Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah bebişe..
Bizim de salı günü aşı ve kilo kontrolü var.
Yarın işitme testine gidicez.
Aptamile gaz yapıyo diye duydumdu. Aman diyim. Daha fena olmasın.
Bizim 25 gün oldu. Hala kanamam var yoğun olmasa da.. zaten zihnen de çok çok hazır değilim.

gelicek cuma kontorolum var bakalım ne diyecekler gidisatimiz neyi gösteriyor. ben bu vurus olayından baya korkuyorum be meryemimnormal dogursam ertesi gun eve yollarlarmış . sezeryan olursam 3,4 gun kalıyorsun dedi burdaki hatunlar normal dogurup hemen eve gelmek bize nasip olur insallah panic tüyleerimi diken diken ettin azciktam biraz fazlaaa ha bide sen sansliydin cok bekletmeden geldi senin koc ablam suyu patlamis sekil de bir bucuk gun arti sunni sanciyla cok çekmişti bakalim şans

cidosum senin ictigin uçlu karisim hazirmi yoksa ayri ayri mi alip karistirdin mı ? benim koca trye gelicek iyi geliyosa aldirim

Hmm anladım 1 bira içebilirim o zamann
Peki lambadayı naptınız kızlar senin nezdinde diğer kızlara da sorayım.. benim adam 4 dönüyo
40 dolunca bir kere denedik oğlanın ağlamasıyla yarım kaldı Önceki düşükle beraber ben nerdeyse 1 seneyi hamile geçirdim, artık neydi unuttum bu konulara girmeden önceki halim.

Oy maşallah. Bu boy pos işini uzama hızından mı yoksa vücudunun oranlarına falan mı bakıp anlıyorlar ya? Bizim oğlanın da el ve ayakları büyük, boyu uzun olmayıp da böyleyse yandık babası 1.88, ona çekmiş olsa bari.

Yaparsın kız evelallah

Sağol arminim. Darısı Sana ve bekleyen tüm arkadaşlara canım benim

Tebrikler Ozgur06 Kolaylıklar diliyorum. Sırası geldikçe herşey öğreniliyor.
Teşekkür ederim.zor zamanlar geçiriyoruz.
Kızım sarilik oldu.doktorun hafif deyıp 5.gün kontrolünde yolladigi çocuğum 11.gün sağlık ocağına tesadüfen kilosunu kontrol için götürdüğüm sırada çok ilerlemiş şekilde farkedildi.hastaneye yattik.fototerapi aldı
Bugün kan alındı yine.çocuk delik deşik oldu yoğun bakım da zaten.simı değerin düşmesini bekleyeceğiz bakalım. Allah beterinden saklasin
Sayfada bebeği fototerapi alan oldumu acaba

Dualarım hepimiz için. Umudunu kaybetme canim

Bizim sarılık 12ye kadar hızlı çıkıp orda durmuştu. 16 olursa fototerapi yaparız demişlerdi. Fototerapi kesin çözüm, bir daha olmaz artık. İnsan kıyamıyor iğneye falan ama bazen kaçınılmaz oluyor malesef. Geçmiş olsun.

Canım Bebişini sağlıkla büyüt inşallah geçmiş olsun çabucak iyileşsin

cidosum senin ictigin uçlu karisim hazirmi yoksa ayri ayri mi alip karistirdin mı ? benim koca trye gelicek iyi geliyosa aldirim
Canım ayrı ayrı toz hali değil de tane şeklinde büyük bi kupaya birer çay kaşığı üstüne sıcak su demleniyor ,ne yesem gaz olduğu için bu karışımın iyi geldiğini düşünüyorum

Teşekkür ederim.bizim de 17.7 di ilk değeri hastaneden 9.99 la çıktık. 2 gün sonrasında 9.68 é düşmüş .yavaş yavaş düşüyor. Tekrar yükselmesinde Allah korusun.sana da geçmiş olsun.kendiliğinden atlatması çok daha iyi olmuş

Cok geçmiş olsun inşallah çabucak düşer aklınızdan tamamen çıkar

Merhaba kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda. Doktor erkek görünüyor ama bir sonraki gelişinde netleşir dedi.2 test yaptirnayacagim için sadece olcumleri yaptı herşey normal çıktı. Derin bir nefes aldım 1 hafta sonra nifty yaptıracağım sonrasında güzel haberi çevremizle paylaşırız inşallah. Hepinize iyi hafta sonları diliyorum

Geçmiş olsun canım. Dikkat et bebişe. İnşallah çabucak düşer değeri de.
Alan olmuştu sanki bayağı hastanede kalmıştı sanki.

Hadi gözün aydın. İyi yapmışsın yaptırmamakla.
Yaştan dolayı riskli çıkıyor zaten. Bu sene erkek senesi zaten. Benim de 2 hafta önce kıza benziyor dedi şimdi kız diyecek diye beklerken oğlan dedi. Mide bulantılarından kız diye istatistik yapmıştım ama tutmadı. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah.

Madem yaza tüp bebesi düşünüyorsun bu süreçte kafanı boşalt çocuğunu al gez toz bebek olunca bunları yapamayacaksın çünkü (şekil a markette 2 dolanınca pilim bitiyor) önümüzde bahar her hafta bir plan yaparsın. Bu sayede de bakarsın bebiş gelmiş olur. Hamile olduğumu öğrendiğim gecenin sabahında bir tüp bebek merkezine gittim tesadüf. Bir saatten fazla konuştuk sorduk. Sonra o doktorun yazdığı bir kitap var onu kurcaladım. Normal hamile kalma oranları yazıyordu. Benim normal hamile kalma şansım tüp bebekten fazlaymış niye olmadı diye dert ediyorum ki dedim. Demekki normal olabilir diyerek mutlu olmuştum. Meğer hamileymişim. Kitabı buraya ekliyorum. Şansımız çok yüksek hiç korkmaya gerek yok.

Eklentiler

• IMG_20200115_231545.jpg
    156,8 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…