- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.952
- Konu Sahibi panic_attack
- #13.481
Kızlar merhaba, ara ara yazıyorum biliyorsunuz ocak ayında ilk denemem de transfer bile olamadım ikinci gün iptal olmuştu birzaman buna üzüldüm içten içe sonra kendimi üzmenin yersiz olduğunu düşünüp toparlamaya çalıştım, ama bende birkaç gündür geceleri hep kalkıyorum uykudan bu ara yaşım 40 oluyorum artık birkaç aya. Arkadaş arasında sohbette yada biryerlerde konu dönüp dolaşıp bebeğe geliyor hiçbirşeyden tat almıyorum bu aralar , özellikle 40 yaşından sonra doğurgnlık değerleri ciddi şekilde düşüyormuş ilk çocuğu olanların doğurma durumu daha çokmuş , v.s. v.s. doktora git diyenler tüp bebek yap diyenler falan filan.
Takviye verdi doktor bende burdan öğrendiğim omega 3, kuenzim q10 gibi ilave yaptım maddi yönden de durumları düzeltemedik raporlu devlette denicem tekrar nisan ayında, uzun bir zaman rapor çıksın diye bekledik ordan da vakit kaybettim geçen zamanada üzülüyorum bu seferde kalite sorunu çıktı benden yana. Bilmiyorum takviye işe yararmı, akşam eve gelince bazen sessizlik oluyor ne bileyim bir çocuğum olsaydı evim şenlenirdi tutunacak bir dalım olurdu Eşimden yana sorunum yok ama bir çocuk veremediğim için üzülüyorum. Bazen tatsız geliyor işte herşey burda yazmak istedim. Regl dönemim de 3 erken 5 geç derken oda bozuldu. Anne olmaya belki de geç kaldım.
Kusura bakmayın biraz içimi döktüm modunuz düşmesin
Takviye verdi doktor bende burdan öğrendiğim omega 3, kuenzim q10 gibi ilave yaptım maddi yönden de durumları düzeltemedik raporlu devlette denicem tekrar nisan ayında, uzun bir zaman rapor çıksın diye bekledik ordan da vakit kaybettim geçen zamanada üzülüyorum bu seferde kalite sorunu çıktı benden yana. Bilmiyorum takviye işe yararmı, akşam eve gelince bazen sessizlik oluyor ne bileyim bir çocuğum olsaydı evim şenlenirdi tutunacak bir dalım olurdu Eşimden yana sorunum yok ama bir çocuk veremediğim için üzülüyorum. Bazen tatsız geliyor işte herşey burda yazmak istedim. Regl dönemim de 3 erken 5 geç derken oda bozuldu. Anne olmaya belki de geç kaldım.
Kusura bakmayın biraz içimi döktüm modunuz düşmesin