Mayista Kimler Tedaviye Gidiyor

Gamzeciğim ilk deneme olmamışsa ikinci kez oraya gitmek gerekir, çünkü herbiri farklı yerde olursa bu kezde herbirinde deneme tahtası oluyorsun, çünkü sonraki öncekinin yaptıklarına pek kulak asmıyor

İSİM..........................................TEDA Vİ................................................ .......HASTANE
Ayşenur Amine Su.......................4. Micro .................6.5.2008 ....................Anatolıa
ggaye.........................................aşıl ama .................................................. .....
adayadayı...................................1. micro............................................. .........Gugan Klinik
akdas....................Temmuzda bol şanslar........................................... .................
kapkara.......................................1. aşılama........................................... ........Nisa Hastanesi
Aysegül 86.................................1. tüp bebek............................................. ...
çağla01.......................................tüp bebek............................................. .....
kuzuum ......................................2. tüp bebek............................................. ...
nurkrp............................................ .................................................. ..............
turksoyu.....................................3. aşılama........................................... ..........
Doudou......................................4.tüp bebek............................................. ......
Pelly1........................................20.5 .2008............................................. ....
Aktuel....................................... 3. tüp bebek............................................. .
Angel...baby...................................... .................................................. ........
Kuka...........................................tüp bebek............................................. ....
ruba............................................3. micro.................6.5.2008.................... .Fatih Ünv. Tıp Fak.
Alaren........................................2. micro............................................. ......Adana Başkent Has.
gamze-su...................................tüp bebek............................................. .....Anatolıa
İlkgül..........................................2. aşılama........................................... .......Gata
nur krp........................................aşılama ..................6.5.2008.....................HRS hastanesi
nges...........................................2.m icro..................20.5.2008................... Medical park
Seda♥Recep............................... 1. micro.................................................... Nisa Hastanesi
cereneren...................................tüp bebek............................................. ................
cans...........................................aşı lama.............................................. ...................
Özgürce........................................... .................................................. ......listedesin canım
biozard.......................................tüp bebek..............2.5.2008.....................Dr Pakize Tarzi
Emili40........................................... .................................................. .......
Kelebek 74................................2. micro.................20.5.2008................... ..Memorial
Lotus79......................................2. aşılama........................................... .......
aygulsıla......................................... .................................................. ..........
cans...........................................1.a şılama............................................ .....Şifa Hastanesi
sevimli hayalet.............................tüp bebek............................................. ....
ADDAA......................................4.tüp bebek............................................. ..Maya
GÜNIŞIĞI...................................1.tüp bebek.................................................

Arkadaşlar MERHABA,
Öncelikle tedaviye başlayan herkese bol şans diliyorum... ALLAH hepimizin yardımcısı olsun, sabırlar versin... Emeklerimizi boşa çıkarmasın.. O kutsal duyguyu "anne" olmayı, sağlık ve hayırlısı ile birlikte bizlere de yaşatsın... Yarın benim adetimin 21.günü. Öğlen saatlerinde dr ile görüşeceğim, kısmet olursa ultrason sonucuna göre (inşallah bir aksilik çıkmaz) tüp bebek için tedaviye başlayacağız.. Çok heyecanlıyım birazda gerginim.. Umarım herşey yolunda gider ve RABBİM BİZLERİN DE YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR... HERKESE KUCAK DOLUSU SEVGİLER!!!!!!!

Gamzeciğim ilk deneme olmamışsa ikinci kez oraya gitmek gerekir, çünkü herbiri farklı yerde olursa bu kezde herbirinde deneme tahtası oluyorsun, çünkü sonraki öncekinin yaptıklarına pek kulak asmıyor

GAMZECİM BENDE AYŞENURA KATILIYORUM BENDE ANATOLYAYA GİDİYORUM 3. DENEMEM OLCAK SENİN GİBİ BENİMDE KAFAM KARIŞMIŞTI OLUMSUZ OLUNCA Bİ ARKADAŞTA BANA AYNISINI DEDİ AYŞENUR GİBİ:1hug:

arkadaşlar ben hatamı yaptım acaba

1.denemem (3 transfer) olmadı ve ben aynı yerde denemek istemedim

tüp bebek merkeziydi şimdi bi hastaneye geçtim.mayıs 23 gibi başlayacak 2,denemem

Hastaneler arası rekabet fazla olduğu için bi de bunu denemek istedim.ilk denememi yaptırdığım merkez başarı oranında pek iddialı değildi sanki kendini bu yarışın içinde görmüyordu sanki

Aslında hepsi bahane belki olacağı varsa olurdu doktorlarımı suçlamıyorum ama

denenmişin denenmişi olmaz dedim bizim başarımız hastanenin başarısı ve yarıştaki hızı dedim değiştirdim

yeni doktorum eski merkezimin izlediği yolu kullandığı ilaçları sordu ve not aldı

Hakkımızda hayırlısı.İnşallah hepimizin son denemeleri olur

Arkadaşlar Merhaba ...
Biraz önce doktordan geldim... Ultrason gayet iyi... Bugün ilaçlara başladım.. İlk iğneyi merkezde yaptılar... Umarım herşey yolunda gider.. Rabbim yolumuzu açık etsin... Hakkımızda Hayırlısı Olsun!!!

günışığı,
Allah hayırlısını versin başarılar inşallah Allah yardımcınız olsun. Benimde kafam karışık deneme olunca birde en baştan başlanıcak herşeye korkuyorum yaa bakaım hayırlısı inşalalh herkese nasip etsin yarabbim.

günışığı tedavin hayırlı olsun
benimde bugün yumurta toplama işlemim yapıldı arkadaşlar.22 adet toplandığını söylediler bakalım önemli olan yarın verecekleri haberler.
ama acayip ağrım var karın ve kasıklarımda

günışığı tedavin hayırlı olsun
benimde bugün yumurta toplama işlemim yapıldı arkadaşlar.22 adet toplandığını söylediler bakalım önemli olan yarın verecekleri haberler.
ama acayip ağrım var karın ve kasıklarımda

Canım çok teşekkürler... Yumurta sayısı çokk güzel.. Umarim yarın çok çok güzel haberler alırsın... Bu işlemden sonra ağrıların olması normalmiş, özellikle anestezinin etkisi geçince.. Bugün merkezde beklerken yumurta toplama işlemi yaptıran bir çifte rastladım... Bayanın içeri alınışına ve çıkışına şahit oldum.. Çıkıştaki hali beni biraz korkuttu doğrusu... :bbo: Çok solgun ve yarı anestezinin etkisindeydi.. dinlenme odasına götürdüler.. Bu arada eşi dr ile konuşuyordu.. Sanırım 18 yumurta toplanmış.. dr söylediği sayının gayet iyi hatta fazla bile olduğu idi.. herşey yolundaymış, eşi ise çok heyecanlı idi.. Dr söyledikleri beni de mutlu etti sanki bana söylemiş gibi... Ardından çok genç başka bir çifti aldılar içeri onlar ise güzel haber aldılar... :hooray: tutmuş ve keseyi görmüşler..:emir_bebek: 1 bebişmiş... bayanın yüzündeki o gülücükleri görmenizi isterdim...:dance: eşinin mutluluğunu... tarif edilemez... onları görünce bütün korkularım gerginliğim yok oldu... Allah bizlerede bu mutlulukları yaşatır inşallah... o iki çift de sağlıkla bebeklerini kucaklarlar inşallah... RABBİM SEN YARDIMLARINI ESİRGEME....

bu akşam çatlatma iğnesini olucam. pazartesi sabah inşaallah aşılamam olacak. doktor iyi kalitede üç yumurtan var dedi ama hepsi büyürde çatlar mı bilmiyorum. duygularım belirsiz hatta biraz sakinim. benim yapıma ters bi tepki. acaba işlemden sonra değişir mi? arkadaşlar umutlanmamak mümkün değil. %8-10 fazladan ihtimal bile iyi. allah yardımcımız olsun. dualarınızı eksik etmeyin olur mu? sevgileeeer

kızlar size bişey sorucam.lucrin iğneyi kaç tane oldunuz?bana uzun protokol uygulandı yani adetimin 21.günü iğnelere başladım.bugün adet oldum 8.iğnemi olucam.Sanırım bir kutu daha verecekler.Pazartesi yani adetimin 3.günü oluyo tüp bebek merkezine gidicem muayene olucakmıyım bilmiyorum ama iğnenin miktarını 15mm den 10mm e düşüreceklermiş.sonra ne kadar kullanıcam bilmiyorum.Yumurta toplama işlemini genel anesteziylemi yapıyorlar?Bide transfer yaptıran var mı?zor bi işlemmi?Ne şekilde yapılıyo transfer?

bir sorum olacak. bildiğiniz gibi bende geçen ay kist oluştuğu için lucrini kestik ve tüp denemesini bir ay erteledik. bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum. Doktorumla konuşacağım ama önce size sorayım dedim. Aynı durumda olup hap kullanırken 21. gün lucrin'e başlayan oldu mu yoksa hap kullandığınız ay sonunda adet görüp sonra lucrin'e 21. gün mü başladınız?
Çok karışık bir cümle oldu ama umarım anlatabilmişimdir :)))
pelly1 ben senin sorunu anladım.bende doğum kontrol hapıyla birlikte lucrine başladım.aynı anda kullandım ikisini de.iğnenin 7.sini olduktan sonra adet oluyorsun yani hap bittikten 4-5 gün sonra.tam zamanı oluyo yani ikisi içinde.Zaten normaldede hap bittikten 4-5 gün sonra adet oluyorsun iğne kullandığındada aynısı oluyor.Bende bugün adet oldum hala iğnelere devam ediyorum hiç kesmeden devam edicem ama kaç tane daha olacağımı bilmiyorum.

banada ginera verdi doğum kontrol ilacı ve son ilacı içtiğim gün dr a gidicem lucrine başlıycak.. rapor çıkarttığım için bütün ilaçları yazdı günü gelince söylüycem dedi.. lucrinden sonra gonal f geçilicek.. hangi hastaneye gidiyorsunuz..? memnunmusunuz..?

Ben Dr.Pakize Tarzi Tüp Bebek Merkezine Başladım.Şimdilik memnunum sonra nolur bilmiyorum.Doktorum önerdiği için oraya gidiyorum yoksa medical parc bahçelievlere gidecektim.Gonal f ne içindi?onu ne kadar kullanıcaz?siz hangisine gidiyorsunuz?

Nisa hastanesi sibel hanıma gidiyorum.. Adetle birlikte doğum kontrol ilacı daha sonra adetin 21. günü lucrin ondan sonrada gonal f yumurtalara geliştirmek ve çogaltmak için ondan sonrada menegona başlanıcak.. Bakalım görücez inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza alırız çabalarımız boşa gitmez..

umarım dediğin gibi olur.Ben pek ümitli değilim ama görücez bakalım.ben bu ilaçları hiç bilmiyorum.gonal f hapmı?kaç gün kullanılıyomuş?menegona ne içinmiş?o kaç gün kullanılacak?bu işlemler 1 ayı bulacak desene.sizdeki sorun neydi tüp bebeği niçin yaptırıyorsunuz?benim tüpler kapalıda.

X