Mayista Kimler Tedaviye Gidiyor

geldim arkadaşlar evdeyim. ilginç bir tecrübeymiş. hep duyardım ama yaşamak başka. dinlenirken yumurtaları toplanan anesteziden uyanan arkadaşlar vardı. 20 folikül toplanmış bi arkadaştan ve hiç birinin içinden yumurta çıkmamış. çok ağladı. düşündüm, içim burkuldu. sorunsuz gebe kalanlar ne kadar şükretseler az. duygularım çokmkarmaşık. 16 gün sonra teste gel dedi doktor. bu kadar. rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. amiiiin.

MERHABA CANIM ANCAK BUGÜN AÇABİLDİM BİLGİSAYARI MALUM İŞE GELİNCE GİREBİLİYORUM....öncelikle tedavin başarılı olur inşallahta hep birlikte paylaşırız kk'de canım bende cumartesi başka dr.gittim.ve oda bana seninki gibi eşimin sperminde morfoloji bozukluğu varmış ve düşüklerim ondan oluyormuş,ama üzüldüm bunu benim dr.söylemedi meğerse benim 3.gün transfer değilde 5. gün olması gerekiyormuş çünkü 5. güne kadar yaşayan embriyo daha sağlammış dedi ve kafam karıştı şimdi hakan hocayamı gitsem yoksa burayamı diye

doğrudur canım başına gelmeyen bilmez inşallah 16 gün sonra hayırlı haberlerini alırız sakın kendini strese sokma bol bol dinlen

hakkında hayırlısı olsun canım..inş bebişinin kokusunu duyarsın tez zamanda..bence çok sanslısın,en azından hamilemiyim diye umutlanabileceksin...oysa ben...bugün kontrole gittim ama yumurtalarım hiç büyümemiş,ne yapacağımı şaşırdım.......senağlamasenağlama

ya arkadaşlar ben çok kötüyüm ya...yumurtalarım onca iğneye rağmen hiç büyümemişler....bu kadar dirençli yumurtalar hiç görmemiştim dedi doktor,çok ileri derecede pko imişim...anne olmak bana ne kadar da uzak......senağlama ama hepiniz için çooooooook dua ediyorum....ne olur şu mayıs listesi hayırlı olsun hepimize.....a.s.

sevgili kapkara.. yumurtaların büyümesi için safran yağını alıp yarım bardak suya 3-4 damla damlatıp her gün sabah iç. bi de kahvaltıda bal tarçın üzerine 10-11 adet çörek otu serp ve onu ye. inşallah yumurtaların büyüyecek canım. sevgiler.

canım arkadaşım, Allah razı olsun duaların için. ben senin mesajlarında müthiş bir pozitiflik hissediyorum. yakın geliyorsun bana. dayanacağız. herşey bizler için, a.s.imtihanlarda. bugün o haberi duyduğunda verdiğin tepki çok önemli. "sabır bir sıkıntıya karşı ilk gösterilen tepkidir." mealine gelen bir hadis
-i şerif var. sabır. sabır.a.s.

slm kızlar bende pkos luyum 3 yıldır tedavi oluyorum ama yerimde sayıyorum doktorlar beni deneme tahtası gibi kullandılar yine dr değiştirecem offff bunalımdayım

Kapkara tedavide olduğun için şuan bol bol sütlaç, puding vb. süt tatlıları ye ve yerken abartabilirsin, ayrıca eşin yanında mı bilmiyorum ama eşinle istekle birlikte ol yumurtalarının geliştiğini farkedeceksin inşallah, Allahım yardıncımız olsun

slm kızlar tesellinize çok ihtiyacım var bebiş bu ayda olmasa kahrolurum:1no2:

işte biz hatayı burada yapıyoruz arkadaşım. kimse bize bir garanti vermedi ki... biz biraz farklıyız. Allah bu yolda çabalarımızı görmek istiyor belkide. elimizden geleni de yaparız. bir gün belki kendiliğimizden kalırız. olamaz mı? sokağa çık ve gençlere insanlara bak. ben ankaradayım. kuğulu parkta 3 tane 17-19 yaş arası delikanlı gördük. resmen sevgiliydiler. utanmadan o kalabalıkta birbirlerine yapışıyorlar, sarılıyorlar, duruş bi garip, konuşma bi garip. düşünsene bir zamanlar bir anne ve baba onlar için hayal kuruyordu, ne umutları vardı. o anda farkettim ki hırslanmamak lazım. imtihanımız bu olsun arkadaşım sırtımızı Allah'a dayar çabamızı harcarız. ama ya Evlatla imtihan olursak? Allah korusun.a.s.[/COLOR

nur krp ne güzel yazmışsın canım benim, Allah hayırlısını versin tabiki
bir umut ,güzel kardeşim sakın ümidini kaybetme, gücün yettiği yere kadar tedavilerine, denemelerine boş verme, 43 yaşında anne olan bayanla tanışana kadar ben de bayağı moral bozukluğu vardı, hatta nisan da tedaviye gidecektim, kendimi hazır hissetmedim, tedaviyi erteledim, İnşallah bir gün hepiniz anneliği tadarsınız, Allahım buradan birbirine dualarını esirgemeyenlerin hepsine kucak kucak dolusu (ikiz, üçüz) bebişler versin inşallah

mrb yarında benım transferım var o kadar heyecanlı ve streslıyımkı bugun anlatamam.dua edın arkadaslarım benım ıcın.ınsallah hersey butun arkadaslarımız ve bızım ıcın cok guzel our.hepımız pozıtıf sonuclarımızı yazarız.

bısey soracam arkadaslar yumurta toplandıktan 1 gun sonr aıyorlar kac yumurtanın dollendıgını soyluyorlar.bu sayının bı sınırı varmıdır yoksa kısıden kısıye degısıyomu bu sayı cok merak edıyorum.

Tranferde en fazla 3 emriyo transfer ediliyor, çok kaliteli ve durumun iyi ise 2 de olabilir,senin kaç yumurta döllendi canım:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…