Aşılama mayısta 2016 da aşılama olacaklar birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yavrukartalim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
1.347
712
53
34
Merhaba arkadaslar benim bu 3.cu asilamam olacak 2.si tutmuştu gecen yil ama iki ay sonra kurtaj olmak zorunda kaldım embriyo gelişmediği için tecrubelerimizi burda paylaşalım.rabbim hepimize evlatlarimizi nasip etsin inşaallah

Can'ım benim ikinci aşılamamda negatif oldu geçen ay hiç ara vermeden üçüncü için start aldım bende adet olmayı bekliyorum bugün negatif sonucu aldım

Can'ım benim ikinci aşılamamda negatif oldu geçen ay hiç ara vermeden üçüncü için start aldım bende adet olmayı bekliyorum bugün negatif sonucu aldım
Canim benim hic üzülme allah büyük inşaallah 3.cu de yavruna kavusursun allahin izniyle sizde bi sorun varmiydi aşılama oncesi ilac vitamin vs kullandin mi igneylemi klomenle mi büyütüldü yumurtan bilgi verirmisin biraz

Teşhisim hipo hipo fsh lh östrojen ve progesteron değerlerim sıfıra yakın ancak iğnelerle yumurta büyüyor ben hiç klomen kullanmadım menogon Merional gibi iğneler kullanıyoruz en az 150 doz ile eşimde problem yok bu ikinci aşılamada yumurta büyütme aşamasında folik asit d vitamini ve multivitamın aldım sabahları çörekotu bal ve tarçın yedim ve en önemlisi incir kürüde yaptım 8 güzel yumurta oluştu milyonlarca sperm verildi ama olmadı birinci aşılamada 7 yumurta vardı 1 yumurta yetiyorlar bir sürü yumurta işe yaramıyor aklım almıyor kısmet diyorum başka açıklaması yok çünkü birde bir tüp bebek denememiz var kendimi çok şanssız hissediyorum herşey güzel ilerliyor ama sonuç yok

Canim Maasallah ne kadar çok yumurtan süper bisi keske tup bebeğe gecis yapsaydiniz 8 yumurta ne demek hakkında hayırlısı olsun peki bitanr mi catlafma iğnesi oldun yumurtalarin catlayip catlamadigina bakildimi bizde de sorun yoktu ama bu sene esimde şeker çıktı maalesef busa biraz spermlere etken bilmiorum son durumu ne aşılama gorucez attik bende esime surekli vitaminler veriyodum selenyyum qoenzim q10 vs gene aynilarini yapmayi düşünüyorum bakalim hakkimizda hayirlisi olsun

Evet güzel yumurtalar ama işe yaramıyor yüksek dozda iğne kullanmak zorundayım yoksa hiç büyümüyorlar böyle oluncada sayı çoğalıyor aslında çok riskli çoğul gebelik açısından doktorum bana dördüz olursa hiç şaşırma ama bu bizim istediğimiz bir durum değil dedi kendimi ikiz üçüze odaklamışken negatif i görmek hayal kırıklığı oluyor belki çok sayıda olduğu için kalitesiz oluyordur kim bilir işte bilmiyorum ben yine tüp bebek istiyordum ama çok pahalı doktorda aşılamayla devam et diyor aklım çok karışık

Evet bir çatlatma iğnesi yaptırdım hiç kontrol etmedi çatlayıp çatlamadığını aşılamayı 12. Saatte yaptı bu bana garip geldi birincide başka bir doktor yapmıştı 36. Saatte birde birincide ultrason eşliğinde yaptılar ikinci aşılama da ultrasonla takip etmeden direk eğilip bakıp yaptı aşılamadan iki üç gün sonra progesteron iğne yaptım bir hafta günde iki kez o kadar başka ilaç yokru

Canim aklını bulandirmak istemem ama bu kadar çok yumurtaya bi iğne etki ediyormu acaba bazı forumlarda gormustum 3.4 yumurtasi olanlara iki igne vurulmuş vs bilemedim yani bide catlatma ignesinden genelse hep 36 saat sonra yapiliyo ama bilemedim vardir bir bildiği herhalde doktorunun

8 aydır çocuk istiyoruz , dün gittiğim doktor sebepbiz infertilite dedi , zaman kaybetmeyelim aşılama yapalım dedi, dün iğnelere başladık, korkularım var ilk ay tutma ihtimalı kaç acaba, yaşım 27 ve 2 senelik evliyim

Canim panik yapma sakin ol öncelikle hic bisi olmayacak merak etme sebepsiz inferlite ise olur tabi neden olmasin esinin sperm durumu sayisi hareketi vs iyi mi

Canim asilamanin tutma şansı biraz az %18-20 falan ama cok fazla aşılama ile gebelik elde eden var bitaneside benim onun için müsterih ol allaha güven.folik asit icmeye basladin mi gebeligi kolaylastirmasi için eşine nde takviye olmasi icin vitaminler icirebilirsin biz öyle yapmıştık

onun testleri normal çıktı hatta çok iyi aslında benimde iyiydi dün gittiğim doktor sanin beklememn hemen aşılı yaptırman lazım dedi. korktum durum o kadarmı kötü dedim. dün ilk doz iğnemi yaptı cumaya kadar ben yapacam sonra cuma tekrar yapacam. haftayada aşılama yapılıcak. ailerer söylemicez olduki tuttu inş kimse anlamaz. çoğul gebelik riski oluyomuş sanırırm

Evet gelişen yumurtalarina bağlı olarak çoğul gebelik olabiliyo amannn be canim ya tutsun da varsin çoğul olsun elbet ailede vardir gecmiste ikiz vs hic bisi olmaz

ben 8 aydır folik asit içiyorum eşim ilaç kullanmıyo. bol bol keçiboynuzu suyu içirdim o da bi işe yaramadı ya dün ne umutlarla gittim neler duydum. aşılama nasıl bi süreç zormu. başıma neler gelecek canım anlatırmısın

Canim başına hic bisi gelmeyecek merak etme asilama 5.10 dakikalık bir islem zaten hic korkma yumoslarin buyuyunce catlatma ignesi olacaksin 36.sonra da esin sperm vericek yikanacak ve islemin olacak bu kadar basit sadece rahim agzini biraz acip kanul ile esinin spermlerini yumurtalara yakin bi yere aktaracaklar olay bu

özel olacak ama sizin yaşınız kaç na kadarlık evlisiniz. ilk çocuğunuzmu olacak
Canim ben 26 yasindayim esim 42 yasinda 4.yilikiz ilk 2 sene istemedik maalesef sonrada gecen yil aşılama ile hamile kaldim ama kürtaj olmak zorunda kaldim biz durumlar böyle allah nasip ederse ilk olacak inşaallah

Canim ben 26 yasindayim esim 42 yasinda 4.yilikiz ilk 2 sene istemedik maalesef sonrada gecen yil aşılama ile hamile kaldim ama kürtaj olmak zorunda kaldim biz durumlar böyle allah nasip ederse ilk olacak inşaallah
inş hakkımızda hayırlısı olur . ben olmayacağını bilseydem ilk sene hiç korunmazdım. çok kafama takıyorum ondanmı olmuyor acaba

inş hakkımızda hayırlısı olur . ben olmayacağını bilseydem ilk sene hiç korunmazdım. çok kafama takıyorum ondanmı olmuyor acaba
Sizin yas kac kac yillik evlisiniz bence o lara takilma cok var korunmayı birakip gebe kalan ben hic korunmadim esim korundu vs ama olmayinca olmuyor ışte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…