Aşılama mayısta 2016 da aşılama olacaklar birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aşılama yapılabilmesi için belli bir yumurta sayısı varmı. korkuyorum o kadar hormon yüklemisi yaptık olumsuz bir şey olacak die
Hayatim hic korkma hic bisi olmaz bazı doktorlar 3ten fazla yumurta buyumusse yapmayabiliyor çoğul gebelik riskine karşı ama hastanin da fikri aliniyodur muhakkak yani anlayacagin cok yumurta olması gerekmiyor bir yumurta bile yeterli işlem için

çoğul gebelk bende istemiyorum ama birden fazla yumurta oluşması sansımı artırır demi. adetin kaçıncı günü aşılama yapılıyo biliyormusun

çoğul gebelk bende istemiyorum ama birden fazla yumurta oluşması sansımı artırır demi. adetin kaçıncı günü aşılama yapılıyo biliyormusun
Canim benim ilk asilamam da 1 yumurtam vardi tutmadi ikincisinde 2 tane olgun ve minikler vardi 2 yumurta da cok iyi gorunuyodu ikiz olabilir demişti ama olmadi taki dollendi onuda kaybettim zaten tabiki 2 ve 3 iyidir bence cogul gebelik riskine karşı adetin belli bir günü yapilmiyo yumurtan istenilen büyüklüğüne geldigi zaman catlatma ignesi oluyosun ve 36 saat sonra genellikle yapiliyo asilaman

Meraba kızlsar bende varım gecen cuma yaptrdım ıkıncı asılamamdı ılkı tutmadı snuc beklıyrum bende
Ayy süper biz daha yumurta büyütme islemindeyiz benim ikinci tutmustu inşaallah topigimizin ilk güzel haberini senden alırız.bilgi verirmisin biraz bi problem varmiydi asilaman nasil yapildi igneylemi kac yumurta vardi sperm sayisi vs

yaa aşılamanın tutması için ne yapmalı ne yenmeli ne içmeli . aşılamada sans çok azmış aslında . ilk seferde tutması mucize sanırım

yaa aşılamanın tutması için ne yapmalı ne yenmeli ne içmeli . aşılamada sans çok azmış aslında . ilk seferde tutması mucize sanırım
Canim ilk seferde tutan bir sürü kişi var dua et bol bol valla benim bir arkadasimdan ogrendigim tüp bebek yaparken bol bol ananas yemis bende onu yemeyi düşünüyorum belli bisi yok aşılama şu yapilsin diye calismiyosan bi hafta dinlen ilk 3 gün hic bisi yapmamaya çalış

Ayyy ınsallah :) sebebsız ınfretıkıte ıkı yldır olmuyo canım ama ılk bır yıl dktra gtmedım buay olur dıye dıye vakıt gecmıs ıste tetkıklerdı rahım fılmıydı derken bu zamanlara geldık klomen kullandım ılk bır hapla basladım ama yumurtam buyumeyınce o ay dktr tedavıyı kestı gecen ay ıkı klomn kullandım o da tutmadı bu ay yıne ıkı klomnle asıladık bakalım snuc beklıyrum catlatma ıgnesı gecen ay farklı bısı yazmıslardı bu ay ovoretelle yazdı dktrum heh sag tarafımda ıkı yunurtam olustu gecen ay bır yumuryam vardı bu ay ıkı yumurtam haftaya carsamba yada persembe tahlıle gtcem canım

slm kızlar aranıza yeni katıldım 09.05.2016 ilk aşılamam. merak ettğim şu kaç sperm ile aşılamanız yapıldı. tutma durumu nedir. Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşallah

çalışıyorum canım ama yorucu değil işim. birde aşılama öncesi ve sonrası ilişki oluyomu

Spermlerımızde bı sıkıntı yok canım aslında hıcbı tetkıkde srun ckmadı ama olmyo ıste

Canim anlattiklarin ayni benim yasadigim gadi hayirlisi diyoeum benim de klomenle olsu hep 1.asilama da 1yumurta 2.de iki yumurtam vardi sag tarafta be biri dollenmisti insaallah seninkide tutmustur.ne kadar sperm verildi peki iki klomen derken günde iki tane mi iki kutu mu içtin

İlk deneyimim ama şöyle demeliyim psikolojik olarak zor bir süreç. ilk 5 gün menegon iğnesi sonra yumurta takibi sonra 5 gün daha iğne ve ardından çatlatma iğnesi sonrada aşılama bu kadar Rabbim ol derse olumlu sonuç inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…