Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki de
gazlı olmucak senin kuş neden çağırıyosun ki

Var da öyle ortalığı yıkmıyo, ağlama krizleri yok, uykuya dalarken zorlanmalar başladı. Uyuduğunda da uykusunda ıkınıyo, debeleniyo çocuum. Bölünüyo iki gündür uykuları. Daha da şiddetlenirse hazırlıklı olam diyom. Gaz sancıları için daha erken diyolar zaten. Anca olurmuş. Millet çağırıyo hep ben deel iyi günlerimmiş bunlar

Sen dinleme kimseyi.. olmucak bebede gaz sancısı falan. Uzayda kan şekeri düşüklüğü yaşadınız mıydı?

Canım kavusturana şükürler olsun. Bahtı açık ömrü uzun olsun. Allah analı babalı büyütsün

Sen dinleme kimseyi.. olmucak bebede gaz sancısı falan. Uzayda kan şekeri düşüklüğü yaşadınız mıydı?

Olmucak di mi gı Nayır yaşamadık.

Enee doğmuş senin minnakspor da Sağlıkla büyüt kuzum. Bahtı açık, güzel ve uzun bi ömrü olsun. Yaşasın lohusalık!

çok şükür annesi,bütün sıkıntılar geçer Allahın izniyle,sağlıkla kavuştunuz ya önemli olan o,tekrar gözünüz aydın,hayırlı evlat olsun inşAllah

Tamamdır sağol bacım. Bana da hastanede gösterilen tarzmıştı. Lakin ki bu sırta vurmalı olan mide gazında ve kusturmada etkili gibi geliyör bana. Tık yok onu yaparken, hiç ses çıkmığii.
Benim oğlanın gazı barsaklarda bence. Ikınıp pırtlatınca bi huzur geliyo yüzüne Bacaklara ve göbek masajına yoğunlaşacam bu gece. Bakalım fark olcek mi.

Tebrikler canım. Kısa zamanda beslenir büyür be daha kuvvetli emer umarım.

Hayırlı olsun canım. sağlıklı uzun ömürlü anneli babalı ablalı güzel günleriniz olsun inşallah.

Hadi ya o zaman senin oğlan sakın bir bebekti demek ki.Ne bileyim okuduğum heryerde çok ağlayan gece uyumayan bebek gibi okudum gerçi başak ta çok altta kalır değilmiş ama yapacak birşey yok transfer beklemez

sakin bir bebek değildi şöyle ki, ben 20 gunluk calısmaya basaldıgım ıcın hep gce emzırmesı yasıyorduk ve bır saat arayla kalkma zor oluyordu gaz problemı oldu, özlem nedenıyle hep benle durmak ıcın uyandı belkı ama bebeklık gecıcı bır durum :) buyudugunde cok tatlı anne duskunu ve cok dusuncelı bıreyler, tam aradıgım arkadas yanı canım. bebeklıgı baz almamak lazım

Gözün Aydın canımcımmm sağlıkla büyüt inşallah

can09e kuzumm sağlıkla kavuştun bebişine ya, sen de iyisin o da maşallah iyi daha ne olsun, canımmm daha dün gibi ilk haberini aldığımız ağlaştığımız anlar oyy yerim ben sizi bee, yiğenim gelmiş hoşgelmiş, ablasının da annesinin de babasının da gözü aydın. Allah sağlıkla büyümeyi, hayırlı güzel insan olmayı ve neşe içinde yaşamayı nasip etsin. içimden geçenleri yazacak kelime bulamıyorum ama sen beni anladın canom di mi

Günaydın canlar
Sanırım bizim kız meme başı şaşkınlığı yaşıyor emzik vermiştik ya dünden beri çok emmiyor yani emzik gibi kullanıyor memeyi gece 2kez bezini değiştirdim az ıslaktı ne yapsam acaba

maşallah annesi nerdeyse 40 ı gelmıs kuzunun, bundan sonrası daha guzel olacak ınsallah, yurekten dılıyorum canım, analık dıken ustunde oturmaktır bır omur boyu zamanla alısacaksın kuzum

Kızlar bebişimiz dün gözlerini açtı dünyaya, darısı isteyen herkesin başına , birtakım sıkıntılarımız var tabii sonra yazıcam yine inşallah, sevgiler hepinize

Maşallah canımm, gözün aydın, geçmişler olsun, ne mutlu sana, ne mutlu ailesine kavuşan yavruna. Allah her ikinize de sağlıklı ve huzurlu güzel ömürler versin, güzelliklerle büyüsün, maşallah sayfamıza müjdelerini aldığımız tüm bebişlerimiz sırasıyla teşrif ediyorlar oyy yerim onları ben yaa. tebrik ederim güzelim.

oyy kıyamam çirkin deme benim çirkin yiğenime, yerim ben onu ya minik serçem benimm , yoruldu yavrucak haliyle daracacık yerde sıkılmaktan az efor mu yah sığmaya çalışmak. emecek de güçlenecek de annesiii yirim o bokluyu bennn

Ne güzel çok sevindim sizin adınıza bende balik burcuyum başak burcu benimle çok zıt çevremde Başak çok fazla hiç biriylede anlaşamıyorum bakalım neler olacak . Bari yükselen burcundan kurtarsam . Kaç senedir bekliyoruz sagsalim olsunda gerisi teferruat gibi geliyor şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…