Aşılama mayısta 2016 da aşılama olacaklar birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar ben de bu ay ilk aşılamamı olacağım . puregon 300 verdi günde iki doz. iğnelere p tesi başlayacğm.İnşallah hepmz bu ay iyi haberler alrz..
Hayırlı olsun tedaviniz ilk asilamaniz mi olacak bi sorun vs varmiydi sebepsiz mi inşaallah guzel sonuçlar alırsınız

kızlar iğnelerim bitti cumartesi gece 1 deçatlatma iğnemi oldum bugun saat 3 te aşılama olcak. dün ovulasyon testi yaptım 2 çizgi kopkokuydu. bugun yaptı m silikti. yumurtam çtlamışmıdır hissetmiyorum akıntımda yok. morulim bozuldu çatlamayacakmı acaba

Canım sakin ol öyle düşünme olumlu düşün ki olumlu olsun catlamistir Allah yar ve yardımcın olsun dualarim seninle inşallah

Göbekten neden olmadın canım. Benimde senin gibiydi gece 11 de catlatma ignesi oldum pazartesi 11 de aşılamam yapıldı eve geldim çok şiddetli ağrım oldu Drum yumurtaların catliyor dedi belki seninde böyle olur panik yapmacanım

bilmiyorumka dr kolundan yapacan dedi. ilk aşılamam çok tecrübesizim. com teşekkür ederim . benim 1 tane yumurtam oluştu. ama rahim yatağı falan çok ilyi dedi . şansım nasıl bu ay için

Catlatma ignesi hepsini catlatacak canım sonradan zannetmiyorum ki büyüsün hem bi tane olsun Rabbim den sadece biricik istiyorum. Kaç yıllık evlisin

Aslında fazla yumurta riskli arkadaslar cogul olabiliyormus mesela bana catlatma yapilirken 2 yumurta vardi 19 mm,birde sonra buyuyen 7 mm vardı henuz sonucu bekliyorum? Acikcasi ikiz degilde 2 yil arayla yapmak bana daha mantikli geliyor
Neden cogul yumurtayla asilama yapiliyor yanlis degil mi?

Bilmem ilk aşılamam acemiydim bende . SizCe risk varmı tedirgin oldum simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…