- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
- Konu Sahibi yavrukartalim
-
Hayırlı olsun tedaviniz ilk asilamaniz mi olacak bi sorun vs varmiydi sebepsiz mi inşaallah guzel sonuçlar alırsınızarkadaşlar ben de bu ay ilk aşılamamı olacağım . puregon 300 verdi günde iki doz. iğnelere p tesi başlayacğm.İnşallah hepmz bu ay iyi haberler alrz..
ya saat 3 e kadar çatlar demi 31 saat oldu. çatlamamışsa ne olacak bide iki kolumdanda çatlatma iğnesi oldumCanım sakin ol öyle düşünme olumlu düşün ki olumlu olsun catlamistir Allah yar ve yardımcın olsun dualarim seninle inşallah
bilmiyorumka dr kolundan yapacan dedi. ilk aşılamam çok tecrübesizim. com teşekkür ederim . benim 1 tane yumurtam oluştu. ama rahim yatağı falan çok ilyi dedi . şansım nasıl bu ay içinGöbekten neden olmadın canım. Benimde senin gibiydi gece 11 de catlatma ignesi oldum pazartesi 11 de aşılamam yapıldı eve geldim çok şiddetli ağrım oldu Drum yumurtaların catliyor dedi belki seninde böyle olur panik yapmacanım
onun çok iyi sonuçları canim. bendeki sebepsiz infertilite. sen ilk defamı yaptırdınOlsun tek yumurta da olabilir önemli olan eşinin sperm sayisi. Nasıldi ileri hızlı falan
inşşş güzel haberler alırsın canım. sende kaç yumurta oluştuBenimde ilk aşılamam bugün 7. Günün bekliyorum bakalım
o zaman şansın baya yüksek canım. çoğul gebelik olabilir sende o zaman3 yumurtam oldu canım hepsi 20 cmden büyüktü
2 yıl olacak canım. 27 yaşındayım senCatlatma ignesi hepsini catlatacak canım sonradan zannetmiyorum ki büyüsün hem bi tane olsun Rabbim den sadece biricik istiyorum. Kaç yıllık evlisin
Bilmem ilk aşılamam acemiydim bende . SizCe risk varmı tedirgin oldum simdiAslında fazla yumurta riskli arkadaslar cogul olabiliyormus mesela bana catlatma yapilirken 2 yumurta vardi 19 mm,birde sonra buyuyen 7 mm vardı henuz sonucu bekliyorum? Acikcasi ikiz degilde 2 yil arayla yapmak bana daha mantikli geliyor
Neden cogul yumurtayla asilama yapiliyor yanlis degil mi?
Bende ilk aşılamam bende bilmiyorum diger gruplarda yazmıslardi riskli oluyotmus bende ondan tedirgin oldum:)Bilmem ilk aşılamam acemiydim bende . SizCe risk varmı tedirgin oldum simdi
Sizin aşılama hangi tarihte oldu sonucu ne zaman ogreneceksinizNe yapacağımızı da şaşırdık her kafadan bir ses :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?