- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- Konu Sahibi panic_attack
İnşallah Rabbim yüzünü güldur cnm
Sağol canım. İsteyen herkesin yüzü gülsün inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Rabbim yüzünü güldur cnm
Amin cnmSağol canım. İsteyen herkesin yüzü gülsün inşallah.
Evet aslinda bosuna evham yapiyoruz sonucta o insan yaratilacaksa bir damla bile yeterli ama iste bunu surekli unutup kendimizi strese sokuyoruz... annem de bana ramazanda hamile kalmis insaallah bu ay hayirli haberlerle biter hepimiz icin :)ben ilk gebeliğimde ramazanda hamile kalmıştım canım hiiiç umudumda yoktu açıkçası.. vakti zamanı gelince oluyor Allah ın izniyle..
Evet aslinda bosuna evham yapiyoruz sonucta o insan yaratilacaksa bir damla bile yeterli ama iste bunu surekli unutup kendimizi strese sokuyoruz... annem de bana ramazanda hamile kalmis insaallah bu ay hayirli haberlerle biter hepimiz icin :)
Ben de ozellikle gecen ay cok kafama taktim surekli agladim bu ay da kafam rahatlasin diye ovulasyon testine basladim ve pik olana kadar yine diken ustundeydim pik oldu biz degerlendirmeye calistik ama ne kadar tuttu bilmiyorum ama suan kafam rahat birden takmamaya basladim insaallah da biyke gider yani olursa olur diyorum ve bence teslimiyet en onemli olan onu yaptiktan sonra daha da rahatladim. Ben ne yaparsam yapayim yaratacak olan Allah bu yuzden akisina biraktim. Eger varsa dogacak ise tutunur dogmayacaksa duşer... ilk gebeligimde o kadar dikkat ettim ki benim kadar saglikli olan yoktur ilk zamanlar herhalde.. asla fast food, paketli urunler, kimyasal seyler yemedim. Hergun bol protein kalsiyum vitaminli beslendim hatta daha 4.haftadan itibaren kahve cay bile icmedim sirf zarar vermesin diye ama sonuc ne dusuk yaptim ve hic bir sebebi yok... kisacasi kendimizi yipratmayi birakmamiz lazim kadere teslim olmak lazim biliyorum bir gun mutlaka anne olucam icimde hep bir umut var ama bu ne zaman olur bilmiyorum Rabbim en iyisini bilir. Insaallah en hayirli zamanlarda tadariz bu duyguyu...inşAllah inşAllah :) bu ay hesap falan yapmıyorum yapmıcam da yaz tatililine gireceğiz nasıl olsa kafa biraz daha rahatlar diye düşünüyorum artık.. kaç aydır çok yıprandım
Hayırlısı canim benim bugün keseyi gördük 4+5 iz 1097 değerim alttan baktı:) 3 hafta sonra kalp atışı için gel dedi ınsallah sende hamissindir ınsallah aminTekrar selam hanımlar. Regl tarihime 6 gün var. Hiç sekmez benim günler. Erken gebelik testi aldım. Yarın testi yapacağım. Negatif çıkarsa, 6 gün sonra da regl olmazsam tekrar yapacağım test. O da negatif olursa Haziran'ı pas geçip sizden bekleyeceğim güzel haberleri. :)
Hayırlısı canim benim bugün keseyi gördük 4+5 iz 1097 değerim alttan baktı:) 3 hafta sonra kalp atışı için gel dedi ınsallah sende hamissindir ınsallah amin
Bende heyecanlandim simdi :) yarin mutlaka yaz buraya da sonucunu insaallah hersey gonlune gore olurTekrar selam hanımlar. Regl tarihime 6 gün var. Hiç sekmez benim günler. Erken gebelik testi aldım. Yarın testi yapacağım. Negatif çıkarsa, 6 gün sonra da regl olmazsam tekrar yapacağım test. O da negatif olursa Haziran'ı pas geçip sizden bekleyeceğim güzel haberleri. :)
Bende heyecanlandim simdi :) yarin mutlaka yaz buraya da sonucunu insaallah hersey gonlune gore olur
Ben de ozellikle gecen ay cok kafama taktim surekli agladim bu ay da kafam rahatlasin diye ovulasyon testine basladim ve pik olana kadar yine diken ustundeydim pik oldu biz degerlendirmeye calistik ama ne kadar tuttu bilmiyorum ama suan kafam rahat birden takmamaya basladim insaallah da biyke gider yani olursa olur diyorum ve bence teslimiyet en onemli olan onu yaptiktan sonra daha da rahatladim. Ben ne yaparsam yapayim yaratacak olan Allah bu yuzden akisina biraktim. Eger varsa dogacak ise tutunur dogmayacaksa duşer... ilk gebeligimde o kadar dikkat ettim ki benim kadar saglikli olan yoktur ilk zamanlar herhalde.. asla fast food, paketli urunler, kimyasal seyler yemedim. Hergun bol protein kalsiyum vitaminli beslendim hatta daha 4.haftadan itibaren kahve cay bile icmedim sirf zarar vermesin diye ama sonuc ne dusuk yaptim ve hic bir sebebi yok... kisacasi kendimizi yipratmayi birakmamiz lazim kadere teslim olmak lazim biliyorum bir gun mutlaka anne olucam icimde hep bir umut var ama bu ne zaman olur bilmiyorum Rabbim en iyisini bilir. Insaallah en hayirli zamanlarda tadariz bu duyguyu...
panic_attack kak kız test yap kak kız soğan doğra gibi hadi hayırlıs haberlerini bekliyoruz. benimde ilk denemem bu ay oldu bat 31 mayıs beklemedeyim sende varsa banada umut olurValla daha ilk denemede fazla erken hevesleniyom gibi geliyo bana ama hayırlısı :))
Öğlen uyanıp testi yapar yazarım sonucu
inşallah vardır güzel haberlerini alırız rabbim isteyen herkese içinde bizede nasip etsin.Benimde adetim 20 sinde gelecekti daha gelmedi evelsi gün test yaptim gece varla yok arasi bisi cıktı bekliyorum varsa değer yükselsin ya da belki adet gecikmesidir diye allah hepimize nasip etsin inşallah:)
Amin inşallah canı gönülden isteyen herkes için hep dua ediyorum :)inşallah vardır güzel haberlerini alırız rabbim isteyen herkese içinde bizede nasip etsin.
Ama çok erken yapmışsınız yine de ihtimal vardır bence6 gün kala yapılan testi yaptım ve sonuç negatif maalesef. Önümüzdeki maçlara bakıcez. :)
Ama çok erken yapmışsınız yine de ihtimal vardır bence
Okudum yazdıklarınizi da gayet uygunsunuz hamile kalmaya :) belki milyonda bi ihtimal hatalıdır ve size denk gelmiştir:)Ne bileyim.. Koskoca predictor bu yaa, bi bildikleri olmasa 6 gün önceden gösteren testimiz var diye piyasaya çıkamaz heralde. :)
Okudum yazdıklarınizi da gayet uygunsunuz hamile kalmaya :) belki milyonda bi ihtimal hatalıdır ve size denk gelmiştir:)