Mayısta Gebelik Düşünenler Buyursun

Hoşgeldin o zaman :rapci:
Dün akşam dayanamayıp test yaptım ama negatifti:KK17: bakalım 3 güne regl olmazsam yine yapıcam
hos buldum.
Ne bilem bi mucize olur belki yarinda ben test yapicm normelde iki gun sonra adet olmam lazim ama şu son 3 aydir 4 gun gecikmem oluyor onun icin 30 da bat
Nasip bakalim.

hos buldum.
Ne bilem bi mucize olur belki yarinda ben test yapicm normelde iki gun sonra adet olmam lazim ama şu son 3 aydir 4 gun gecikmem oluyor onun icin 30 da bat
Nasip bakalim.

Aynı tarihlerimiz desene had bakalım nisan sonu hamişi olmazsak mayısa inşallah :dua:

Sabh dayanamayıp test yaptım ve negatif :KK61::KK61::KK43:

Bu ay hüsran oldu gecen ay kimyasal gebelik tio_Oo_O bakalım artık 4 yıldır bekliyorum soğan kürü incir ve hayıt otu ile destekliycem inşallah mayısta gebelik oluşur..hepiniz duamdasınız

Bu ay hüsran oldu gecen ay kimyasal gebelik tio_Oo_O bakalım artık 4 yıldır bekliyorum soğan kürü incir ve hayıt otu ile destekliycem inşallah mayısta gebelik oluşur..hepiniz duamdasınız
İnşallah mayıs bizim için güzel olur umut kaybetmek yok yine de

Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildim
2017 agustos ayindan 15 nisan 2019 tarihine kadar dogum kontrol hapi kullandim. Eşim ile artık bir bebek düşünüyoruz inş. Benim için ilk deneyim olacak.
Öncelikle hapi biraktiktan sonra 19 nisanda hasta oldum. Sizce biraz daha bebek icin beklemelimiyim. Haptan hemen sonra hamile kalınca herhangi bir sorun olur mu?
Bu arada benim kan degerim Arh +
Eşimin Arh - herhangi bir kan uyuşmazlığı olup olmadığını nasıl anlarım. Simdiden ilginiz için teşekkür ederim bana yardımcı olmanız dileğiyle..:)

Back
X