Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
senin de gözün aydin olsun caneee gelmis kuzucuk rabbim saglicakla birlikte evinize dönmeyi nasip etsin.allahin izni annesinin sevgisiyle kuvvetlencek insallah

can09e hayırlı olsun canım benimki de 2690 doğdu pek yemiyor da sütüm de kesilmişti şimdi az az geliyor bugün , inş artar da emer biraz. Yavrucaklar yesin içsin büyüsünler
Senin de hayırlı olsun canım..
İnşallah artsın bol bol emsin.. tam kaç doğmuş olsu kuzun.
biz de emzirmeyle cebelleşiyoruz..

hayırlı olsun canımmm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömür versin inşallah

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım Allah hayırlı uzun ömürlü etsin

Kızlar bebişimiz dün gözlerini açtı dünyaya, darısı isteyen herkesin başına , birtakım sıkıntılarımız var tabii sonra yazıcam yine inşallah, sevgiler hepinize
hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömür versin inşallah

kızlar bir şey danışıcam Omepa q10 aldım bunun yanında omega 3 alayımmı krillom omega 3 kullanıyordum
omepa q10 yeterlimi tek başına.

Hanım efendi şuan kaç cm miyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…