- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #13.301
Amin canım inşallahHayırlısıyla kavuşun inşallah.
Hadi bakalım sırayla geliyor bebisler ne güzel. Göz açıp kapayana kadar bebişin yanında olur inşallah.Kızlar bizi de yarın alıyor dr sancılarım artmış, korkuyorum biraz bize de dua ederseniz ...
CanımSelamlar
Yarın kavuşuyoruz inşallah sağlıkla kızlar
Aç gel dedi.
dualarınıza beni de katın teşekkür ederim
Sağol canım aminn inşallahhh.Canım
Sağlıkla al kızını kucağına.. güzel ve upuzun bir ömür olsun önünüzde beraberce geçireceğiniz
CanımKızlar bizi de yarın alıyor dr sancılarım artmış, korkuyorum biraz bize de dua ederseniz ...
Rabbım saglıkla kavuştursun inşallahKızlar bizi de yarın alıyor dr sancılarım artmış, korkuyorum biraz bize de dua ederseniz ...
Ne cabuk gecti zaman, Allah yardımcın olsun hayırlısıyla saglıkla kavuştursun inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.Sağol canım aminn inşallahhh.
Sağol kuzum pazartesiye yatış verdi bakalım hayırlısı
oyyyyyyy ben seni nasıl unutmuşum senin siranda gelmişKızlar bizi de yarın alıyor dr sancılarım artmış, korkuyorum biraz bize de dua ederseniz ...
Amin canım çok sağol.Doğurdu doğuracak olanlar iyi şanslar kızlar E Effectivecan09e
Bir avazda kurtulun inşallah. Bekleyenleri piste alalım biraz da, maceralarını dinleyelim.
cilekliturta_33 evhamdan, uykusuzluktan, yorgunluktan kaçış yok bu dönemin bedeli de bu, her yeni anne için aynı şeyler, içini olabildiğince ferah tut.
Ben ilk üç hafta boğuştuğum garip anam çilekeş anam triplerini bir kaç gündür bıraktım daha teslimiyet halindeyim. Sütüm bi yetiyor bi yetmiyor, olabildiğince emziriyorum ve sağıyorum ama mama vermeden tam doymuyor bebe ne yapayım artık. Uykuları bazen 3 - 3,5 saat bazen 1er saat kesik kesik. Emzik eve geldiğimizden beri verdim uykuya dalarken yardımcı oluyor diye. Uykuya dalabilmesi için her yol mübah. İlk günler ağlamasını hemen susturamazsam korku basıyordu, artık daha sakinim. Günde 1-2 küçük fincan kahve içiyorum, hamileyken de bırakamadım, şimdi de. Sabaha karşı çoook terliyorum doğurduğumdan beri. Hamileliğimde olduğu gibi lohusalığımda da iyi beslenemiyorum ya. Neyse. Benden de haberler böyle.
Valla siz yazmazsanız bizim her gün aynı olan lohusa günlüklerimizi okursunuz içiniz şişer böyle kızlarsesiniz çıksın.
Selam kızlar
Kızımız 24 günlük oldu evindeki 6.günü çok şükür iyiyiz gözüm sürekli üstünde tedirginlikleri hemencecik üstümden atamıyorum ,düzgün nefes alıyor mu kustu mu bazen süt genzine kaçıyor bazen tükürüğü aklım çıkıyoranalık zormuş daha yolun başındayım tabii Allah’ım hepsini korusun dün geceye kadar gaz sıkıntısı yoktu tabii ben mercimek çorbası içince sabahı sabah ettik bide hanfendi memede yaşıyor her istedğinde ver kafasıyla memesiz uykuya geçemiyor bugün emzik verdik tuttu umarım erken bi hamle değildir bende haberler böyle
Doğurdu doğuracak olanlar iyi şanslar kızlar E Effectivecan09e
Bir avazda kurtulun inşallah. Bekleyenleri piste alalım biraz da, maceralarını dinleyelim.
cilekliturta_33 evhamdan, uykusuzluktan, yorgunluktan kaçış yok bu dönemin bedeli de bu, her yeni anne için aynı şeyler, içini olabildiğince ferah tut.
Ben ilk üç hafta boğuştuğum garip anam çilekeş anam triplerini bir kaç gündür bıraktım daha teslimiyet halindeyim. Sütüm bi yetiyor bi yetmiyor, olabildiğince emziriyorum ve sağıyorum ama mama vermeden tam doymuyor bebe ne yapayım artık. Uykuları bazen 3 - 3,5 saat bazen 1er saat kesik kesik. Emzik eve geldiğimizden beri verdim uykuya dalarken yardımcı oluyor diye. Uykuya dalabilmesi için her yol mübah. İlk günler ağlamasını hemen susturamazsam korku basıyordu, artık daha sakinim. Günde 1-2 küçük fincan kahve içiyorum, hamileyken de bırakamadım, şimdi de. Sabaha karşı çoook terliyorum doğurduğumdan beri. Hamileliğimde olduğu gibi lohusalığımda da iyi beslenemiyorum ya. Neyse. Benden de haberler böyle.
Valla siz yazmazsanız bizim her gün aynı olan lohusa günlüklerimizi okursunuz içiniz şişer böyle kızlarsesiniz çıksın.
Hadi iyi şanslar yarın için, halin olduğu ilk anda haber et haaaAmin canım çok sağol.
Emzik o kadar da kötü bişey değil yaa.. ben Esine verdim ama almadı 3 4 defa denedim ağzına alıp pırt diye bırakıyodu. Ezgide ısrarcı olmayı düşünüyorum
Bezini dolduruyorsa doyuyodur.
Ben bugün doğuramadım. Pazartesi kısmetse bugün kan aldılar 3 tüp. Ciğer geliştirici vurdular önlem olarak..
O aşırı terleme bende de var. Su gibi uyanıyorum. 23 derecede bu kadar terliyo olmama anlam veremiyodum, yalnız değilmişim :)
Benim de süt ayarım dengesiz ama özellikle gece daha derin uyuması için mutlaka mama takviyesi yapıyorum. Gömüyo zaten anında. 3,5 saat uyuyo o zaman. Beslenmesi ve uyuması için bence de her yol mübah. Çok kitaplara uygun takılmıyorum. Biraz geleneksel biraz modern yöntemler :)