Aşılama mayısta 2016 da aşılama olacaklar birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sizin yas kac kac yillik evlisiniz bence o lara takilma cok var korunmayı birakip gebe kalan ben hic korunmadim esim korundu vs ama olmayinca olmuyor ışte
Sizin yas kac kac yillik evlisiniz bence o lara takilma cok var korunmayı birakip gebe kalan ben hic korunmadim esim korundu vs ama olmayinca olmuyor ışte
ben 27 yaşındayım eşim 28 . 2 yıl olcak bizim. senin olmamasının bi nedeni varmı canım yokse seninkedmi sebepsiz

ben 27 yaşındayım eşim 28 . 2 yıl olcak bizim. senin olmamasının bi nedeni varmı canım yokse seninkedmi sebepsiz
Canim ilk doktora kontrole gittigimizde benim prolaktinim biraz yuksekti esimin degerleri normaldi sebepsiz dedi doktor suan durumlar ne bilmiorum esim test yaptirali 1yil oldu bi degisim gerileme vs varmi bilemiyorum

Canim ilk doktora kontrole gittigimizde benim prolaktinim biraz yuksekti esimin degerleri normaldi sebepsiz dedi doktor suan durumlar ne bilmiorum esim test yaptirali 1yil oldu bi degisim gerileme vs varmi bilemiyorum
anladım canım. aşılama iğnelerinin yan etkeleri varmı. siz 3. yü yaptırdınızmı yaptırackmısınız

Canim ne kadara aldin hangi igneyi versi kac doz vuruyosun kendin yapabiliyomusun iğneyi ben cesaret edemedim ya igneye

400 tl canım 600 lük günlük 150 ml vuruyorum. valla ceseretliyim vuruyorum.ama bu ilaç yetmeyebilirmiş bir kutu daha almam gerekebilirb , bazı kişilen 50 ml falan kullanıyo benimki niye o kadar çok anlamadım

400 tl canım 600 lük günlük 150 ml vuruyorum. valla ceseretliyim vuruyorum.ama bu ilaç yetmeyebilirmiş bir kutu daha almam gerekebilirb , bazı kişilen 50 ml falan kullanıyo benimki niye o kadar çok anlamadım
Evet baya yuksek dozda baslatmis vardir bi bildigi herhalde senin de ikinci günün dimi ilaca baslayi adetinin kacinci gunu başladın

Bende dün başladım adetin 5.günüydü bu gun akşam iki tane daha icicem onceleri sabah 1 aksam bir di bus efer ikisini birden akşam ic dedi bakalim hayirlisi cnm ama senin islemin daha rrken olur benden sanırım çünkü igneler daha etkili hemen büyütüyor

Benim ilk aşılama değil ilk yaptirdigim tutti 5 yasinda kızım var.2.icin 2. Aşılama yapıldı tutmadi bu 3. olacak eşimde hareket problemi vardı. Ben de kist vardı geçen ay onu tedavi ettik.

Canim bu ilac memr kanserli hastalara veriliyomus aslinda ama yumurtalari uyardığı icin de verilebiliyomus topikte kullananlar var

Benim ilk aşılama değil ilk yaptirdigim tutti 5 yasinda kızım var.2.icin 2. Aşılama yapıldı tutmadi bu 3. olacak eşimde hareket problemi vardı. Ben de kist vardı geçen ay onu tedavi ettik.
Ayyy ne guzel canim allah bağışlasın benimde 2.asilamam tuttu ama olmadı maalesef bu 3.olucak gecen ay bendede kist verdi ama bu ay atmıştım adetle kismet bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…