Mayısta Gebelik Düşünenler Buyursun

Aranizda ankarada yasayan var mi hangi hastahane daha iyidir

Zubeyde hnm bana yakin ona bir gideyim onumuzdeki hasta ins baksinlar bakalim alttan muane ederlerse bir sorun olmaz degil mi
Önce testleri yaparlar gebelik şüphen varsa yoksa bakarlar canım sorun olmaz

Aranizda ankarada yasayan var mi hangi hastahane daha iyidir
Ankarada yaşıyorum 4 yıldır gitmediğim devlet ve özel hastane kalmadı.anladımki hastane değil hekim önemli devlete gideceksen Zübeyde hanım doğum evini tavsiye ederim her zaman aynı doktor denk gelmiyor orada hekim tavsiye edemiycem özele gideyim dersen lokman hekim etlik şubesi doktor elif terzi veya başkent üniversitesi hastanesi göğşen hoca var onlara gidebilirsin tavsiyem devlette zaman kaybetme bu hastanelerde sskn var ise uygun fiyata muayene olup sürekli birebir aynı doktorla muhatap olursun işleyiş daha hızlı inşallah gebelik olursa aynı doktorla devam edip gebelik boyunca seni tanıyan biriyle 9 ayı tamamlamak daha makul geliyor googlden bi araştır iki doktor içinde olumsuz hiç bir yorum yok birebir ikisiyle de muhatabım çok tecrübeli ve herşeyden önce hastasını iyi takip edip doğru tedaviyi uygulayan insanlar 4 senem boşu boşuna devlette geçti sebepsiz infertilite denildi ama özelde troid hastası olduğumu ve gebeliğe engel olduğunu öğrendim iyi araştır tavsiye ederim

:halay::KK74::KK53:
Aha bende simdi yaptım kossss koca kip kirmisi tek çizgi negatif tabiki bu ayda olmadı napalim artık gelecek zamanda çalışmaya devam
Çok gördüm o tek kırmızı yı Rabbim mübarek aylar hürmetine tez vakitte nasip etsin moral bozmak yok boza boza sağlığımdan oldum 2 sefer beklenmedik anda çift çizgi gördüm ama ikiside düşük oldu düşük sebebleri araştırıldı bi sorun çıkmadı en son pskoloğa yönlendirdiler o tek kırmızıları göre göre pskolojim bozuldu stresten kaynaklı dediler onun için tavsiyem nasip de gül geç Allah bekletiyosa daha iyisini vermek için derler

Çok gördüm o tek kırmızı yı Rabbim mübarek aylar hürmetine tez vakitte nasip etsin moral bozmak yok boza boza sağlığımdan oldum 2 sefer beklenmedik anda çift çizgi gördüm ama ikiside düşük oldu düşük sebebleri araştırıldı bi sorun çıkmadı en son pskoloğa yönlendirdiler o tek kırmızıları göre göre pskolojim bozuldu stresten kaynaklı dediler onun için tavsiyem nasip de gül geç Allah bekletiyosa daha iyisini vermek için derler
Aynen öyle amin insAllah Rabbim kimsenin kucağını bos birakmaz insAllah.
Varsın olmasın ya.napalim.hayırlısı oysa bizde bunla yetiniriz Rabbim seninde yardimcin olsun zor.mesele.
Bekliyoruz bakalim.😊

Merhabalar kızlar, inşallah hayırlısıyla gönlünuzdekiler olur, biz de mayıs ayında istiyorduk, 19 Nisanda en son adet tarihi. Bu aralar eşim de ben de hiç konusunu açamıyoruz bakalım artık ne olacak 😂

Kiz bi 4 .5 dkka sonra böyle oldu ne demek buuuu

Eklentiler

• 15562603133834870062974785849720.webp
    15562603133834870062974785849720.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 46
Gebelik var gibi biraz daha bekle koyulaşabilir şu an biraz silik olmuş gebeliğin erken döneminde böyle oluyor testte bi hata yoksa gözün aydın
inanmiram bu testlere ama hayirlisi ilk defa boyle silik cizgi cikti dur bahalim ne olacak umudum 0 ginede.aman olmasada olmasin dedim bu ay üzerinde durmadim

inanmiram bu testlere ama hayirlisi ilk defa boyle silik cizgi cikti dur bahalim ne olacak umudum 0 ginede.aman olmasada olmasin dedim bu ay üzerinde durmadim
Belirtin yokmu hiç onlarda seni yönlendirir şimdiye kadar 40 tane test yaptım hiç biri yanlış sonuç vermedi belirtilerini takip et bakalım

Tesekkur ederim ilginiz icin en iyisi doktora gitmek. Hapı evet uzun sure kullandim Allah ins nasip eder. 2 ay daha adet olmam benim icinde daha iyi olacak bakalim.

Aninda kala cok duydum hic olmsuz dusunme... esim Negatif ben poztif ama biligim anne negatif olunca kan uyusmazligioldugu yonunde

3 gun sol göğüs ucum delicesine agirdi bel agrim kasik batmam bide nokta kadar kahverengi leke oldu bunlar yeterli oluyormu
Bunların hepsi hem gebelik belirtisi hem regl belirtisi umarım pozitiftir sonuç bizide hbrdar edin

Back
X