- 5 Şubat 2014
- 229
- 820
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #13.341
Aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah.Amiinn inşallah canım.. siz bekleyenlerin de hamileyim müjdesini duymak nasip olsun amin.
Belki de
gazlı olmucak senin kuş neden çağırıyosun ki
Sen dinleme kimseyi.. olmucak bebede gaz sancısı falan. Uzayda kan şekeri düşüklüğü yaşadınız mıydı?Var da öyle ortalığı yıkmıyo, ağlama krizleri yok, uykuya dalarken zorlanmalar başladı. Uyuduğunda da uykusunda ıkınıyo, debeleniyo çocuum. Bölünüyo iki gündür uykuları. Daha da şiddetlenirse hazırlıklı olam diyom. Gaz sancıları için daha erken diyolar zaten. Anca olurmuş. Millet çağırıyo hep ben deeliyi günlerimmiş bunlar
Canım kavusturana şükürler olsun. Bahtı açık ömrü uzun olsun. Allah analı babalı büyütsünKavuştuk şükür olsun.. çok mu çok çirkin bir kızım daha oldu.. 2600 doğmuş. Küçük olduğu için emmekte sıkıntı yaşıyoruz. Yoruluyo yavru. Hayırlısı artık kısa sürede kuvvetlenir inşallah.
Amiinn canım çok sağol.Canım kavusturana şükürler olsun. Bahtı açık ömrü uzun olsun. Allah analı babalı büyütsün
Gözün aydın kavuştunuzKavuştuk şükür olsun.. çok mu çok çirkin bir kızım daha oldu.. 2600 doğmuş. Küçük olduğu için emmekte sıkıntı yaşıyoruz. Yoruluyo yavru. Hayırlısı artık kısa sürede kuvvetlenir inşallah.
Sen dinleme kimseyi.. olmucak bebede gaz sancısı falan. Uzayda kan şekeri düşüklüğü yaşadınız mıydı?
çok şükür annesi,bütün sıkıntılar geçer Allahın izniyle,sağlıkla kavuştunuz ya önemli olan o,tekrar gözünüz aydın,hayırlı evlat olsun inşAllahKavuştuk şükür olsun.. çok mu çok çirkin bir kızım daha oldu.. 2600 doğmuş. Küçük olduğu için emmekte sıkıntı yaşıyoruz. Yoruluyo yavru. Hayırlısı artık kısa sürede kuvvetlenir inşallah.
Valla bebek yogası gibi cins şeyler değil Allahtansırta pıt pıt kısmı avuç içini biraz çukurlaştırarak, ayakta hafif yaylana yaylana ve o minyatür osuruk seslerini duymadan bırakmayarak... Ayaklarını da bu esnada yukarı doğru itip totosuna birleştirdi, oğlan bacaklarını açıp germeye çalıştıkça zart zort çıktı çıkan. Yetmezse yatırıp bacakları karnına doğru çekip bırakmalı da olur ama sabırla tümünü ayakta yapmak daha bereketli sonuç veriyor. Tabi sabaha karşı falan zor biraz artık olduğu kadar. Suratı zaten kırmızı ve huzursuz halinden uyku dinginliğine geçiyor iş bitince. Uykuya daldığı zaman boşver zaten ne uyandıracaksın, doğrudan sonuca ulaşılmış...
Herşey bir yana dünyaya adapte oldukça devamlı huy değiştiriyor bunlar, heh anladı ulen dediğin birçok şey boşa çıkıyor, şaşırma. Ben şimdilik bunu öğrendim.
Tebrikler canım. Kısa zamanda beslenir büyür be daha kuvvetli emer umarım.Kavuştuk şükür olsun.. çok mu çok çirkin bir kızım daha oldu.. 2600 doğmuş. Küçük olduğu için emmekte sıkıntı yaşıyoruz. Yoruluyo yavru. Hayırlısı artık kısa sürede kuvvetlenir inşallah.
Hayırlı olsun canım. sağlıklı uzun ömürlü anneli babalı ablalı güzel günleriniz olsun inşallah.Kavuştuk şükür olsun.. çok mu çok çirkin bir kızım daha oldu.. 2600 doğmuş. Küçük olduğu için emmekte sıkıntı yaşıyoruz. Yoruluyo yavru. Hayırlısı artık kısa sürede kuvvetlenir inşallah.
Hadi ya o zaman senin oğlan sakın bir bebekti demek ki.Ne bileyim okuduğum heryerde çok ağlayan gece uyumayan bebek gibi okudum gerçi başak ta çok altta kalır değilmiş ama yapacak birşey yok transfer beklemez
Gözün Aydın canımcımmm sağlıkla büyüt inşallahKavuştuk şükür olsun.. çok mu çok çirkin bir kızım daha oldu.. 2600 doğmuş. Küçük olduğu için emmekte sıkıntı yaşıyoruz. Yoruluyo yavru. Hayırlısı artık kısa sürede kuvvetlenir inşallah.
Selam kızlar
Kızımız 24 günlük oldu evindeki 6.günü çok şükür iyiyiz gözüm sürekli üstünde tedirginlikleri hemencecik üstümden atamıyorum ,düzgün nefes alıyor mu kustu mu bazen süt genzine kaçıyor bazen tükürüğü aklım çıkıyoranalık zormuş daha yolun başındayım tabii Allah’ım hepsini korusun dün geceye kadar gaz sıkıntısı yoktu tabii ben mercimek çorbası içince sabahı sabah ettik bide hanfendi memede yaşıyor her istedğinde ver kafasıyla memesiz uykuya geçemiyor bugün emzik verdik tuttu umarım erken bi hamle değildir bende haberler böyle
Kızlar bebişimiz dün gözlerini açtı dünyaya, darısı isteyen herkesin başına , birtakım sıkıntılarımız var tabii sonra yazıcam yine inşallah, sevgiler hepinize
Kavuştuk şükür olsun.. çok mu çok çirkin bir kızım daha oldu.. 2600 doğmuş. Küçük olduğu için emmekte sıkıntı yaşıyoruz. Yoruluyo yavru. Hayırlısı artık kısa sürede kuvvetlenir inşallah.
Ne güzel çok sevindim sizin adınıza bende balik burcuyum başak burcu benimle çok zıt çevremde Başak çok fazla hiç biriylede anlaşamıyorum bakalım neler olacak . Bari yükselen burcundan kurtarsamsakin bir bebek değildi şöyle ki, ben 20 gunluk calısmaya basaldıgım ıcın hep gce emzırmesı yasıyorduk ve bır saat arayla kalkma zor oluyordu gaz problemı oldu, özlem nedenıyle hep benle durmak ıcın uyandı belkı ama bebeklık gecıcı bır durum :) buyudugunde cok tatlı anne duskunu ve cok dusuncelı bıreyler, tam aradıgım arkadas yanı canım. bebeklıgı baz almamak lazım