- 24 Mart 2008
- 505
- 4
-
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
Acaba mayıs ayında kaç kişi tedaviye başlıyor ve nerelerde hangi tedaviyi görecekler? Bir bakalım mı ne dersiniz?:teytey::teytey::teytey:.
canım ben seni anladım herhalde.bir sorum olacak. bildiğiniz gibi bende geçen ay kist oluştuğu için lucrini kestik ve tüp denemesini bir ay erteledik. bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum. Doktorumla konuşacağım ama önce size sorayım dedim. Aynı durumda olup hap kullanırken 21. gün lucrin'e başlayan oldu mu yoksa hap kullandığınız ay sonunda adet görüp sonra lucrin'e 21. gün mü başladınız?
Çok karışık bir cümle oldu ama umarım anlatabilmişimdir :)))
mrb.bende bugun gıttım doktora ınsallah pazar yada pazartesı yumurtalarım toplanacak.cok sukur hersey sımdılık guzel gıdıyor.ılk tedavı olunca cok heyecanlıyım.bı sorum olacak transfer yumurta toplamadan kac gun sonra oluyor.herkeste aynımı yoksa farklılık gosterıyormu gun sayısı.insallah hersey guzel olur butun tedavıye baslayan arkadaslarımız ve bızım ıcın.
Normal şartlarda 3 gün sonra transfer olur, haydi hayırlısı, Allahım yar ve yardımcımız olsun, dualarımız seninle canımŞeniz
bir sorum olacak. bildiğiniz gibi bende geçen ay kist oluştuğu için lucrini kestik ve tüp denemesini bir ay erteledik. bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum. Doktorumla konuşacağım ama önce size sorayım dedim. Aynı durumda olup hap kullanırken 21. gün lucrin'e başlayan oldu mu yoksa hap kullandığınız ay sonunda adet görüp sonra lucrin'e 21. gün mü başladınız?
Çok karışık bir cümle oldu ama umarım anlatabilmişimdir :)))