- 10 Aralık 2007
- 442
- 0
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
allah yardımcın olsun canım.inşallah herşey gönlünce olsun.kızlar dua istiyorum. sabah aşılamam var. heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah yardımcın olsun canım.inşallah herşey gönlünce olsun.kızlar dua istiyorum. sabah aşılamam var. heyecanlıyım
kızlar dua istiyorum. sabah aşılamam var. heyecanlıyım
herkese tüm kalbimle dua ediyorum.Rabbim emeklerinizin karşılığını versin.Hepinize nur topu gibi sağlıklı ,hayırlı evlatlar veeerrsinnnn.Darısı da başıma olsuuunn.....
sebeplerinden birisi morfoloji ile ilgili olabilirmiş yani bundan önceki merkez morf.sorununu görmediğinden herhangi bir hareketli sperm ile yumurtayı döllemiş Bu döllenen embriyoda anomali olur ve düşükle sonuçlanırmış.bu sebeple bu tedavide öncelikle morfoloji sorunu olmayan sperm seçilecek.
bir diğeride bende yapılan genetik testlerde mthfr denilen mutasyon saptandı.yani kan pıhtılaşması sorunum varmış.pıhtılaşma sorunu olduğundada embriyoya kan akışı sağlanamadığından beslenemiyor ve kendini dışarı atarak düşüyormuş.
bununda çözümü kan sulandıran iğneler kullanmaktan geçiyor.hamile kalırsan hamileliğin boyunca bu iğneleride kullanmak zorundasın.
yani bu iki nedende düşük sorunu imiş bakalım hayırlısı artık...
geldim arkadaşlar evdeyim. ilginç bir tecrübeymiş. hep duyardım ama yaşamak başka. dinlenirken yumurtaları toplanan anesteziden uyanan arkadaşlar vardı. 20 folikül toplanmış bi arkadaştan ve hiç birinin içinden yumurta çıkmamış. çok ağladı. düşündüm, içim burkuldu. sorunsuz gebe kalanlar ne kadar şükretseler az. duygularım çokmkarmaşık. 16 gün sonra teste gel dedi doktor. bu kadar. rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. amiiiin.
geldim arkadaşlar evdeyim. ilginç bir tecrübeymiş. hep duyardım ama yaşamak başka. dinlenirken yumurtaları toplanan anesteziden uyanan arkadaşlar vardı. 20 folikül toplanmış bi arkadaştan ve hiç birinin içinden yumurta çıkmamış. çok ağladı. düşündüm, içim burkuldu. sorunsuz gebe kalanlar ne kadar şükretseler az. duygularım çokmkarmaşık. 16 gün sonra teste gel dedi doktor. bu kadar. rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. amiiiin.
ya arkadaşlar ben çok kötüyüm ya...yumurtalarım onca iğneye rağmen hiç büyümemişler....bu kadar dirençli yumurtalar hiç görmemiştim dedi doktor,çok ileri derecede pko imişim...anne olmak bana ne kadar da uzak......senağlama ama hepiniz için çooooooook dua ediyorum....ne olur şu mayıs listesi hayırlı olsun hepimize.....a.s.
hakkında hayırlısı olsun canım..inş bebişinin kokusunu duyarsın tez zamanda..bence çok sanslısın,en azından hamilemiyim diye umutlanabileceksin...oysa ben...bugün kontrole gittim ama yumurtalarım hiç büyümemiş,ne yapacağımı şaşırdım.......senağlamasenağlama
ya arkadaşlar ben çok kötüyüm ya...yumurtalarım onca iğneye rağmen hiç büyümemişler....bu kadar dirençli yumurtalar hiç görmemiştim dedi doktor,çok ileri derecede pko imişim...anne olmak bana ne kadar da uzak......senağlama ama hepiniz için çooooooook dua ediyorum....ne olur şu mayıs listesi hayırlı olsun hepimize.....a.s.
slm kızlar tesellinize çok ihtiyacım var bebiş bu ayda olmasa kahrolurum:1no2:
bısey soracam arkadaslar yumurta toplandıktan 1 gun sonr aıyorlar kac yumurtanın dollendıgını soyluyorlar.bu sayının bı sınırı varmıdır yoksa kısıden kısıye degısıyomu bu sayı cok merak edıyorum.