Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kendim .
BENNN BEKLIYORE
INSALLAH HAMISSIZDIR![]()
hos buldum.Hoşgeldin o zaman
Dün akşam dayanamayıp test yaptım ama negatiftibakalım 3 güne regl olmazsam yine yapıcam
hos buldum.
Ne bilem bi mucize olur belki yarinda ben test yapicm normelde iki gun sonra adet olmam lazim ama şu son 3 aydir 4 gun gecikmem oluyor onun icin 30 da bat
Nasip bakalim.
Hakkimzda hayırlısı insAllah benimki mucize olur ancak.Aynı tarihlerimiz desene had bakalım nisan sonu hamişi olmazsak mayısa inşallah![]()
Hakkimzda hayırlısı insAllah benimki mucize olur ancak.
Bakalim olmasada canimiz sagolsun. Demi ama.
Temam haber ederim yarin.Tabiki önce sağlık ama olsun olsun hayırlısıyla. Haber ver test yaparsan
Temam haber ederim yarin.Tabiki önce sağlık ama olsun olsun hayırlısıyla. Haber ver test yaparsan
Temam haber ederim yarin.
Cokkk eminimki negatif ama iste elimde ki test beklemesin yapim atim.
Amin insAllah hayırlısı olsunUmudunu kaybetme inşallah çift çizgi görürsün.
İnşallah mayıs bizim için güzel olur umut kaybetmek yok yine deBu ay hüsran oldu gecen ay kimyasal gebelik tibakalım artık 4 yıldır bekliyorum soğan kürü incir ve hayıt otu ile destekliycem inşallah mayısta gebelik oluşur..hepiniz duamdasınız
İnşallah Rabbim hem uç aylar hem ramazanı şerif hürmetine bize güzel bayram şekerleri göndersinİnşallah mayıs bizim için güzel olur umut kaybetmek yok yine de
Amiiinİnşallah Rabbim hem uç aylar hem ramazanı şerif hürmetine bize güzel bayram şekerleri göndersin![]()
Az kalmış hadi hayırlısı canım benim bat1 ama test negatif çıktı mayıs sonu artık bir umutBenimde bat 5 Mayıs![]()
Belki erkendir test için umudunu kesme cnmAz kalmış hadi hayırlısı canım benim bat1 ama test negatif çıktı mayıs sonu artık bir umut