Mayista Kimler Tedaviye Gidiyor

Arkadaşlar beni listenin başına yazınjeyyar
Çünkü 1 mayıs benim aşılama günüm yani yarınyerimseniben mayıs ayı herkese ugurlu gelir inşallah dua edin ne olur.....

mrb.bende bugun gıttım doktora ınsallah pazar yada pazartesı yumurtalarım toplanacak.cok sukur hersey sımdılık guzel gıdıyor.ılk tedavı olunca cok heyecanlıyım.bı sorum olacak transfer yumurta toplamadan kac gun sonra oluyor.herkeste aynımı yoksa farklılık gosterıyormu gun sayısı.insallah hersey guzel olur butun tedavıye baslayan arkadaslarımız ve bızım ıcın.

Acaba mayıs ayında kaç kişi tedaviye başlıyor ve nerelerde hangi tedaviyi görecekler? Bir bakalım mı ne dersiniz?:teytey::teytey::teytey:.

Profil sayfana mesaj yazamadım.Açık değil heralde senin mesajların.Ya da yeni üyesin diyemi açılmamış bilmiyorum.
İnşallah bu mesajı okursun,senin dua ettim canım.Edermisiniz demiştin ya.İnşallah senin için hayırlısı olur..

tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun.inşallah en kısa zamanda başlarsınız müjdeli haberler vermeye.
inşallah bizlerde arkanızdan geliriz.
allahım inşallah hepimizi mucizelerimize kavuştur tez zamanda.amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

canım ben seni anladım herhalde.
ben doğum kontrol hapını 6 hafta kullanacağım.5.hafta kontrole gideceğim.inşallah kistim geçmiş olursa dr um iğnelere başlarız dedi.yani adet olmadan.
herhalde hap bittikten sonra adet olurum.
inşallah seni anlamışımdır ve yardımcı olmuşumdur.
allah yardımcımız olsun canım.inşallah herşey güzel olacak.

Normal şartlarda 3 gün sonra transfer olur, haydi hayırlısı, Allahım yar ve yardımcımız olsun, dualarımız seninle canımŞeniz

DaRKİNLİFe Allah senden razı olsun canım, beni unutmadığın için, Allahım inşallah birbirimize yaptığımız duaları geri çevirmeyecektir , buradan birbirine dualarını esirgemeyen tüm arkadaşların Allahım gönül muratlarına tez zamanda kavuşturur inşallah, AMİNNNNNN

arkadaşlar aşılamada ortalama kaç yumurta büyür? cuma yine gidicem. pazar ya da pazartesi aşılamanı yaparız herhalde dedi. merakım kaç yumurta büyür? arkadan daha yavaş büyüyen yumurtalar ne oluyor çatlatma iğnesi vurulunca? onlar boşuna mı büyüyor?

pelly ben adet olununca 21 gün sonra başlanacağını biliyorum.
benimde birkeresinde senin gibi kist oluştu tedavi aşamasındayken yarım kalacaktı tedavi ama sonra kisti aldılar yarım kalmadı devam ettik.
şimdiden hayırlı olsun

Merhaba
Ben yeni üyeyim 3 defa gürgan clinicte 1 tanede hakan yaralıda olmak üzere 4 kez mikro denedik hiç biri de olmadı.Hakan bey mayısta görüşmeye çağırmıştı gidersek bakalım ne diyecek İnşallah sizler olumlu sonuçlar alırsınız.

adayadayı arkadaşım,
ordamısın sana birşey sormak isterim gugan cliniği duymuştum iyimi bana biraz bahsedermisin bnde kısmetse başlıycam 2.tüp bebeğime sevgiler

Selma acar Arkadaşım,
Gurgan klinik hakkında bana bilgi verirmisin iyimi memnun kalmışmıydın teşekkür ederim ilginize senden de adayadayından Allah razı olsun sevgiler

Gamze
Gürgan clinicte bekleme olayı çok fazla oluyo başka forumdada yazmıştım bir keresinde 5 saat beklemiştim iş akışı düzenli değil bence timur hoca ultrasınlarda da göremiyorsun ama beğenenlerde var tabii

Gamze
Gürgan clinicte bekleme olayı çok fazla oluyo başka forumdada yazmıştım bir keresinde 5 saat beklemiştim iş akışı düzenli değil bence timur hoca ultrasonlarda da göremiyorsun ama beğenenlerde var tabii

Selmacığım,
Teşekkür ederim. Ben ankarada gen -art ta oldum ilkini 2. si için şu aralar araştırma içersindeyim nereyi tavsiye edersiniz bana ilginiz için çok teşekkür ederim

selmacığım birde ne zaman bekliyorsun 5 saat transfere almadan öncemi sonramı bana ordaki işlemlerden ve timur hocayı görme sıklığından biraz bahsedebilirimisin

Mesela ultrasona girmek için timur hocayla görüşmek için transfere girmek için bile çok beklemiştim bide sıkışık halde. timur hocayıda bir kere görüşmeye gittiğimizde gördüm bide transferde sen gen artı neden beğenmedin

merhaba ben nisanda başladım tedavime aşılama olacaktı ama olmadı nedeni aşırı yumurta oluşumu.geçtiğimiz cumartesi günü çatlatma iğnemi vurdum ve mayısın 14ü bekliyorum.
allah ım isteyen herkese hayırlı 1 tane evlat nasip etsin...

Neşeli amin canım,
Selma ben gen -artı beğendim çok ama olmadı işte şimdi tereddütteyim hani ilki olmadı 2. yi başka bir doktorda ve kliniktemi denesem diye düşünüyorum. benim kendi doktorum gelmişti gen-arta aslında oranın hekimini 2 kere gördüm bir toplarken birde transferde kendi doktorum la gidi ama şmdi tedirginim ne biliyim değiştirmelimiyim bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…