Mayista Kimler Tedaviye Gidiyor

biozard ve günışığı sizinde tedavileriniz hayırlı olsun.inşallah herşey yolunda gider ve bebişlerinize kavuşursunuz.

tadevin hayırlı olsun...bende nisa hastanesi sibel hanıma gidiyorum aşılama için...ben çok memnunum şimdilik...hayırlısı olsun hepimiz hakkında...a.s.

sağol canım seninde hayırlısı olsun inşallah bende mikroenjeksiyon için gidiyorum çok memnunum 15 mayısta sabah 8.30 da randevum var ilaç vericek bakalım ne olucak hepimiz için hayırlısı olur inşallah..

haberdar et mutlaka..inş güzel sonuçlar alırız...bende yarın gitcem kontrole,bakalım yumurtalarım büyümüşmü diye...

Sedacım mrb benimde bebeğim olmuyor istanbulda dr ve hastane araştırıyorum.Nisa hastanesinde sibel hanımı duydum sen de orada mı tüp bebek yaptırıyorsun ?Benim aşılama yapılması gerekiyor sibel hanımdan memnunmusun fiyatlar hakkında bilgin varmı canım cevaplarsan sevinirim.

slm arkadaşlar ben de mayıs ayında dondurulmuş embriyo transferi olacam inşallah hayırlısıyla transfer 17-ve ya 18 inde olabilir.ilk micro denemem olumlu idi ancak bebeklerimin kanbi durdu, inşallah bu sefer herhangi bir sorunla karşılaşmam, hepimize allah yardım etsin dualarımızı kabul etsin alman hastanesinde olucam beni de listeye ekle ayşe arkadaşım...

costaenel seninle aynı günlerde transferimiz olacak sen adet oldunmu ben bugün adet oldum salı günü ilk muayneye gidecem
kızlar benide ekleyin İZMİR İRENBE TÜPBEBEK MERKEZİ DONDURLMUŞLARLA taransferimde sanırım 17_18 mayıs

İSİM..........................................TEDAVİ............................................... .......HASTANE
Ayşenur Amine Su.......................4. Micro .................6.5.2008 ....................Anatolıa
ggaye.........................................aşıl ama .................................................. .....
adayadayı...................................1. micro............................................. .........Gugan Klinik
akdas....................Temmuzda bol şanslar........................................... .................
kapkara.......................................1. aşılama........................................... ........Nisa Hastanesi
Aysegül 86.................................1. tüp bebek............................................. ...
çağla01.......................................tüp bebek............................................. .....
kuzuum ......................................2. tüp bebek............................................. ...
nurkrp..........................................1.Aşılama.. .................................................ilk hamiş haberi senden olur inşallah 5.5.2008
turksoyu.....................................3. aşılama........................................... ..........
Doudou......................................4.tüp bebek............................................. ......
Pelly1........................................20.5 .2008............................................. ....
Aktuel....................................... 3. tüp bebek............................................. .
Angel...baby...................................... .................................................. ........
Kuka...........................................tüp bebek............................................. ....
ruba............................................3. micro.................6.5.2008.................... .Fatih Ünv. Tıp Fak.
Alaren........................................2. micro............................................. ......Adana Başkent Has.
gamze-su...................................tüp bebek............................................. .....Anatolıa
İlkgül..........................................2. aşılama........................................... .......Gata
nur krp........................................aşılama ..................6.5.2008.....................HRS hastanesi
nges...........................................2.m icro..................20.5.2008................... Medical park
Seda♥Recep............................... 1. micro.................................................... Nisa Hastanesi
cereneren...................................tüp bebek............................................. ................
cans...........................................aşı lama.............................................. ...................
Özgürce........................................... .................................................. ......listedesin canım
biozard.......................................tüp bebek..............2.5.2008.....................Dr Pakize Tarzi
Emili40........................................... .................................................. .......
Kelebek 74................................2. micro.................20.5.2008................... ..Memorial
Lotus79......................................2. aşılama........................................... .......
aygulsıla......................................... .................................................. ..........
cans...........................................1.a şılama............................................ .....Şifa Hastanesi
sevimli hayalet.............................tüp bebek............................................. ....
ADDAA......................................4.tüp bebek............................................. ..Maya
GÜNIŞIĞI...................................1.tüp bebek.................................................
Vezikül..................................................................3.5.2008.........................
costaenel...................................dondurulmuş...........17.5.2008.....................Alman has.
kederli.......................................dondurulmuş...........17.5.2008.....................izmir-irenbe
Gelincik80.................................tüp bebek................1.5.2008......................Anatolıa

Bol Şanslar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:dance:

Son düzenleme:
mrb aminecim listeyede benide ekler misin bu ay transferim gerçekleşecek lucrinin 3 günü mayısı son haftası transferim olacak beide dualarınızda unutmayın

Son düzenleme:

mrblar sedacım bu ay bende tüp bebek yaptıracam doğum kontrol hapının 15 günü lucrine başladım bugün 3 günü adetin 2 günü gonal-f başlıyacam benim protoklümde menegona yok çatlatıcı iğnenin bi çeşiti mi acabaCADIARZU

İnşallah hepimiz hayırlı neticelerle döneriz, benim orada 2. tedavi olacak, sen konya da deneme yaptırdım mı? Selçuklu Tüp bebekte Çolakoğlu var hiç gittinmi?

mrb bugun benımde yumurtalarım toplandı.yarın kac yumurtanın dollendıgını haber verecekler.ınsallah butun tedavıye baslayan arkadaslarımız ve bızım ıcın hersey guzel olur.pozıtıf sonuclar alırız ınsallah.

herkese tüm kalbimle dua ediyorum.Rabbim emeklerinizin karşılığını versin.Hepinize nur topu gibi sağlıklı ,hayırlı evlatlar veeerrsinnnn.Darısı da başıma olsuuunn.....

Bende irenbedeyim.:smiley-cool:
Adet bekliyorum artık 4-5 gün içinde olur.
Hadi bakalım rabbim bize hayırlı ve sağlıklı bebek nasip eder inşallah :enbuyukkk:. Dualarımızı geri çevirmez.Ve bizim gibi bu yolda bebek arayan tüm kadınlarınında.....:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…