- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #13.461
özgürrrrrrrrrrrrrrEvet teyzesi kavuştuk şükür. Darısı sizlere olsun insAllah sağlıkla
Ben 36+0 dayım Armincimözgürümüz de dogurduguna gore sira kimde şimdi ? bana kadar geldimi
eneeeee daha sen varsin tabi yok galiba başkaBen 36+0 dayım Armincimbenden önce bekleyen var mı acaba
Felixim kurtaj olayindan sonra uzaklasmak istedim biraz.nerelerdesın yahu :)
Merhabalar tüp bebeği ankaradamı yaprırdınızKarnım çok büyümedi, diyet yaptığım için bi de hastalıklar falan oldu diye çok kilo almadım, o sebeple şükür çok rahatsız etmiyo karnım henüz. Beni hastalıklar çok zorladı..miyom ameliyatları geçmişim sebebiyle sezaryen olur diye düşünüyorum. Doktor da henüz net bi tarih vermedi ama sezaryen için beklenen tarihten bir hafta önce olur dedi, 23-24 marta denkgeliyo bakalım, tabi miniğim acele etmezse. Şakamaka sonuna yaklaşıyoruz Arminim yaaa, transfer süreçlerimizi hatırlıyorum, daha dün gibiydiii
Merhaba, İstanbul’da yapıldı. Balıkesir’de yaşıyoruz.Merhabalar tüp bebeği ankaradamı yaprırdınız
degil mi ya daha dün gibi şükür bugünlerimize ne yollardan gectik geldik ve ben cok yorgunum. rabbim sağlıcakla kavusmayı da nasip etsin yavrularimizaKarnım çok büyümedi, diyet yaptığım için bi de hastalıklar falan oldu diye çok kilo almadım, o sebeple şükür çok rahatsız etmiyo karnım henüz. Beni hastalıklar çok zorladı..miyom ameliyatları geçmişim sebebiyle sezaryen olur diye düşünüyorum. Doktor da henüz net bi tarih vermedi ama sezaryen için beklenen tarihten bir hafta önce olur dedi, 23-24 marta denkgeliyo bakalım, tabi miniğim acele etmezse. Şakamaka sonuna yaklaşıyoruz Arminim yaaa, transfer süreçlerimizi hatırlıyorum, daha dün gibiydiii
nord sen hosgeldin de ben hos karşılamamışım seni unutmuşum durumu yazmışım nord var diyeFelixim kurtaj olayindan sonra uzaklasmak istedim biraz.
Tasinma isi oldu bi de.
Oglumun okul sureci falan. Girmedim.
Gordum ama hamismissin. Coook tebrik ederim canim. Gozunaydin
Canım düşmek yok.. fazla dramatize etme durumunu lütfen. Kendine bunu yapma.. gördünki ileri yaşa rağmen düşük rezerve rağmen bu bebikler geliyor. Benim son iki ayımı hatırlarsın nasıl hayal kırıklığı yaşamış artık hormonlu spiral taktırcak duruma geldim demiştim. Kısmetimizde varsa geliyor.. düşünmemeye çalış olura akışa bırak nurcum. İnşallah her şey gönlünce olsun.Kızlar merhabalar. Ben bu ay 5 gün erken kırmızıyı gördüm. Ağır grip geçiriyom ilaç kullanıyom artık ondanmı yok sa propolis arı sütü bal karışımı anlamadım yoksa dengemi bozuldu bilemedim, olmadı olmuyor sanırım kenara çekil diyo reglde 2 aydır ya erken geliyor ya geç buda beni ürkütüyora açıkçası telafuz bile e tmek istemiyorum ama aklımageliyor. Yaza doğru belki tüp bebek düşüneceğim tabi tüp bile olurmu oda sıkıntıbu ay umutluydum sözde ama yine yıkıldım. Artık umudum kalmadı açıkçası. Burada çok moral buldum dağıldığım anda hamilelik haberleri bana umut oldu toparladım kendimi bak hamile kalınabiiliniyor yaşı rezervi takma dedim, umutla bekledim ama bu yine kırmızyı götünce çok kötü oldum hastalığın vermişolduğu bi duygusallıkmı nedir kendimi hiç iyi hissetmedim rapor aldım 1 haftadır okula gidemedim sürekli gözlerim doluyor, çocuğum sürekli anne kardeşim olmayacakmı benim hiç diyor o beni dahada yıkıyor işte. Susup kalıyorum eşim devreye giriyor ozaman ben odaya gidp ağlıyorum. Bilemedim bukadar zor olacağını dedimki istediğim anda korunma bırakınca hemen hamile kalırım ama olmadı. Son 2 yılda dış gebelik ve kimyasaldan bŞka normal gblik olmadı.kusuruma bakmayın çok yazdım içimi dökeyim dedim azda olsa,herşey için hepinize çok tşk ediyorum, panic_attack Senella flx77 can09e seheryeli77 Ozgur06 meryem armin bebişlerinizle sağlıklı bir ömür diliyorum, dualarınızda benide eksik etmeyin
nurum kendini toparla ne mutlu sana bir evladın var hic birine bile sahip olamayıp yıllarca kavrulup kahrolan kac insan var . elbet bunlari sende biliyosun ama hatirla rabbim yavruna can sahligi versin ona saril ona sıgın allah büyük birini veren rabbim nasibin de varsa ikinciyi de vericektir sabir guzel arkadaşım. bu zamanlarinin tadini cikar yavrunlaKızlar merhabalar. Ben bu ay 5 gün erken kırmızıyı gördüm. Ağır grip geçiriyom ilaç kullanıyom artık ondanmı yok sa propolis arı sütü bal karışımı anlamadım yoksa dengemi bozuldu bilemedim, olmadı olmuyor sanırım kenara çekil diyo reglde 2 aydır ya erken geliyor ya geç buda beni ürkütüyora açıkçası telafuz bile e tmek istemiyorum ama aklımageliyor. Yaza doğru belki tüp bebek düşüneceğim tabi tüp bile olurmu oda sıkıntıbu ay umutluydum sözde ama yine yıkıldım. Artık umudum kalmadı açıkçası. Burada çok moral buldum dağıldığım anda hamilelik haberleri bana umut oldu toparladım kendimi bak hamile kalınabiiliniyor yaşı rezervi takma dedim, umutla bekledim ama bu yine kırmızyı götünce çok kötü oldum hastalığın vermişolduğu bi duygusallıkmı nedir kendimi hiç iyi hissetmedim rapor aldım 1 haftadır okula gidemedim sürekli gözlerim doluyor, çocuğum sürekli anne kardeşim olmayacakmı benim hiç diyor o beni dahada yıkıyor işte. Susup kalıyorum eşim devreye giriyor ozaman ben odaya gidp ağlıyorum. Bilemedim bukadar zor olacağını dedimki istediğim anda korunma bırakınca hemen hamile kalırım ama olmadı. Son 2 yılda dış gebelik ve kimyasaldan bŞka normal gblik olmadı.kusuruma bakmayın çok yazdım içimi dökeyim dedim azda olsa,herşey için hepinize çok tşk ediyorum, panic_attack Senella flx77 can09e seheryeli77 Ozgur06 meryem armin bebişlerinizle sağlıklı bir ömür diliyorum, dualarınızda benide eksik etmeyin
Amin canım amiiiindegil mi ya daha dün gibi şükür bugünlerimize ne yollardan gectik geldik ve ben cok yorgunum. rabbim sağlıcakla kavusmayı da nasip etsin yavrularimizamiyom ameliyatlısın ya peki hamileligin de agri filan oldumu oluyor mu ? ben de laproskopi olmustum ya islem goren tarafim arada agriyor bebek tekmeleri basinca burda istege bağlı pek gercekleşmiyor son kontorolum de normal istemediğimi psikolojimin zayıf olduğunu soyledim ama, biyandan sezeryan bakım istiyor bi kere cekip kurtulsam mıdayım hayırlısı neyse o olsun hakkimiz da
Bizim de 23 gün oldu. Daha alıp dışarı çıkmadım. Asm hastane hariç çıkmadı bebiş.. kanguru hiç kullanmadım. Arabada da durmadı Esin. Havalar ısınsın bakalım çıkarız daha:)M mutina ,Armin sürpriz yapmazsa sıran gelmiş güzel bir doğum olur inşallah
Armin sen gayet de güzel normal doğum yapabilirsin, bünyen hassas ama doğum heyecanında gözün birşey görmüyor, bir avazda kurtul inşallah, çok da güzel olur, daha hızlı toparlanırsın ve dolu dolu yaşarsın o duyguyu. panic_attack gibi. Kendini şartlama psikolojim zayıf diye.
@nur0606 kendini harap etme, nedendir çözemedik ama malum bebelerin peşi bırakıldığı zaman gelmek gibi bir huyu var.
Bu arada sevgili doğuranlar ve az palazlananlarselozy panic_attack cilekliturta_33 can09e E Effective ... bebeleri alıp baş başa dışarı çıkma işleri nasıl? Ben kanguruyu kullanmak için sabırsızlanıyorum ama şimdilik içinde pek rahat değil gibi (50.gün). Artık hareketlenmek istiyorum ama henüz hımbıllıktan ve endişeden kurtulamadım.
Kızlar merhabalar. Ben bu ay 5 gün erken kırmızıyı gördüm. Ağır grip geçiriyom ilaç kullanıyom artık ondanmı yok sa propolis arı sütü bal karışımı anlamadım yoksa dengemi bozuldu bilemedim, olmadı olmuyor sanırım kenara çekil diyo reglde 2 aydır ya erken geliyor ya geç buda beni ürkütüyora açıkçası telafuz bile e tmek istemiyorum ama aklımageliyor. Yaza doğru belki tüp bebek düşüneceğim tabi tüp bile olurmu oda sıkıntıbu ay umutluydum sözde ama yine yıkıldım. Artık umudum kalmadı açıkçası. Burada çok moral buldum dağıldığım anda hamilelik haberleri bana umut oldu toparladım kendimi bak hamile kalınabiiliniyor yaşı rezervi takma dedim, umutla bekledim ama bu yine kırmızyı götünce çok kötü oldum hastalığın vermişolduğu bi duygusallıkmı nedir kendimi hiç iyi hissetmedim rapor aldım 1 haftadır okula gidemedim sürekli gözlerim doluyor, çocuğum sürekli anne kardeşim olmayacakmı benim hiç diyor o beni dahada yıkıyor işte. Susup kalıyorum eşim devreye giriyor ozaman ben odaya gidp ağlıyorum. Bilemedim bukadar zor olacağını dedimki istediğim anda korunma bırakınca hemen hamile kalırım ama olmadı. Son 2 yılda dış gebelik ve kimyasaldan bŞka normal gblik olmadı.kusuruma bakmayın çok yazdım içimi dökeyim dedim azda olsa,herşey için hepinize çok tşk ediyorum, panic_attack Senella flx77 can09e seheryeli77 Ozgur06 meryem armin bebişlerinizle sağlıklı bir ömür diliyorum, dualarınızda benide eksik etmeyin
Bizim de 23 gün oldu. Daha alıp dışarı çıkmadım. Asm hastane hariç çıkmadı bebiş.. kanguru hiç kullanmadım. Arabada da durmadı Esin. Havalar ısınsın bakalım çıkarız daha:)
Ayy 50.günde geçmediyse ben napcam.. lohusa hüznü yaşıyorum ağlak alıngan hassas. Geçecek diye bekliyoruz bakalım.. anneme ve eşime epey çektirdiğim doğrudur.
[/QU
Lohusa hüznü mü, hiç dinleme onu. Belki de iki çocukla yoruldun, hakkındır. Baharda tadını çıkaracağız inşallah anneliğin, iyi mevsimde doğrumuşuz valla şimdi iyice anladım.Darısı tüm isteyenlerin başına, hayırlısıyla.