Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet teyzesi kavuştuk şükür. Darısı sizlere olsun insAllah sağlıkla
özgürrrrrrrrrrrrrr doğurmuşsun güzel bacım ne mutlu sana yavruna saglicakla kavuşmuşsun. rabbim anali babalı saglikla sihatle huzurla büyütmeyi nice yillarini gormeyi nasip etsin masallahhhhh ikinize darısı başımıza

Ben 36+0 dayım Armincim benden önce bekleyen var mı acaba
eneeeee daha sen varsin tabi yok galiba başka nord var oda bende ayni zamanlardayiz galibası bisi kalmamış 36 lı olmak nasıl ? normal mi düşünüyorsun ben gece nefes alamıyorum uyuyamıyorum. bazen pis pis belim agriyor

Karnım çok büyümedi, diyet yaptığım için bi de hastalıklar falan oldu diye çok kilo almadım, o sebeple şükür çok rahatsız etmiyo karnım henüz. Beni hastalıklar çok zorladı..miyom ameliyatları geçmişim sebebiyle sezaryen olur diye düşünüyorum. Doktor da henüz net bi tarih vermedi ama sezaryen için beklenen tarihten bir hafta önce olur dedi, 23-24 marta denkgeliyo bakalım, tabi miniğim acele etmezse. Şakamaka sonuna yaklaşıyoruz Arminim yaaa, transfer süreçlerimizi hatırlıyorum, daha dün gibiydiii

Merhabalar tüp bebeği ankaradamı yaprırdınız

degil mi ya daha dün gibi şükür bugünlerimize ne yollardan gectik geldik ve ben cok yorgunum. rabbim sağlıcakla kavusmayı da nasip etsin yavrularimiza miyom ameliyatlısın ya peki hamileligin de agri filan oldumu oluyor mu ? ben de laproskopi olmustum ya islem goren tarafim arada agriyor bebek tekmeleri basinca burda istege bağlı pek gercekleşmiyor son kontorolum de normal istemediğimi psikolojimin zayıf olduğunu soyledim ama, biyandan sezeryan bakım istiyor bi kere cekip kurtulsam mıdayım hayırlısı neyse o olsun hakkimiz da

Felixim kurtaj olayindan sonra uzaklasmak istedim biraz.
Tasinma isi oldu bi de.
Oglumun okul sureci falan. Girmedim.

Gordum ama hamismissin. Coook tebrik ederim canim. Gozunaydin
nord sen hosgeldin de ben hos karşılamamışım seni unutmuşum durumu yazmışım nord var diye bide hala listede oyle görünunce aklimdan tamamen çıktı özür diliyorum

Kızlar merhabalar. Ben bu ay 5 gün erken kırmızıyı gördüm. Ağır grip geçiriyom ilaç kullanıyom artık ondanmı yok sa propolis arı sütü bal karışımı anlamadım yoksa dengemi bozuldu bilemedim, olmadı olmuyor sanırım kenara çekil diyo reglde 2 aydır ya erken geliyor ya geç buda beni ürkütüyora açıkçası telafuz bile e tmek istemiyorum ama aklımageliyor. Yaza doğru belki tüp bebek düşüneceğim tabi tüp bile olurmu oda sıkıntı bu ay umutluydum sözde ama yine yıkıldım. Artık umudum kalmadı açıkçası. Burada çok moral buldum dağıldığım anda hamilelik haberleri bana umut oldu toparladım kendimi bak hamile kalınabiiliniyor yaşı rezervi takma dedim, umutla bekledim ama bu yine kırmızyı götünce çok kötü oldum hastalığın vermişolduğu bi duygusallıkmı nedir kendimi hiç iyi hissetmedim rapor aldım 1 haftadır okula gidemedim sürekli gözlerim doluyor, çocuğum sürekli anne kardeşim olmayacakmı benim hiç diyor o beni dahada yıkıyor işte. Susup kalıyorum eşim devreye giriyor ozaman ben odaya gidp ağlıyorum. Bilemedim bukadar zor olacağını dedimki istediğim anda korunma bırakınca hemen hamile kalırım ama olmadı. Son 2 yılda dış gebelik ve kimyasaldan bŞka normal gblik olmadı.kusuruma bakmayın çok yazdım içimi dökeyim dedim azda olsa,herşey için hepinize çok tşk ediyorum, panic_attack Senella flx77 can09e seheryeli77 Ozgur06 meryem armin bebişlerinizle sağlıklı bir ömür diliyorum, dualarınızda benide eksik etmeyin

Canım düşmek yok.. fazla dramatize etme durumunu lütfen. Kendine bunu yapma.. gördünki ileri yaşa rağmen düşük rezerve rağmen bu bebikler geliyor. Benim son iki ayımı hatırlarsın nasıl hayal kırıklığı yaşamış artık hormonlu spiral taktırcak duruma geldim demiştim. Kısmetimizde varsa geliyor.. düşünmemeye çalış olura akışa bırak nurcum. İnşallah her şey gönlünce olsun.

nurum kendini toparla ne mutlu sana bir evladın var hic birine bile sahip olamayıp yıllarca kavrulup kahrolan kac insan var . elbet bunlari sende biliyosun ama hatirla rabbim yavruna can sahligi versin ona saril ona sıgın allah büyük birini veren rabbim nasibin de varsa ikinciyi de vericektir sabir guzel arkadaşım. bu zamanlarinin tadini cikar yavrunla rabbim tekrar sağlıklı hayirli bir evlatla müjdelesin seni insallahhhhh tez vakit

Amin canım amiiiin ağrı olmadı bende, gerginlik oluyo zaman zaman, yalancı kasılma olayı sanırım.. onun dışında çok şükür Bugün kontrol vardı herşey yolundaymış şükür, 10 gün sonra kontrol var o zaman net tarihi vereceğini söyledi doktor..doğal Doğum için ben de kendimi çok hazır hissetmiyorum, çünkü baştan beri ameliyatlardan ve tüp bebek olduğu için sezaryen olur denildi.inşallah sağlıkla alalım kucaklarımızaAllah isteyen herkese tez zamanda sağlıklı bebekler ve sağlıklı gebelikler nasip etsin, amiiiiin

M mutina , Armin sürpriz yapmazsa sıran gelmiş güzel bir doğum olur inşallah

Armin sen gayet de güzel normal doğum yapabilirsin, bünyen hassas ama doğum heyecanında gözün birşey görmüyor, bir avazda kurtul inşallah, çok da güzel olur, daha hızlı toparlanırsın ve dolu dolu yaşarsın o duyguyu. panic_attack gibi. Kendini şartlama psikolojim zayıf diye.

@nur0606 kendini harap etme, nedendir çözemedik ama malum bebelerin peşi bırakıldığı zaman gelmek gibi bir huyu var.

Bu arada sevgili doğuranlar ve az palazlananlar selozy panic_attack cilekliturta_33 can09e E Effective ... bebeleri alıp baş başa dışarı çıkma işleri nasıl? Ben kanguruyu kullanmak için sabırsızlanıyorum ama şimdilik içinde pek rahat değil gibi (50.gün). Artık hareketlenmek istiyorum ama henüz hımbıllıktan ve endişeden kurtulamadım.

Bizim de 23 gün oldu. Daha alıp dışarı çıkmadım. Asm hastane hariç çıkmadı bebiş.. kanguru hiç kullanmadım. Arabada da durmadı Esin. Havalar ısınsın bakalım çıkarız daha:)
Ayy 50.günde geçmediyse ben napcam.. lohusa hüznü yaşıyorum ağlak alıngan hassas. Geçecek diye bekliyoruz bakalım.. anneme ve eşime epey çektirdiğim doğrudur.

Dibe vurma zamanları bunlar. Elbet büyük bir sıçrayış seni bekliyor. Bence zaman yaklaşmış. O yıkılmaları hepimiz yaşadık. Ne kadar ağladığıma burda birçok insan şahit. Madem yaza tüp bebek planı yaptın bundan sonra akışına bırak olayı, al kızını gez dolaş doya doya. Malum hamile kalınca bayağı bir kısıtlanacaksın şu anın tadını çıkar.

Güzel duaların içinde Allah razı olsun. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
Olana kadar ayrı stres. Olduktan sonra ayrı stresler başlıyormuş. Heralde en güzel yanı doğup yanında olan kısmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…