snakeeyes canımsın ya muhteşemgörüntüler eklemişsin
bu mazi herkese aynı hissi veriyor galiba yüzümüzde gülümsemeler kalbimizde sızılar ne garip bir duygu
kızlar birtek ben değilim değilmi bu hisleri hisseden
yah tüh çoık güsel burası da ben yasacak bişi bulamıyom yaa:1closedeyes:
acaba aymar reklamında uçanları yassam,yada şeker kız candy i olurmu?:sm_confused:
oradaki tery vardıya ben ona aşıktım yaaahanda itiraf ettim...
Sevgili sergüzeşt harikaymış burası,bende çocukluk günlerime döndüm sayenizde benim hatırlayabildiklerim sanırım hayat ağacı diye bir dizi vardı trtde yayınlanırdı çok küçükken izlerdik sam diye bir hatun vardı dizide sonra manuela vardı müdavimiydik bunların şimdilik bunlar geldi aklıma hatırlayınca yazarım yine böyle eskilere dönmek güzel oluyor tesekkürler:)
Sevgili sergüzeşt harikaymış burası,bende çocukluk günlerime döndüm sayenizde benim hatırlayabildiklerim sanırım hayat ağacı diye bir dizi vardı trtde yayınlanırdı çok küçükken izlerdik sam diye bir hatun vardı dizide sonra manuela vardı müdavimiydik bunların şimdilik bunlar geldi aklıma hatırlayınca yazarım yine böyle eskilere dönmek güzel oluyor tesekkürler:)
Canım yaş itibarıyla ben sizden büyğüm ya, bilmem hatırlarmısınız,tv nin yeni çıktığı dönemlerde kaçak diye bizi vardı filmin başında adam gür sesiyle konuşurdu dr. kaçak cımbel kaçar,kaçar,kaçar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?