmaz inşallah

Bende bunu anlamam. Tamam seni kandırdı adam sende insansın nefsine uydun. Eeeee sonrasına Ne yorum yapmamızı bekliyo acaba? Erkek nesli tükeniyo gibi her olay tek bi herifin etrafında dönüyorya deli oluyorum yaaaa... sevdim inandım sevdim inandım. Kk da aşk acısı çeken milyon tane kadın vardır onlar gerizekalı mı da acı çekse bile böyle karaktersiz herifleri geride bırakmayı tercih ediyor??? Sevdim inandım yapamamdım dayanamadım... yok yaaa o insanın işine gelen kısımdır. Hata birkez yapılır ikinci kez tekrarlanan keyfi ve iradeli durumdur.

Mazlum falan değilsin. Kirlisin evet ama evlenmeden birlikte olduğun için değil, dört ayda birlikte olduğun içinde değil. İsteyen tanıştığı gün birlikte olur. Kimsenin bir şey demeye hakki yok. Siz adamın evli olduğunu bile bile devam ettiğin için kirlisiniz. Bir de utanmadan o zavallı kadına nispet yapma falan demişsiniz. Gerçi ben onun da aklına tüküreyim. Kendini aldatan adama tekneyi basmak bir kenara bir de mutlu mesut foto paylaşıyormuş. Bir de rica ederim şu konularınıza Allahı kitabı alet etmeyin. Böyle yazdığınızda millet yaptığınız ahlaksızlıği haklı görecek mi saniyorsunuz. Affetmek Allaha mahsustur ama unutmayin kul hakkini bir tek hakki alinan kul affeder. Bu konuda hakki alinan kul ise o kadın.

D dertetmeduaettt nickini degistirmissin ama bulurumm
Allah seni nasil affedecek ki kul hakkina girmissin seni o kadinin affetmesi lazim kurtulman icin o da affetmez kii
Allah allah diyip duruyorsun da cok yapmaciksin ne yapmaya calisiyorsunki
Agzina saglik arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…