- Konu Sahibi yavrukartalim
-
Aminnnn inşaallah dualarimiz kabul meleklerimiz bizimle olsunay hadi inşallah hamilesindin canım bu cuma mübarek gün rabbim nasip etsin inşallahhhhhh
YOK CANIM İŞTEYİM AKŞAM 17.30 DA RANDEVUM.
Hadi guzel haberlerla gel insaallahYOK CANIM İŞTEYİM AKŞAM 17.30 DA RANDEVUM.
YA HAFTAYA CUMAYAY KADAR AŞILAMIN OLMASI LAZIM YAKINIMIZIN DÜĞNĞNÜ VARHadi guzel haberlerla gel insaallah
AYAKTA ÇOK KALMAMDA TEK SIKINTI TRANSFER O GÜNE DENK GELİRSE NAPARIMCanim dugun varsada senin cok ayakta olmaman lazim aslinda transfer sonrasinda
O zaman tumurtalarinin büyüklügune göre doktoruna sor cumartesi yapsin transferiAYAKTA ÇOK KALMAMDA TEK SIKINTI TRANSFER O GÜNE DENK GELİRSE NAPARIM
İĞNELERE PAZARTESİ BAŞLADIM BUGUN KONTROLE GİECEM ADETİM 4. GÜNÜ BAŞLADIMİlk anda tutarsa tutar bence canım ilk 3 gün yine de çok önemli. İğneler ne zaman basladin
Naptin cnm görüştün mu doktorlaİĞNELERE PAZARTESİ BAŞLADIM BUGUN KONTROLE GİECEM ADETİM 4. GÜNÜ BAŞLADIM
Himm anladim cnm bakicaz artik e2 me bakti 107 çıktı yukseltilebilir dedi ilaca devam et dedi bise estrafem verdi rahmi kalinlastirsin digeTakviye olarak bögurtlen kökü suyu icmistim araştır ve dene istersen canım benim umudunu kaybetme lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?