- Konu Sahibi yavrukartalim
-
Sizin yas kac kac yillik evlisiniz bence o lara takilma cok var korunmayı birakip gebe kalan ben hic korunmadim esim korundu vs ama olmayinca olmuyor ışte
ben 27 yaşındayım eşim 28 . 2 yıl olcak bizim. senin olmamasının bi nedeni varmı canım yokse seninkedmi sebepsizSizin yas kac kac yillik evlisiniz bence o lara takilma cok var korunmayı birakip gebe kalan ben hic korunmadim esim korundu vs ama olmayinca olmuyor ışte
Canim ilk doktora kontrole gittigimizde benim prolaktinim biraz yuksekti esimin degerleri normaldi sebepsiz dedi doktor suan durumlar ne bilmiorum esim test yaptirali 1yil oldu bi degisim gerileme vs varmi bilemiyorumben 27 yaşındayım eşim 28 . 2 yıl olcak bizim. senin olmamasının bi nedeni varmı canım yokse seninkedmi sebepsiz
anladım canım. aşılama iğnelerinin yan etkeleri varmı. siz 3. yü yaptırdınızmı yaptırackmısınızCanim ilk doktora kontrole gittigimizde benim prolaktinim biraz yuksekti esimin degerleri normaldi sebepsiz dedi doktor suan durumlar ne bilmiorum esim test yaptirali 1yil oldu bi degisim gerileme vs varmi bilemiyorum
Canim yapicaz insaallah klomenle benim yumurtalarim buyuyo biz klomen hapla buyutucez cumartesi bakicak doktorum ona göre haftaya falan yapilir sanirimanladım canım. aşılama iğnelerinin yan etkeleri varmı. siz 3. yü yaptırdınızmı yaptırackmısınız
iğneler çok pahalı keşke banada klomen verseydiCanim yapicaz insaallah klomenle benim yumurtalarim buyuyo biz klomen hapla buyutucez cumartesi bakicak doktorum ona göre haftaya falan yapilir sanirim
Evet baya yuksek dozda baslatmis vardir bi bildigi herhalde senin de ikinci günün dimi ilaca baslayi adetinin kacinci gunu başladın400 tl canım 600 lük günlük 150 ml vuruyorum. valla ceseretliyim vuruyorum.ama bu ilaç yetmeyebilirmiş bir kutu daha almam gerekebilirb , bazı kişilen 50 ml falan kullanıyo benimki niye o kadar çok anlamadım
adetin 4. günü başladım bugun 2. iğneyi yapacam insEvet baya yuksek dozda baslatmis vardir bi bildigi herhalde senin de ikinci günün dimi ilaca baslayi adetinin kacinci gunu başladın
Cnm naptin nasil gidiyoadetin 4. günü başladım bugun 2. iğneyi yapacam ins
Alalal vardir bi bildiği ilk asilaman mi bi sorununuz varmiydi bilgi verirmisin hayirlisi olsun hepimiz için insaallah topik uğurlu gelir bizeBanada bu ay aşılama yapılacak ama bana ne klomen ne igne letrasan diye bir hap elevit balık yağı bunlar verildi
Ayyy ne guzel canim allah bağışlasın benimde 2.asilamam tuttu ama olmadı maalesef bu 3.olucak gecen ay bendede kist verdi ama bu ay atmıştım adetle kismet bakalım ne olacakBenim ilk aşılama değil ilk yaptirdigim tutti 5 yasinda kızım var.2.icin 2. Aşılama yapıldı tutmadi bu 3. olacak eşimde hareket problemi vardı. Ben de kist vardı geçen ay onu tedavi ettik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?